Leligheter med fantastisk beliggenhet: solrikt og sentrumsnært!

Randmælsveien 69, 2560 ALVDAL

Pris

kr 2 250 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 250 000,-
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA): 78 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 2
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

BF Bygg Alvdal
2560 Alvdal
gunnar@bf-bygg.no
Tlf: 62 48 75 40

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon, Barnevennlig, Offentlig vann/kloakk, Sentralt

Beliggenhet

Tomten ligger på sørsiden av Kvennbekken, er lett skrånende og har fantastiske solforhold og utsikt. Herifra er det gangavstand til Steia og kommunale tjenester og et variert utvalg av butikker. Ikke minst er det kort avstand til den nye barneskolen med flerbrukshall som er under oppføring.

Det er turstier og skiløyper i umiddelbar nærhet slik at du enkelt kan komme deg ut på tur uten å være avhengig av bil.

Kort sagt er dette en unik mulighet hvis man ønsker å bo sentralt på Alvdal!
Ta gjerne kontakt med Gunnar på telefon 95748999 for mer informasjon og gjennomgang av prosjektet.

Beskrivelse av boligen

Randmælstunet er vårt nyeste prosjekt og vi kan nå tilby leiligheter med svært sentral beliggenhet rett sør for Alvdal sentrum, Steia. Her er det planlagt tre tomannsboliger av typen Tellus fra Boligpartner. De er vertikaldelt, på ett plan og har et moderne uttrykk. Hver boenhet har et bruksareal på 83m2 og inneholder kombinert stue og kjøkken, 2 eller 3 soverom - du bestemmer selv, bad/ vaskerom, entre, bod og en garasje i separat bygg.

Vegger og tak innvendig i boligen kles med ferdigmalte plater i lyse farger. Gulv i tørre rom får laminat fra Alloc Original. Her er det flere design å velge mellom. Vegger og gulv på bad flislegges - se illustrasjonsbilde av bad. Det blir varmekabler med termostat på stue, kjøkken, bad og i entre. Gulvet i entreen får fliser i delen nærmest ytterdør.

Vi leverer kjøkkeninnredning fra Norema med fronter i Pluss mørk grå og laminat benkeplate, integrert koketopp og stekeovn. I stue monteres en peisovn. Ved salg tidlig i byggefasen kan kjøper påvirke materialvalg og innredning mot et pristillegg.

Til hver tomannsbolig bygges det en dobbelt garasje. Boliger og garasjer beises med ett støk i hvit farge før overlevering.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte dører av typen "Hvit lett glatt" fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass med argon og varmkantspacer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger i hvitbehandlet MDF.

Tak og vegger:
Himling har hvitmalte trefiberplater. Vegger i alle tørre rom leveres med faspanel 3-bord som standard.

Gulv:
Gulv i tørre rom fra Alloc Original og fliser på bad og i deler av entre.

Listverk:
Til boligrom leveres lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv i hvitmalt utførelse. Gulvlist og gerikt i utførelsen 12x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Innredning fra Norema i fronten Pluss mørk grå og laminert benkeplate. Integrert koketopp og stekeovn.

Bad/vaskerom:
Flislagte vegger og gulv lik illustrasjonsbildet i annonsen. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmontert toalett, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr, opplegg for vaskemaskin.

Generelt

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Oppvarming:
Varmekabler med termostat i stue, kjøkken, bad og entre. Peisovn med stålpipe i stue.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull og yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Det legges tilrette for parkering på tomten i tillegg til i garasje.

Randmælsveien 69, 2560 ALVDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BF Bygg Alvdal