Flott tomannsbolig i nytt og familievennlig område

Jerpevegen 11, 2406 ELVERUM

Pris fra

kr 2 790 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 105 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking B
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Elverum
2406 Elverum
elverum@boligpartner.no
Tlf: 47 71 70 00

Eksterne lenker

VR presntasjon

Ferdigstillelse

Etter avtale med kjøper.

Fremdrift

Oppstart ved første enhet solgt.

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng

Prosjektbeskrivelse

Sjoa vil bli oppført på tomt 25 i Slåttmyrbakken ll.

Beliggenhet

Slåttmyrbakken ll er et helt nytt boligområde i Elverum hvor Boligpartner vil sette opp 19 Eneboliger og 12 tomannsboliger. Pr. Juni 2017 er allerede 16 Eneboliger og 2 tomannsboliger solgt. Slåttmyrbakken er et barnevennlig felt med hele tre lekeområder, å mange barnefamilier har allerede kjøpt seg bolig. Her har man skogen rundt seg på alle kanter for turer enten det er til fots eller på sykkelen. På vinteren kan man spenne på seg skiene i hagen og skli rett ut i oppkjørte løyper som omkranser feltet. Det er eget buss stopp rett utenfor feltet som bringer deg raskt og effektivt inn til Elverum sentrum som ligger ca 4 km unna. Det er også gang og sykkelvei inn til sentrum, dette tar ca 10-15 min. Det er barneskole på Vestad samt tre barnehager i umiddelbar nærhet. Rema 1000 og Joker ligger også i område.
Hvis du ønsker mer informasjon er det bare å ta kontakt med Boligkonsulent Thomas Motrøen Furulund.

Innhold

Sjoa er en vertikaldelt tomannsbolig med et totalt bruksareal på 107 kvadratmeter per boenhet. Antagelig er det den gode planløsningen og størrelsen som har gjort Sjoa til en av BoligPartners mest etterspurte boliger. Hovedplanet er det naturlige oppholdsstedet –og rommer entré med garderobe, bad, innvendig bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til uteplass. Andre etasje er soveromsavdelingen – bestående av gang, tre soverom, bad/vaskerom og en romslig bod på 5,7 kvadratmeter. Sjoa er med andre ord en praktisk og romslig bolig tilpasset de fleste familier.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I TA2-boligene leveres døra ”Hvit glatt”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
I TA2 leveres det hvitmalte trefiberplater i himlinger og 3-bords faspanel på vegg i alle tørre rom.

Gulv:
Det blir lagt varmekabler og flislagte gulv i lysgrå farge i hele entréen samt mørkegrå fliser på begge bad. I oppholdsrommene har vi valgt en 3-stavs eikeparkett.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I TA2-boliger leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I TA2-boliger leveres det fabrikklakkert furutrapp som standard.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger. Kjøkkenet blit levert med Platetopp , komfyr og oppvaskmaskin. Spør boligkonsulent om kjøkkentegninger.

Bad:
På gulv legges det fliser i mørkegrå farge mens det på veggene er Fortissimo White Tile Badromsplater. Baderomsinnredningen leveres fra Arvid Hanstad og inkluderer to servantskap i hvit høyglans med to store skuffer, samt servant i støpemarmor. Speilet har integrerte, dimbare LED lyskilder på sidene. Dusjhjørnet har rette dusjdører i herdet glass som kan svinges 180°.

Bod:
I bod 2 etg blir det lagt gulvbelegg. Veggene leveres med 3-bords faspanel.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming:
Det blir lagt varmekabler i entré og begge bad. Boligen leveres også med peisovn type Curve 100 samt panelovner på stue og soverom.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 246 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Generelle forhold

- Ingen betaling av leiligheten før overtakelse
- Boligen leveres med 5 års garanti
- Mulighet for påvirkning av innvendig overflater og kjøkkeninnredning ved rask avgjørelse
- Boligen leveres "nøkkelferdig" - det eneste som gjenstår er ett strøk utvendig maling
- Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteverdien - ikke av hele salgsummen som ved kjøp av brukt bolig

Jerpevegen 11, 2406 ELVERUM

Loading map...
Les mer om nabolaget