OBS! Kampanje* Bo med naturen rundt deg i barnevennlige Slåttmyrbakken ll. 29 enheter solgt.

Haukvegen 4, 2406 ELVERUM

Pris

kr 3 755 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 755 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 151 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

BoligPartner Elverum
2406 Elverum
elverum@boligpartner.no
Tlf: 41742700

Last ned

Frosin Kampanje

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Balansert ventilasjon, Hage, Bredbåndstilknytning, Bilvei frem

Beliggenhet

VI HAR NÅ ÅPNET OPP FOR FLERE ENEBOLIGTOMTER ETTER AT DE 19 FØRSTE ER UTSOLGT. TA KONTAKT MED BOLIGKONSULENT FOR MER INFORMASJON.

Slåttmyrbakken ll er et helt nytt boligområde i Elverum hvor Boligpartner vil sette opp 19 Eneboliger og 12 tomannsboliger. Pr. Juni 2018 er allerede alle eneboligtomtene solgt og 4 tomannsboliger solgt. Slåttmyrbakken er et barnevennlig felt med hele tre lekeområder, å mange barnefamilier har allerede kjøpt seg bolig. Her har man skogen rundt seg på alle kanter for turer enten det er til fots eller på sykkelen. På vinteren kan man spenne på seg skiene i hagen og skli rett ut i oppkjørte løyper som omkranser feltet. Det er eget buss stopp rett utenfor feltet som bringer deg raskt og effektivt inn til Elverum sentrum som ligger ca 4 km unna. Det er også gang og sykkelvei inn til sentrum, dette tar ca 10-15 min. Det er barneskole på Vestad samt tre barnehager i umiddelbar nærhet. Rema 1000 og Joker ligger også i område.
Hvis du ønsker mer informasjon er det bare å ta kontakt med Boligkonsulent Thomas Motrøen Furulund.

Beskrivelse av boligen

Prisen i annonsen er for både bolig og tomt. Vi har også utarbeidet en økonomisk plan som viser antatte totale byggekostnader, slik at dere som kunde skal være sikre på at alle momenter i et byggeprosjekt er i vare tatt. De økonomiske planen finner man øverst til høyre i annonsen.

Denne boligen blir levert med "Frøsin" vannbåren varme kampanje. Ta kontakt med boligkonsulent Thomas Motrøen Furulund for mer informasjon om kampanjen.

Bjørkli er et klassisk hus med svært arealeffektive planløsninger. Bruksarealet på 151 kvadratmeter rommer fire romslige soverom, hvorav ett også har walk-in closet. Huset har bad og bod i begge etasjer, og loftsplanet har en god og stor gang. Kjøkkenet har god plass til et stort spisebord, og stua har plass til peis og flere sittegrupper. Fra stua ledes du ut til en koselig terrasse.

Adkomst

Fra Elgstua følger du Trondheimsvegen nordover i ca 900m. Ta deretter til venstre inn Mårvegen og følg den til den går over i Uglevegen. Følg veien til høyre og kjør helt til enden av veien der innkjøringen til det nye byggefeltet Slåttmyrbakken 2 ligger. Se også vedlagt tomtekart for Slåttmyrbakken 2 øverst til høyre i annonsen.

Haukvegen 4, 2406 ELVERUM

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger