Enhet 2

Jerpevegen 2, 2406 ELVERUM

Pris

kr 2 395 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 395 000,-
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA): 76 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 2
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

BoligPartner Elverum
2406 Elverum
elverum@boligpartner.no
Tlf: 41742700

Eksterne lenker

VR presntasjon

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng

Prosjektbeskrivelse

Boligpartner Elverum bygger denne moderne tomannsboligen i Slåttmyrbakken ll som er et nytt boligområde i Elverum. Vi har allerede oppført 16 eneboliger og 4 tomannsboliger i område de siste to årene.

Beliggenhet

Slåttmyrbakken ll er et helt nytt boligområde i Elverum hvor Boligpartner vil sette opp 19 Eneboliger og 12 tomannsboliger. Pr. Juni 2017 er allerede 16 Eneboliger og 2 tomannsboliger solgt. Slåttmyrbakken er et barnevennlig felt med hele tre lekeområder, å mange barnefamilier har allerede kjøpt seg bolig. Her har man skogen rundt seg på alle kanter for turer enten det er til fots eller på sykkelen. På vinteren kan man spenne på seg skiene i hagen og skli rett ut i oppkjørte løyper som omkranser feltet. Det er eget buss stopp rett utenfor feltet som bringer deg raskt og effektivt inn til Elverum sentrum som ligger ca 4 km unna. Det er også gang og sykkelvei inn til sentrum, dette tar ca 10-15 min. Det er barneskole på Vestad samt tre barnehager i umiddelbar nærhet. Rema 1000 og Joker ligger også i område.
Hvis du ønsker mer informasjon er det bare å ta kontakt med Boligkonsulent Thomas Motrøen Furulund.

Beskrivelse av boligen

Ynde byr på et stort, luftig og romslig allrom med kjøkken, spisestue og stue. Her har du direkte tilgang til en lun og overbygget uteplass med god skjerming. Leilighetene er på 76 kvadratmeter med to soverom og et romslig bad samt innvendig bod. Hvis du ønsker større stue, kan et av soverommene enkelt gjøres om til for eksempel TV-stue.

Generelle forhold

På dette prosjektet er det ingen betaling ved kontraktinngåelse. Kunden betaler først ved overtakelse av leiligheten.

Adkomst

Fra Elgstua følger du Trondheimsvegen nordover i ca 900m. Ta deretter til venstre inn Mårvegen og følg den til den går over i Uglevegen. Følg veien til høyre og kjør helt til enden av veien der innkjøringen til det nye byggefeltet Slåttmyrbakken 2 ligger. Se også vedlagt tomtekart for Slåttmyrbakken 2 øverst til høyre i annonsen.

Jerpevegen 2, 2406 ELVERUM

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger