Nye sentrale 3-roms selveierleiligheter i 6-mannsbolig, Skotterud sentrum.

Haugårds veg, 2230 SKOTTERUD

Pris fra

kr 2 390 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 6
  • Bruksareal (BRA) 66 m2
  • Soverom 2

Gå til salgskontor

BoligPartner Kongsvinger
2212 Kongsvinger
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Ferdigstillelse

Etter nærmere avtale

Fremdrift

Boligene igangsettes ved salg av 5 leiligheter og ved mottatt igangsettingstillatelse fra kommunen.

Fasiliteter

Gjesteparkering, Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Sentralt

Beliggenhet

Haugårds veg ligger meget sentralt på Skotterud med kun 100 meter til sentrum der det finnes café/spisesteder, bank, post i butikk, frisør, blomsterbutikk, klesforretninger og matbutikker som Kiwi, Coop Extra og Europris. Rådhuset , bibliotek, Eidskog ungdomskole, Skotterud Barneskole og Eidskog legesenter ligger også rett ved.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Fra Riksveg 2. Sving av mot Skotterud. Kjør over jernbanen og ta første til venstre. Kjør mot Skotterud sentrum. Sving til venstre i Rådhusvegen. Kjør ca 100 meter så ligger eiendommen på høyre side. Den er merket med skilt fra BoligPartner.

Parkeringsforhold

Parkering i egen garasje med elektrisk portåpner. I tillegg har en også egen sportsbod på i overkant av 5 kvadratmeter.

Diverse

Er du en av dem som følger tett med på bruktmarkedet og som ofte er innom leilighet og hus visninger uten å føle at du finner akkurat det hjemmet du er på jakt etter? Vi anbefaler deg å tenke nytt og heller investere pengene dine i et splitter ny bolig. Investeringskostnadene er kanskje noe høyere, men samtidig får du tilbake noe som er flunkende nytt og topp moderne. I tillegg er det mange flere fordeler med å ha ny bolig - bare se her:
1.Ny bolig er ofte billigere enn brukt bolig på lang sikt. I løpet av fem år bruker du i snitt 115.000 kroner* til vedlikehold av en bruktbolig. Disse pengene kan du heller legge ekstra på budsjettet ditt og kjøpe en splitter ny bolig.
2.Du slipper oppussing og uforutsette reparasjoner og vedlikeholdskostnader
3.Du kan ofte tilpasse leiligheten etter dine ønsker og behov
4.Du får boligen til fastpris - unngår hektiske budrunder
5.Du får fem års reklamasjonsrett ved kjøp av ny bolig
6.Du får fremtidsrettede energiløsninger - som gir lavere utgifter til strøm/oppvarming
7.Et toppmoderne ventilasjonsanlegg gjenvinner varmen og skaper et godt inneklima
8.Du slipper uventede økonomiske overraskelser etter overtakelsen
9.Våre boligkonsulenter hjelper deg med råd og veiledning - gir deg et tryggere boligkjøp.
10.Ved kjøp av bruktbolig må du betale 2,5 prosent i dokumentavgift av hele kjøpesummen, mens ved å bygge nytt betaler du kun samme prosentandel av tomteprisen
*Tall fra Prognosesenteret

Beskrivelse

OVERFLATER
I oppholdsrom får hvitlasert 3-stavs eikeparkett på gulv, 5-bord kostemalte veggplater, hvitmalt gips i tak(himling). Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad/vask blir det flislagte vegger samt gulv med varmekabler og fliser.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om valgmuligheter på overflater som fargevalg, fliser og parkett.

KJØKKEN
Norema leverer kjøkkeninnredningen til leilighetene. Hvitevarer tilkommer.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen og evt. tilvalgsmuligheter.

BAD OG VASKEROM
Bad/vask får 90 cm baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt toalett. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Eventuelle tilvalg avtales med boligselger.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Unntak kan være i vegger mot nabo der det er lyd/brannvegg. Der leveres det åpent el anlegg. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2018 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.
Det leveres blant annet utelys på boligen, ved inngang og på balkong/terrasse samt i garasje. Eventuelle tilvalg avtales med boligselger.

FASADER
Fasader leveres med Royal impregnert trepanel i henhold til tegninger. Dette gjør at fremtidig vedlikehold er minimalt. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk leveres som vist på illustrasjon og salgstegninger.

GARASJE OG SPORTSBOD
Egen garasje med elektrisk portåpner og sportsbod leveres iht. egen tegning og plassert iht. illustrasjonsplanen.

Generelle forhold

Hver leilighet leveres med meget god standard som eik parkett på gulv, ferdigmalte veggplater type 5-bord fra Huntonit, flislagte gulv og vegger på bad med vegghengt toalett og ferdig opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Det settes også inn en moderne
baderomsinnredning fra den norske kvalitets-produsenten Linn bad. Kjøkkenet leveres i hvit profilert utførelse som inneholder mye plass på kjøkkenbenk, i skuffer og skap. Hvert soverom får garderobeskap til oppbevaring av klær. Hver leilighet har også innvendig bod med tilgang fra det store soverommet som kan brukes til oppbevaring eller kanskje walk-in closet. Stua får store vinduer som gir mye lys inn i leiligheten og med dør ut til terrasse/Balkong. I stua er det også en fin vedfyrt peisovn en kan tenne opp hvis en ønsker det. Den plasseres som anvist på tegning. Utvendig så har hver leilighet en romslig og solrik uteplass på terrasse eller balkong. Til hver leilighet tilhører egen garasje med elektrisk portåpner og stor sportsbod i bakkant. Her er det god og trygg plass til bilen din. Det er også avsatt plasser til gjesteparkering. Veien inn til boligen og gårdsplass asfalteres og plenarealet tilsåes med plenfrø når været/årstiden tillater det. Hver leilighet seksjoneres og utearealet blir fordelt til fellesarealer.
Litt teknisk beskrivelse: 6-mannsboligen er planlagt bygget etter de nye tekniske forskriftene, TEK 17. Det betyr blant annet at en får hele 25 cm isolasjon i ytterveggene,
3-lags energi glass i vinduene og balansert ventilasjon.

Haugårds veg, 2230 SKOTTERUD

Loading map...
Les mer om nabolaget