Ingeberg - Stor og moderne enebolig med flott beliggenhet til salgs!

Hersetgutua, 2323 INGEBERG

Pris

kr 5 723 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 723 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 185 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Last ned

Okonomisk Plan Padova

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon, Hage, Bredbåndstilknytning, Bilvei frem

Beliggenhet

Nå har vi gleden av å tilby våre flotte hus på et helt nytt eneboligfelt på Ingeberg.

Flate, til dels flate og sydhellende tomter på det feltet "Skogsrudjordet" på Ingeberg. Tomtene er åpne og fine og har gode solforhold, noen også med utsyn/utsikt. Dette huset kan passe på flere av tomtene, men i dette prosjekterte forslaget er tomt nr 1 hensyntatt.

Denne boligen er et forslag på hva som kan bebygges på denne tomta, og kan endres etter ønske. Ta kontakt med selger Even Nesset for mer informasjon om dette.

Materialvalg i denne boligen er beskrevet i annonsen, men endringer er mulig. Dette vil kunne føre til en kostnadsendring, og avklares direkte med selger.

Med forbehold om feil i annonseteksten..

Beskrivelse av boligen

Padova har et klassisk ytre i en moderne innpakning. Huset har mange likhetstrekk med søstermodellen Ancona, men Padova har saltak. I dette tilgjengelige huset, ønskes du velkommen inn i en stor hall. Videre ledes du inn til den luftige stuen. Til venstre ligger det flotte kjøkkenet i et eget, atskilt rom. Første etasje har også et soverom, bad og bod. I 2. etasje finner du tre soverom, stue, bad og teknisk bod. I tillegg har Padova overbygd uteplass på begge plan.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra ”Visjon 1”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
I Moderne-serien leveres ubehandlede gipsplater som standard himlingskledning i tak og vegger i alle boligrom. Kostnad for overflatebehandling av disse er medregnet i totalkostnaden.

Gulv:
I denne boligen følger det med en hvitpigmentert 1-stavs laminat fra ParkettPartner/FloorFactory. Denne kan endres etter avtale med selger. Flis på gulv på begge bad og belegg på gulv i bod/teknisk bod.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn og stålspiler.

Kjøkken, bad og vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I denne boligen følger det med en innredningspakke på 105 000,- som kan brukes på dette.

Bad:
Alle bad i denne boligen leveres med fliser på gulv og vegg. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod / vaskerom:
I Moderne-serien leveres bod/vaskerom med ubehandlede gipsplater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. Utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det er hensyntatt tilvalg av innvendig og utvendig belysning i totalkostnaden selv om dette ikke er en del av standard NEK:400.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Vannbåren varme følger med i denne boligen. Gjelder alle gulv i 1.etg og bad 2.etg inkl NIBE dobbelmantlet bereder. Oppgraderinger av anlegget kan gjøres etter avtale. Det leveres også med en stilren og moderne peisovn type Curve 100 inkl sort stålpipe for ekstra varme og hygge på kalde dager.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Innsiden påfores med 48 mm lekter og det isoleres her også, slik at det totalt leveres 250 mm isolasjon i alle yttervegger. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Adkomst og parkering på egen eiendom. Kunde velger carport/garasje etter eget ønske og leverer denne selv. Øvrig parkering på egen eiendom

Hersetgutua, 2323 INGEBERG

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Hamar