Moderne tomannsbolig med to stuer og integrert carport i barnevennlig område

Moderne tomannsbolig med to stuer og integrert carport i barnevennlig område

Slåttmyrbakken 2, 2406 ELVERUM

Pris fra

kr 3 299 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 106 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking C
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Elverum
2406 Elverum
elverum@boligpartner.no
Tlf: 41742700

Last ned

Nabolagsprofil Slattmyrbakken Jan 2017

Eksterne lenker

VR presntasjon

Fremdrift

Igangsettes ved salg av 1 enhet - betaling ved overtagelse av boligen.

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Aircondition/ventilasjon, Turterreng, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

På Slåttmyrbakken 2 tilbyr BoligPartner 19 romslige eneboligtomter til fornuftige priser. Her kan du velge mellom BoligPartners brede utvalg av eneboliger, og naturligvis tilpasse de til dine ønsker. Det skal også bygges 12 tomannsboliger i forskjellige prisklasser, med totalt 24 boenheter.

Beliggenhet

Slåttmyrbakken 2 er et meget barnevennlig og flott boligområde 4,5 kilometer nordvest for Elverum sentrum. Det er lekeplasser inne på boligfeltet og du finner flere gode barnehager i nærmiljøet. Slåttmyrbakken tilbyr dermed trygge og gode oppvekstvilkår for barna. I tillegg til å være et barnevennlig boområde, gir Slåttmyrbakken deg et fantastisk turterreng rett utenfor din egen inngangsdør. Med skiløyper som går gjennom området og som er tilknyttet lysløypenettet, har du fremragende aktivitetsmuligheter både sommer og vinter.

Det er gode kollektivforbindelser i umiddelbar nærhet med blant annet buss til Elverum sentrum. Ikke langt unna finner du også Terningen Arena som byr på et stort aktivitets- og kulturtilbud.

Generelle forhold

- Boligen leveres med 5 års garanti
- Endringer av overflater, kjøkkeninnredning og små strukturelle endringer er fullt mulig dersom kjøper kommer inn på et tidlig tidspunkt i byggeprosessen
- Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteverdien - ikke av hele salgsummen som ved kjøp av brukt bolig

Beskrivelse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte, glatte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
Boligen leveres med 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert.

Vegger / tak og himling:
I denne boligen har vi valgt kostemalte 5 bord panelplater i en lys gråbeige farge i alle oppholdsrom samt sportsbod. På begge bad er det hvite baderomsplater med stort flismønster på veggene. På vask/bod er det glatte, hvite baderomsplater. Det er hvitmalte trefiberplater i himlinger.

Gulv:
Det blir lagt varmekabler og flislagte gulv i grå farge i hele gang/trapp-område i 1.etg. samt på begge bad. I sportsboden er det også grå fliser. I oppholdsrommene har vi valgt en 3-stavs eikeparkett.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Gulvlist og gerikt leveres i utførelsen 12x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnæs Trappefabrikk leverer kvalitetstrapper til våre boliger. I denne boligen leveres det fabrikklakkert furutrapp med tette opptrinn i hvitmalt furu. Det monteres forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning blir levert fra Norema. Vi har valgt et moderne kjøkken med lys grå, slette fronter og hvit laminat benkeplate. Induksjonstopp, ventilator, helintegrert oppvaskmaskin og stekeovn i rustfritt stål er inkludert i leveransen. Ta kontakt for egne kjøkkentegninger.

Bad:
På gulv legges det fliser i mørkegrå farge mens det på veggene er Fortissimo White Tile Badromsplater. På begge bad leveres baderomsinnredningen fra Arvid Hanstad og inkluderer et hvitt høyglans servantskap med to store skuffer, samt servant i støpemarmor. Speilet har integrerte, dimbare LED lyskilder på sidene. Dusjhjørnet har rette dusjdører i herdet glass som kan svinges 180°.

Bod / vaskerom:
På gulv legges det fliser i mørkegrå farge mens det på veggene er hvite Legato baderomsplater.

Sportsbod:
I sportsboden er det mørkegrå fliser på gulv og kostemalte 5 bord panelplater i en lys gråbeige farge på vegg.

Garderober:
Fire soveromsgarderober x á 100cm er inkludert i leveransen.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming:
Det blir lagt varmekabler i gang/trapp i 1.etg, på bad og vaskerom/bod, samt bad i 2.etg. Boligen leveres også med peisovn type Curve 100 samt panelovner på stue/kjøkken, tv-stue og alle soverom.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Innervegger isoleres med 100mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Generelle forhold

Vi har valgt å bygge en tomannsbolig kalt Kvina Spesial på tomt 41 på Slåttmyrbakken II. Tomta måler ca. 1193 kvm, og hver boenhet vil få sin egen hage tilsådd med plen og grusbelagt gårdsplass med gode parkeringsmuligheter.

Kvina Spesial er en vertikaldelt tomannsbolig for flat tomt. Hver leilighet har et totalt bruksareal på 129 kvadratmeter fordelt på to plan. En integrert carport gjør at du kan gå tørrskodd inn i boligen fra underetasjeplanet. Underetasjen inneholder en soveromsavdeling med hovedsoverom forbundet med kleskott, tv-stue, gang, bad, vaskerom/bod og sportsbod. Hovedplanet er det naturlige oppholdsstedet, bestående av en stue- og kjøkkenløsning på 26,5 kvadratmeter med utgang til to balkonger. I tillegg rommer etasjen to ekstra soverom og bad. Kvina er den perfekte boligen for deg som tenker effektivitet og comfort for hele husstanden.

Slåttmyrbakken 2, 2406 ELVERUM

Loading map...
Les mer om nabolaget