Ingeberg - NY populær og moderne enebolig på nytt boligfelt på Ingeberg - Vinci - et drømmehjem!

Hersetgutua, 2323 INGEBERG

Pris

kr 5 934 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 934 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 207 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Last ned

Okonomisk Plan Vinci

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Balansert ventilasjon, Bredbåndstilknytning, Kabel TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett

Beliggenhet

Nå har vi gleden av å tilby våre flotte hus på et helt nytt eneboligfelt på Ingeberg.

Flate, til dels flate og sydhellende tomter på det feltet "Skogsrudjordet" på Ingeberg. Tomtene er åpne og fine og har gode solforhold, noen også med utsyn/utsikt. Dette huset kan passe på flere av tomtene, men i dette prosjekterte forslaget er tomt 21 hensyntatt.

Denne boligen er et forslag på hva som kan bebygges på denne tomta, og kan endres etter ønske. Ta kontakt med selger Even Nesset for mer informasjon om dette.

Materialvalg i denne boligen er beskrevet i annonsen, men endringer er mulig. Dette vil kunne føre til en kostnadsendring, og avklares direkte med selger.

Med forbehold om feil i annonseteksten.

Beskrivelse av boligen

En klassisk bolig med moderne formspråk. Her ønskes du velkommen inn i en omfangsrik hall med direkte inngang til dusj/wc samt vaskerom. Videre ledes du inn i kjøkkenet, som er lyst og innbydende. Fra stua er det utgang til en skjermet uteplass. I husets loftsplan finner du voksen­avdelingen med soverom, walk-in closet og bad. Videre er det ytterligere tre soverom, et ekstra bad samt tv-stue. En større åpning fra tv-stuen og ned til etasjen under forsterker romfølelsen.

Adkomst

Adkomst og parkering på egen eiendom. Kunde velger carport/garasje etter eget ønske og leverer denne selv. Øvrig parkering på egen eiendom

Hersetgutua, 2323 INGEBERG

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Hamar