SOLGT! Nye og moderne eneboliger i fine omgivelser med gåavstand til Hamar sentrum.

Klukevegen, 2318 HAMAR

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 4
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 109 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking B
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Hamar
2317 Hamar
hamar@boligpartner.no
Tlf: 417 42 700

Last ned

Nabolagsprofil Klukvegen Ny

Fremdrift

Oppstart ved 50% solgt.

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

KLUKESTIEN
BoligPartner skal nå i gang med 25 nye boliger på populære Børstad.
Beliggenheten er meget sentral med nærhet til både barnehage, skole, butikk og Hamar sentrum.
Hver bolig har store terasser og egen carport med innggang til sportsbod.

Prosjektet består av 3 ulike byggetrinn med forskjellige hustyper i hvert prosjekt.
Førtse byggetrinn består av 10 enheter, hus 11-20.

Beliggenhet

Tomten ligger skjermet og landlig til på jordet nedenfor Hagesenteret på Børstad/Vien. Meget atraktiv beliggenhet med kort vei til både butikk, skole og barnehage og ikke minst Hamar sentrum.

Innhold

Det første byggetrinnet, består av 4 + 6 like boliger i rekke, beliggende i midten (hus 11-14)- og i bakerste rekke (hus 15-20) på feltet.

De fire i midten (hus 11-14) er ca 109 kvm over 2 etasjer. Hver bolig inneholder 3 soverom, bad, stor åpen kjøkken/stue løsning, 2 innvendige boder der den ene kan benyttes som walk-in og en fantastisk stor og solrik terrasse.
Carport er også integrert i huskroppen til hver enkelt bolig.

De 6 bakerste (hus 15-20) er ca like stor, men med en litt annen planløsning. Også 3 soverom, bad, stor åpen kjøkken/stue løsning med utgang til terasse fra kjøkken, innvendig bod og like stor terrasse og carport.

Med en unik arkitektur, spesialdesignet for Klukestien, gjør dette til et meget spesielt boligområde.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I disse boligene leveres døra ”Hvit glatt, prosjekt”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
På alle tørre rom, leveres panelplater i typen Skygge kostmalt. Alle veggene er i hvit utførelse, bortsett fra TV vegg som er i fargen Pepper, og en kontrastvegg på hvert soverom som leveres i fargen Mist. Badet og boden leveres med baderomsplater i store, matte flisemønster. Type Fibo Trespo Design F01 2091 S hvit. På badet vil det i tillegg bli en kontrastvegg bak innredning i Cracked Cement.

Gulv:
På alle gulv, bortsett fra i gang og på bad, vil det bli lagt 3 stavs parkett i lys eik. Type Eik Family Struktur, Lysehvit. Badet leveres med grå fliser i str 20X20. og mosaikk i dusjsone, i gangen levers gangflis i litt lysere grå i str 60x30.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Her leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk leverer kvalitetstrapper til disse boligene. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Her leveres det fabrikklakkert furutrapp som standard.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Kjøkken leveres fra Sigdal. Vi har valgt en minimalistisk kjøkkeninnredning i grått uten profilerte fronter. Hvit benkeplate og en lekker sort vask.
Kjøkkenet leveres med kombinert kjøleskap/frys fra Zanussi og induksjonsplate, stekeovn og oppvaskmaskin fra Electrolux.

Bad:
Badet leveres med servant i 90cm inkludert to store skuffer i typen IDA fra Vikingbad. Over servant blir det levert speil inkludert lys. Badet levers også med dusjhjørne i rett utførelse.
Opplegg til vaskemaskin.

Teknisk bod:
I teknisk bod finner man 200 liter bereder, sentralstøvsuger, sikringsskap, ventilasjonsagregat og fordelingsskap. Teknisk bod kan også benyttes til oppbevaring.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Varmekabler i gulv på bad og deler av gangen. Jøtul Curve 100 peisovn leveres i stue.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Klukevegen, 2318 HAMAR

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Hamar