OBS! Kampanje* Bo med naturen rundt deg i barnevennlige Slåttmyrbakken ll. 29 enheter solgt.

Haukvegen 4, 2406 ELVERUM

Pris

kr 3 755 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 755 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 151 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

BoligPartner Elverum
2406 Elverum
elverum@boligpartner.no
Tlf: 41742700

Last ned

Frosin Kampanje

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Balansert ventilasjon, Hage, Bredbåndstilknytning, Bilvei frem

Beliggenhet

VI HAR NÅ ÅPNET OPP FOR FLERE ENEBOLIGTOMTER ETTER AT DE 19 FØRSTE ER UTSOLGT. TA KONTAKT MED BOLIGKONSULENT FOR MER INFORMASJON.

Slåttmyrbakken ll er et helt nytt boligområde i Elverum hvor Boligpartner vil sette opp 19 Eneboliger og 12 tomannsboliger. Pr. Juni 2018 er allerede alle eneboligtomtene solgt og 4 tomannsboliger solgt. Slåttmyrbakken er et barnevennlig felt med hele tre lekeområder, å mange barnefamilier har allerede kjøpt seg bolig. Her har man skogen rundt seg på alle kanter for turer enten det er til fots eller på sykkelen. På vinteren kan man spenne på seg skiene i hagen og skli rett ut i oppkjørte løyper som omkranser feltet. Det er eget buss stopp rett utenfor feltet som bringer deg raskt og effektivt inn til Elverum sentrum som ligger ca 4 km unna. Det er også gang og sykkelvei inn til sentrum, dette tar ca 10-15 min. Det er barneskole på Vestad samt tre barnehager i umiddelbar nærhet. Rema 1000 og Joker ligger også i område.
Hvis du ønsker mer informasjon er det bare å ta kontakt med Boligkonsulent Thomas Motrøen Furulund.

Beskrivelse av boligen

Prisen i annonsen er for både bolig og tomt. Vi har også utarbeidet en økonomisk plan som viser antatte totale byggekostnader, slik at dere som kunde skal være sikre på at alle momenter i et byggeprosjekt er i vare tatt. De økonomiske planen finner man øverst til høyre i annonsen.

Denne boligen blir levert med "Frøsin" vannbåren varme kampanje. Ta kontakt med boligkonsulent Thomas Motrøen Furulund for mer informasjon om kampanjen.

Bjørkli er et klassisk hus med svært arealeffektive planløsninger. Bruksarealet på 151 kvadratmeter rommer fire romslige soverom, hvorav ett også har walk-in closet. Huset har bad og bod i begge etasjer, og loftsplanet har en god og stor gang. Kjøkkenet har god plass til et stort spisebord, og stua har plass til peis og flere sittegrupper. Fra stua ledes du ut til en koselig terrasse.

Standard

OBS! Kampanje* OBS! Kampanje* Kjøper du bolig hos oss før 15 Juni 2019, får du vannbåren varme med på kjøpet.
Se mer info om kampanjen til høyre i annonsen.

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra ”Ola 4”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
Boligen leveres med 5-bords kostmalte panelplater på tørre vegger og Huntonit Classique himlingsplater i alle himlinger.

Gulv:
Boligen leveres med en 3-stavs eikeparkett i alle tørre rom. I hall og baderom leveres fliser fra Flisekompaniet i lysgrå og mørkegrå utførelse. I Sportsbod blir det levert gulvbelegg.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad og vaskerom

Kjøkken:
Denne boligen blir levert med en innredningspakke fra Sigdal eller Norema til en verdi av 105 000,-

Bad:
På bad leveres Fortissimo baderomsplater i flismønster. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, veggmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod / vaskerom:
I denne boligen leveres Vaskerom med Legato baderomsplater på vegg og gulvbelegg. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Det blir levert vannbåren varme i hele 1 etg og bad i 2 etg. I boligen følger det også med en peisovn av typen Curve 100.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 249 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Fra Elgstua følger du Trondheimsvegen nordover i ca 900m. Ta deretter til venstre inn Mårvegen og følg den til den går over i Uglevegen. Følg veien til høyre og kjør helt til enden av veien der innkjøringen til det nye byggefeltet Slåttmyrbakken 2 ligger. Se også vedlagt tomtekart for Slåttmyrbakken 2 øverst til høyre i annonsen.

Haukvegen 4, 2406 ELVERUM

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger