Flott familie bolig på Kjellmyra.

Sønsterudveg 9, 2280 GJESÅSEN

Pris

kr 3 166 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 166 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 144 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

BoligPartner Elverum
2406 Elverum
elverum@boligpartner.no
Tlf: 41742700

Last ned

Okonomisk Plan Vegaardsheim Kjellmyra

Fasiliteter

Peis/Ildsted, Turterreng, Balansert ventilasjon, Barnevennlig, Offentlig vann/kloakk, Fiskemulighet

Beliggenhet

Denne boligen vil bli satt opp i et etablert og rolig område på Kjellmyra. Boligen har tilbud som barnehage, skole, idrettshall og dagligvare butikk i umiddelbar nærhet. Det er også bare 5 km til Flisa sentrum der man finner et stort utvalg i butikker , kafeèr og andre service institusjoner.

Beskrivelse av boligen

Vinkelhuset Vegaardsheim er en BoligPartner-favoritt som er bygget i mange varianter landet rundt. Husmodellen er utviklet for flate tomter og passer inn i de fleste bomiljøer. Med mulighet for fire soverom og et bruksareal på 144 kvadratmeter er Vegaardsheim kanskje et godt valg for deg også?

Det overbyggede inngangspartiet tar deg inn i vindfanget på hovedplanet, der det er rikelig med garderobeplass. Vindfanget leder til henholdsvis bad og soverom på høyre og venstre side – og rett videre inn i den sosiale sonen av boligen. Stue- og kjøkkenløsningen er åpen, men likevel så definerte at rommene beholder sin egenart. Kjøkkenet har plass til spisestue og stuen har mulighet for peis og utgang til en lun, og delvis overbygget uteplass.

Loftsplanet rommer to soverom og en stue, som enkelt kan gjøres om til et tredje soverom. I tillegg rommer loftet gang, innvendig bod og bad/vaskerom.

Se også vedlagt økonomisk plan øverst til høre i annonsen for spesifisering av antattte totale byggekostnader.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra «Ola 4».

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
I Nostalgi-serien leveres det malte trefiberplater i himlinger og 5-bords kostmalte plater på veggene i alle tørre rom.

Gulv:
I denne boligen blir det levert et lyst Laminat gulv av typen Creme kalket Auth. fra Floor Factory på alle tørre gulv. På badene blir det levert fliser fra Flisekompaniet mens det leveres en Tarkett Granit gulvbelegg på teknisk bod.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Det følger med en innredningspakke til en verdi av 105 000,- i denne boligen.

Bad:
På bad leveres vegger med baderomsplater. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, veggmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod / vaskerom:
I Nostalgi-serien leveres bod/vaskerom med Legato baderomsplater. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
I denne boligen blir det lagt varmekabler i hele 1 etg samt bad 2 etg.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Se kart for adkomst øverst til høyre i annonsen

Sønsterudveg 9, 2280 GJESÅSEN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger