5 ledige, solrike tomter i populært område - to solgt og en reservert!

, 2560 ALVDAL

Pris

kr 300 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 300 000,-
  • Boligtype Boligtomt
  • Eierform Selveier

Gå til salgskontor

BF Bygg Alvdal
2560 Alvdal
gunnar@bf-bygg.no
Tlf: 62 48 75 40

Fasiliteter

Barnevennlig, Offentlig vann/kloakk, Turterreng, Utsikt

Beliggenhet

Tomtene ligger i Øvre Måna, Alvdal, mellom to etablerte og ferdigbygde boligfelt.

Beskrivelse (type bolig)

Tomtene bebygges med boliger fra Boligpartner, BF Bygg Alvdal.

Adkomst

Ta av Folldalsveien og kjør mot og forbi Steimoegga Idrettspark. Hold til venstre. Du passerer to boligfelt på venstre side. De nye tomtene ligger ved neste nedkjørsel til venstre.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Feltet er delt inn i 8 tomter. Tomtene er tilnærmet flate og det er lite høydeforskjell mellom tomtene. Det vil bli opparbeidet adkomstvei med snuplass, og denne vil bli asfaltert. Det vil også bli satt opp gatelys. Byggegrunnen består for det meste av sand og grus, noe som gir lave kostnader til grunnarbeider på tomtene. Tomteprisen er fra 300 000,-.

Måna kan by på fantastiske solforhold fra morgen til kveld. Det er også utsikt utover Plassen, innover Sølndalen og Alvdal Vestfjell som er en del av Rondane Nasjonalpark.

Feltet har felles lekeplass med boligene i Måntunveien. På det eldste feltet i Måna ligger det en større lekeplass med fotballbane og en stor og flott akebakke. Måna har egen velforening og det oppfordres til medlemsskap i denne.

Måna har i lengre tid vært et populært område for bosetting på Alvdal. Her er det kort vei til Steimoegga Idrettspark, lysløype og turstier sommer som vinter. Stien til det populære turmålet Sten starter rett ved feltet. Det er gangavstand til Plassen barnehage og Joker butikken. Skolebussen har flere stopp på nedre Månavei slik at ungene kommer seg trygt og enkelt til og fra skolen.

Regulering

Området er regulert for boligbygging.

Parkering

Det legges tilrette for parkering på hver enkelt tomt.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

, 2560 ALVDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BF Bygg Alvdal