Moderne tomannsbolig i Slåttmyrbakken ll

Jerpevegen 2, 2406 ELVERUM

Pris fra

kr 2 395 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 76 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking B
  • Soverom 2

Gå til salgskontor

BoligPartner Elverum
2406 Elverum
elverum@boligpartner.no
Tlf: 41742700

Last ned

Forslag Til Situasjonsplan

Eksterne lenker

VR presntasjon

Ferdigstillelse

Etter avtale med kjøper

Fremdrift

Oppstart ved første enhet solgt og igangsettingstillatelse gitt fra Elverum kommune.

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng

Prosjektbeskrivelse

Boligpartner Elverum bygger denne moderne tomannsboligen i Slåttmyrbakken ll som er et nytt boligområde i Elverum. Vi har allerede oppført 16 eneboliger og 4 tomannsboliger i område de siste to årene.

Beliggenhet

Slåttmyrbakken ll er et helt nytt boligområde i Elverum hvor Boligpartner vil sette opp 19 Eneboliger og 12 tomannsboliger. Pr. Juni 2017 er allerede 16 Eneboliger og 2 tomannsboliger solgt. Slåttmyrbakken er et barnevennlig felt med hele tre lekeområder, å mange barnefamilier har allerede kjøpt seg bolig. Her har man skogen rundt seg på alle kanter for turer enten det er til fots eller på sykkelen. På vinteren kan man spenne på seg skiene i hagen og skli rett ut i oppkjørte løyper som omkranser feltet. Det er eget buss stopp rett utenfor feltet som bringer deg raskt og effektivt inn til Elverum sentrum som ligger ca 4 km unna. Det er også gang og sykkelvei inn til sentrum, dette tar ca 10-15 min. Det er barneskole på Vestad samt tre barnehager i umiddelbar nærhet. Rema 1000 og Joker ligger også i område.
Hvis du ønsker mer informasjon er det bare å ta kontakt med Boligkonsulent Thomas Motrøen Furulund.

Innhold

Ynde byr på et stort, luftig og romslig allrom med kjøkken, spisestue og stue. Her har du direkte tilgang til en lun og overbygget uteplass med god skjerming. Leilighetene er på 76 kvadratmeter med to soverom og et romslig bad samt innvendig bod. Hvis du ønsker større stue, kan et av soverommene enkelt gjøres om til for eksempel TV-stue.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte dører av typen "Hvit lett glatt" fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass med argon og varmkantspacer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger i hvitbehandlet MDF. Husmodeller med takvindu leveres med vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass fra Velux.

Tak og vegger:
Himling har hvitmalte trefiberplater. Vegger i alle tørre rom leveres med faspanel 3-bord som standard.

Gulv:
Det blir levert store lysegrå fliser i entrè. På baderommet blir det levert mørke fliser og på soverommene, samt stue og kjøkken leveres en lys 3-stavs eikeparkett. På teknisk bod blir det lagt gulvbelegg.

Listverk:
Til boligrom leveres lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv i hvitmalt utførelse. Gulvlist og gerikt i utførelsen 12x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Kjøkkensenteret Sigdal i Elverum leverer kjøkken modellen Vidde i denne boligen. Ta kontakt med Boligkonsulent Thomas Motrøen Furulund for kjøkkentegninger.

Bad:
Vegger leveres med flismønstret Fortissimo 2091-F01 S white som standard. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvstående toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. I denne boligen blir det levert baderomsmøbler fra Alterna i "Malin" serien.

Vaskerom:
Vegger leveres med faspanel 3-bord. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger og inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Oppvarming:
Boligen blir levert med varmekabler i entrè og bad. Det blir levert panelovner i stue/kjøkken og soverom. Boligen leveres også med en peisovn av typen Curve 100.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull og yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Generelle forhold

På dette prosjektet er det ingen betaling ved kontraktinngåelse. Kunden betaler først ved overtakelse av leiligheten.

Jerpevegen 2, 2406 ELVERUM

Loading map...
Les mer om nabolaget