9 av 10 solgt. Ny enebolig med stor terrasse

Klukevegen , 2318 HAMAR

Pris fra

kr 3 950 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 6
  • Bruksareal (BRA) 102 m2
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Last ned

Nabolagsprofil Klukvegen Ny

Ferdigstillelse

Starten på 2020.

Fasiliteter

Gjesteparkering, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Balansert ventilasjon, Turterreng, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

KLUKESTIEN

Vi kjører på med sommerkampanje for de som ønsker ny bolig før 01.07 får med en El-sykkel på kjøpet.

BoligPartner er nå godt i gang med de første av 25 nye boliger på populære Børstad.
Beliggenheten er meget sentral med nærhet til både barnehage, skole, butikk og Hamar sentrum.
Hver bolig har store terrasser og egen carport med inngang til sportsbod.

Prosjektet består av 3 ulike byggetrinn med forskjellige hustyper i hvert prosjekt.
Første byggetrinn består av 10 enheter, hus 11-20.Beliggenhet

Tomten ligger skjermet og landlig til på jordet nedenfor Hagesenteret på Børstad/Vien. Meget attraktiv beliggenhet med kort vei til både butikk, skole og barnehage og ikke minst Hamar sentrum.

Beskrivelse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I disse boligene leveres døra ”Hvit glatt, prosjekt”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Tak og vegger:
På alle tørre rom, leveres panelplater i typen Skygge kostmalt. Alle veggene er i hvit utførelse, bortsett fra TV vegg som er i fargen Pepper, og en kontrastvegg på hvert soverom som leveres i fargen Mist. Badet og boden leveres med baderomsplater i store, matte flisemønster. Type Fibo Trespo Design F01 2091 S hvit. På badet vil det i tillegg bli en kontrastvegg bak innredning i Cracked Cement.

Gulv:
På alle gulv, bortsett fra i gang og på bad, vil det bli lagt 3 stavs parkett i lys eik. Type Eik Family Struktur, Lysehvit. Badet leveres med grå fliser i str 20X20. og mosikk i dusjsone, i gangen levers gangflis i litt lysere grå i str 60x30.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Her leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk leverer kvalitetstrapper til disse boligene. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Her leveres det fabrikklakkert furutrapp som standard.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Kjøkken leveres fra Sigdal. Vi har valgt en minimalistisk kjøkkeninnredning i lys grått uten profilerte fronter. Hvit benkeplate og en lekker sort vask.
Kjøkkenet leveres med kombinert kjøleskap/frys fra Zanussi og induksjonsplate, stekeovn og oppvaskmaskin fra Electrolux.

Bad:
Badet leveres med servant i 120cm inkludert to store skuffer i typen IDA fra Vikingbad. Over servant blir det levert speil inkludert lys. Badet levers også med dusjhjørne i rett utførelse.
Opplegg til vaskemaskin.

Teknisk bod:
I teknisk bod finner man 200 liter bereder, sentralstøvsuger, sikringsskap, ventilasjonsagregat og fordelingsskap. Teknisk bod kan også benyttes til oppbevaring.

Generelt

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Varmekabler i gulv på bad og gang. Jøtul Curve 100 peisovn leveres i stue.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Generelle forhold

Det første byggetrinnet, består av 4 + 6 like boliger i rekke, beliggende midt- og i bakerste rekke på feltet.
Hus 11-20.

De fire i midten (11-14) er alle solgt.

Nå gjenstår kun hus 16, og vi er allerede godt i gang med byggingen av denne. Vi ser for oss en ferdigstillelse februar 2020.
Her får du 3 soverom, bad, stor åpen kjøkken/stue løsning med utgang til terrasse fra kjøkken, innvendig bod og stor terrasse og carport.

Med en unik arkitektur, spesialdesignet for Klukestien, gjør dette til et meget spesielt boligområde.

Klukevegen , 2318 HAMAR

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Hamar