Gåsbu hyttegrend -Prisgunstige og solrike selveiertomter i snøsikkert område, 1,5 t fra Oslo - Priser fra kr 400 000,-.

Gåsbu hyttegrend, 2323 INGEBERG

Pris

kr 400 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 400 000,-
  • Boligtype Fritidstomt
  • Eierform Selveier

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Last ned

Reguleringsplan Gasbu

Eksterne lenker

Gåsbu hyttegrend - Hjemmeside

Fasiliteter

Barnevennlig, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Turterreng, Bilvei frem

Beliggenhet

Prisgunstige, selveide hyttetomter i Gåsbu Hyttegrend. Her har du en unik sjanse til å realisere hyttedrømmen i et spennende og snørikt område i. På Gåsbu kan du nyte vakker natur året rundt, med tilgang til kanskje landets beste skiløyper vinterstid. Og Hamars kultur- og sportstilbud, butikker og Mjøsa er bare et kvarter unna.

Tomten ligger på Gåsbu hyttegrend 15 km fra Hamar, ved innfallsporten til Hedmarksvidda. 1,5 time fra Oslo, 1 time fra Trysil og Hafjell. Området ligger på ca 550-600 moh i Vangsåsen, som er et av de mest snøsikre områdene på Østlandet. Lett og fint turterreng, tilgang til 500km med oppkjørte løyper rett utenfor hyttedøra vinterstid, lysløype 12km og 3km og omtrent like mange km med sommerstier. Gåsbu skiarena med konkurranseløyper både i klassisk og skøyting ligge like ved, her ble NM på ski arrangert senest i 2018.
De 3 serveringshyttene Stenfjellhytta, Lageråkvisla og Målia blir naturlige mål når familien skal på tur. Det er et lite alpin og hoppanlegg 6 km ifra hytteområdet. Det er flombelyst akebakke, samt en gruset natursti med gapahuker og grillplasser i nærområdet. Gode jakt og fiske muligheter. Det er milevis med fine sykkelveier innover i fjellet, eller på asfalterte veier i Hamarregionen.
Se www.visit-hedmark.no/hamarregionen/ for diverse fritidsaktiviteter og kulturtilbud i Hamar området.

Området er perfekt for de som liker å gå på ski om vinteren, gå turer om sommeren, sykle eller drive med jakt og fiske. Om høsten kan du glede deg til sanking av både sopp og bær. Det finnes også en godt isolert jaktskytebane i nærområdet – og en hundekjøringsarena.Det er bare 15 minutter med bil til Hamar sentrum, som byr på et rikt shopping og kultur tilbud, samt flotte bademuligheter langs Mjøsa.

Gåsbu hyttegrend er et koselig område med 48 hytter beliggende rett ved langrennsstadioen på Gåsbu. På Gåsbu hyttegrend kan du sikre deg en hyttetomt i et spennende område i rivende utvikling. Byggestart er allerede høsten 2018.

Gåsbu ligger bare 1,5 time fra Oslo, Trysil og Hafjell - og et kvarter fra Hamar
-Tilgang til 500 km med fantastiske skiløyper
-Vakkert og snilt terreng som er tilgjengelig for alle
-Hoppanlegg og alpinbakke 6 kilometer unna
-Opplyst akebakke rett ved hyttefeltet
-Flotte sykkelstier
-Gode jakt- og fiskeforhold

Se også www.gasbuhyttegrend.no

Vi kan bygge din hyttedrøm!

Med ekte, solid og varig håndverk bygger vi våre hytter. Hytter med ulik og unik design, flotte hyttemodeller - nå, og i fremtiden.

Vi tar forbehold om feil i tekst eller i prisgrunnlag i annonsen.

Ta kontakt med hyttekonsulent Kjetil Noren - mob 95781022 for en uforpliktende hytteprat og tomtebefaring.

Adkomst

Gåsbu hyttegrend ligger ca. 15 km nordøst for Hamar sentrum (ca. 15 minutter med bil) og ca. 1-1,5 times biltur fra Gardermoen og Oslo.
Adkomst til hyttefeltet er fra Gåsbuvegen (Fv. 103). Avkjøringen til Gåsbu hyttegrend er godt skiltet, feltet ligger på venstre side like før Gåsbu langrennsarena.

E6 sørfra: Kjør forbi den første avkjøringen til Hamar (ved Vikingskipet, skiltet Hamar/Ridabu) og ta av neste avkjøring (Vienkrysset, skiltet Hamar/Olrud/Trehørningen). Hold til høyre inn på Sælidvegen (Fv. 116) og følg deretter skilting mot Gåsbu.

E6 nordfra: Kjør av mot Hamar Vest/Olrud, følg denne veien parallelt med E6 til neste kryss/rundkjøring (Vienkrysset). Kjør over E6 på Sælidvegen (Fv. 116) og følg deretter skilting mot Gåsbu.

Det settes av plass til parkering av 2 biler på tomten.

Gåsbu hyttegrend, 2323 INGEBERG

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Hamar