KAMPANJE*Moderne Funkisbolig med tak terrasse. 2 mål tomt innerst i blindvei med skogen som nærmeste nabo.

Lerkevegen 15, 2406 ELVERUM

Pris

kr 6 500 000,-

Neste visning

15.12.2019 kl.13:00-14:00

  • Pris kr 6 500 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 171 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

BoligPartner Elverum
2406 Elverum
elverum@boligpartner.no
Tlf: 47 71 70 00

Last ned

Frosin Kampanje A4 Desember 2019

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Bredbåndstilknytning

Ferdigstillelse

Etter avtale med kjøper

Fremdrift

Oppstart ved salg og mottatt Igangsettingstillatelse fra Elverum kommune.

Beliggenhet

Slåttmyrbakken ll er et helt nytt boligområde i Elverum hvor Boligpartner vil sette opp Eneboliger og tomannsboliger. Pr. November 2019 er allerede 19 Eneboliger og 6 tomannsboliger solgt. Slåttmyrbakken er et barnevennlig felt med hele tre lekeområder, å mange barnefamilier har allerede kjøpt seg bolig. Her har man skogen rundt seg på alle kanter for turer enten det er til fots eller på sykkelen. På vinteren kan man spenne på seg skiene i hagen og skli rett ut i oppkjørte løyper som omkranser feltet. Det er eget buss stopp rett utenfor feltet som bringer deg raskt og effektivt inn til Elverum sentrum som ligger ca 4 km unna. Det er også gang og sykkelvei inn til sentrum, dette tar ca 10-15 min. Det er barneskole på Vestad samt tre barnehager i umiddelbar nærhet. Rema 1000 og Joker ligger også i område.
Hvis du ønsker mer informasjon er det bare å ta kontakt med Boligkonsulent Thomas Motrøen Furulund.

Beskrivelse av boligen

KAMPANJE!!
Gjelder frem til 15.12.19.
Kjøper du enebolig hos oss får du med vannbårent varmeanlegg uten tillegg i prisen. ( Se mer informasjon om kampanjen øverst til høyre i annonsen)

Med Veronas stilige ytre og praktiske indre, leves livet på ett plan. Denne smarte Quadra-boligen har i tillegg en takterrasse på nesten 37 kvadratmeter. Takterrassen er lett tilgjengelig via en utvendig trapp. Et langstrakt allrom på 35 kvadratmeter er det naturlige midtpunkt i dette huset som har tre soverom, to bad, vaskerom og innvendig bod. Store vinduer gir mye lys og godt utsyn. I tillegg byr boligen på både dobbel carport og en praktisk sportsbod.

Innhold

Underetasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

1. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

2. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

Standard

Innvendige overflater

I oppholdsrom leveres en 3-stavs eikeparkett på alle gulv. På vegger og himlinger leveres gipsplater

Bad leveres med fliser på vegg og gulv i hvit og mørkegrå utførelse. Vaskerom leveres med fliser på gulv og baderomsplater på vegg. Gang leveres med fliser i lysgrå utførelse. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN :
Sigdal eller Norema leverer kjøkkeninnredning til denne boligen. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM:
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt WC. Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRISK:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Det vil bli levert taklamper i alle rom. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Boligen leveres med vannbårent varmeanlegg samt en moderne peisovn.Fasader leveres grunnet samt et mellomstrøk som er sopp og råte behandlet i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet. TERRASSER Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord som vist på illustrasjon og salgstegninger.

Adkomst

Fra Elgstua kjører du riksvei 3 nordover i ca 1 km . Ta av til venstre opp Mårvegen og følg denne til du automatisk kommer inn i Uglevegen. Nå kjører du Uglevegen til enden og tar deretter til venstre opp Grunsetmovegen som fører deg opp til boligområdet Slåttmyrbakken ll. Du vil finne Jerpevegen rett fram.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten er beliggende på sandbunn som er enkel og opparbeide

Kort om eiendommen

Meget stor tomt beliggende innerst ved en snuplass i boligområdet Slåttmyrbakken ll i Elverum.

Regulering

Reguleringsplan: Slåttmyrbakken Nord, Arealplan-ID 2012012

Parkering

Det vil bli ivaretatt arealer for parkering og garasje på tomten

Radon

Vi legger Radonduk på alle våre prosjekter

Oppvarming

Denne boligen blir levert med et vannbårent varmeanlegg samt en moderne peisovn.

Sentrale lover

Bustadsoppføringslova

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter avtale med kunden

Lerkevegen 15, 2406 ELVERUM

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger