Ingeberg - NY og flott enebolig på nytt boligfelt på Ingeberg

Ingeberg - NY og flott enebolig på nytt boligfelt på Ingeberg

Hersetgutua, 2323 INGEBERG

Pris

kr 4 877 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 877 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 170 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Aircondition/ventilasjon, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Kabel TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett

Beliggenhet

Nå har vi gleden av å tilby våre flotte hus på et helt nytt eneboligfelt på Ingeberg.

Flate, til dels flate og sydhellende tomter på det feltet "Skogsrudjordet" på Ingeberg. Tomtene er åpne og fine og har gode solforhold, noen også med utsyn/utsikt. Dette huset kan passe på flere av tomtene, men i dette prosjekterte forslaget er tomt 11 hensyntatt.

Denne boligen er et forslag på hva som kan bebygges på denne tomta, og kan endres etter ønske. Ta kontakt med selger Even Nesset for mer informasjon om dette.

Materialvalg i denne boligen er beskrevet i annonsen, men endringer er mulig. Dette vil kunne føre til en kostnadsendring, og avklares direkte med selger.

Med forbehold om feil i annonseteksten.

Beskrivelse av boligen

Alvheim er en kompakt enebolig over to fulle etasjer, som kombinerer husdrøm med fornuft. I 1. etasje er det en romslig entré, et bad/vaskerom og en åpen stue-kjøkken-løsning i vinkel med plass til stort spisebord og flere sittegrupper. Huset har bad i begge etasjer, en stor bod, en sportsbod og flere gode uteplasser. De tre soverommene i andre etasje er romslige med god plass til seng, pult og garderobeskap.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra «Ola 4».

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
I Nostalgi-serien leveres det malte trefiberplater i himlinger og det følger det med 5 bords kostemalte panelplater i alle tørre rom. Badene leveres med flis på vegger (BP standard flis), og sportsbod leveres med hvite Legato baderomsplater.

Gulv:
En flott 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett leveres i alle tørre rom i denne boligen men kunden står fritt til å velge gulv etter eget ønske etter avtale med selger. Flis på gulv i hall/trapp og flis på gulv på begge bad. Våtromsbelegg på gulv i sportsbod.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. En innredningspakke på 105 000,- er inkludert i leveransen og kan brukes på feks kjøkken.

Bad:
På bad leveres vegger og gulv med våre standard fliser. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Sportsbod:
Sportsboden leveres med hvit slett baderomsplater, type Legato 110 S Hvit på vegger. Tarkett belegg (BP std) på gulv godkjent for våtrom.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det er hensyntatt et tilvalg av innvendig og utvendig belysning i totalkostnaden.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Gratis vannbåren varme følger med i denne boligen ihht kampanjen "Frøsin". Gjelder alle gulv i 1.etg og bad 2.etg inkl NIBE dobbelmantlet bereder og forutsetter signering av avtale innen 15.12.17. Oppgraderinger av anlegget kan gjøres etter avtale. Det leveres også med en stilren og moderne peisovn type Curve 100 inkl sort stålpipe for ekstra varme og hygge på kalde dager.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Adkomst og parkering på egen eiendom. Carport er en del av husløsningen og er inkludert i leveransen, men man står fritt til å fjerne denne og velge frittstående carport/garasje hvis ønskelig. Øvrig parkering på egen eiendom.

Hersetgutua, 2323 INGEBERG

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Hamar