Oppnå husdrømmen på Ingberg. 4 soverom, 2 stuer.

Hersetgutua, 2323 INGEBERG

Pris

kr 5 552 745,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 552 745,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 179 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Last ned

O Plan Prato Skogsrudvegen 16 11 2017

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon, Hage, Sentralt, Bredbåndstilknytning, Bilvei frem, Innlagt vann

Beliggenhet

Nå har vi gleden av å tilby våre flotte hus på et helt nytt eneboligfelt på Ingeberg.

Flate, til dels flate og sydhellende tomter på det feltet "Skogsrudjordet" på Ingeberg. Tomtene er åpne og fine og har gode solforhold, noen også med utsyn/utsikt. Dette huset kan passe på flere av tomtene, men i dette prosjekterte forslaget er tomt 12 hensyntatt.

Denne boligen er et forslag på hva som kan bebygges på denne tomta, og kan endres etter ønske. Ta kontakt med selger Gunnar Martinsen for mer informasjon om dette.

Materialvalg i denne boligen er beskrevet i annonsen, men endringer er mulig. Boligpartner AS leverer over svill leveranse. Opparbeidelse av tomt, grunnarbeide såle/grunnmur er basert på overslag fra Boligpartner og er retningsgivende for totalkostnaden på prosjektet. Dette vil kunne føre til en kostnadsendring, og avklares direkte med selger.
Prisen er basert på prisindeks: Einebustader av tre, byggjearbeid unnateke stein-, jord- og sementarbeid pr 15.11.2017.

Med forbehold om feil i annonseteksten.

Beskrivelse av boligen

Prato – det moderne folkehuset. Dette er en komplett vinkelbolig som kan plasseres på små tomter. Her er det moderne, lyst og luftig med store vinduer i begge stuene og smarte løsninger. Huset er tilgjengelig og inneholder alle nødvendige rom i 1. etasjen. Huset har totalt fire soverom, et av dem med tilknytning til et elegant walk-in closet, to bad, stort kjøkken hvor hele familien kan samles, praktisk vaskerom, gode lagringsmuligheter og overbygd uteplass.

Adkomst

Adkomst og parkering på egen eiendom. Garasje er ikke inkludert i leveransen men de må planlegges slik at det er plass til garasje på eiendommen.

Hersetgutua, 2323 INGEBERG

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Hamar