Veggli/Rustvegen Vest - Komplett hytte med høy standard. Hytta har et totalt gulvareal på 93 m2.

Veggli - Rustvegen Vest, 3628 VEGGLI

Pris

kr 3 950 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 950 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 73 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Drammen
3044 Drammen
fritid.drammen@boligpartner.no
Tlf: 915 29145

Beliggenhet

Rustvegen Vest er et lite felt på 10 tomter. Tomtene ligger vestvendt med nydelig solforhold og flott utsikt mot Hardangervidda. Tomtene ligger mellom 855 og 870 meter over havet. Vegetasjon består av fjellbjørk, små grankruller og furu.

Se link til tomteannonse for mer informasjon.
https://www.finn.no/realestate/plots/ad.html?finnkode=122489419

Kort avstand til skiløyper i slakt og fint terreng. Store Nordmannsslepa går forbi Rustseter rett vest for hyttefeltet, fra Rustseter går Nordmannsslepa opp den bratte lia til høyfjellet og videre innover Hardangervidda.

Vegglifjell har en unik løsning for å finansiere skiløyper og lignende fellestiltak. Alle hytteeiere forplikter seg til et fast årlig beløp til oppkjøring av skiløyper og lignende drift. Til gjengjeld tilbakefører grunneierne en betydelig del av tomtesalget til investeringer i planerte løyper osv. Alpinsenter og skistadion finansieres på denne måten.

Fra Rustvegen Vest er det ca. 4 km med bil til Veggli Fjellstue og ca. 6 km til Vegglifjell Skisenter. Det er ca. 11 km med bil til Veggli sentrum med bensinstasjon, butikker, post-i-butikk, byggevarehus, kafeteria og bakeri mv. Det er sommeråpen veg fra Vegglifjell til Tinn kommune i Telemark. Fra Rustvegen Vest er det ca. 60 km til Rjukan sentrum.

Beskrivelse av boligen

Hytta har et totalt bruksareal på 73 kvadratmeter. Hemsen kommer i tillegg med en gulvflate på 20 kvm.

I første etasje finner du tre soverom, bad/vaskerom, wc-rom, romslig gang, praktisk bod, samt et lyst og hyggelig kjøkken- og stueområde med mønt himling.
Hytta har også en ekstra bonus for den aktive familien, nemlig den smarte hemsløsningen(gulvareal på 20 kvm). Her oppe finnes det ekstra tumleplass, enten man trenger en TV-krok eller ekstra sengeplasser. Med sin flotte takhøyde på 1,89 meter bidrar hemsen til stor trivsel på hytta.
Hytta har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg godt utsyn til naturen utenfor.

Arealer (kvm):
Bruksareal hytte: 73
Gulvareal hems: 20
Totalt bruksareal: 74
Bebygd areal (BYA): 84,0

Kortfattet leveransebeskrivelse

Hytten leveres innflyttingsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 900.000,-(Tomt 8). Grunnarbeider, graving, støpt plate er estimert til kr. 350.000 ,-.

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm og renovasjon i byggeperioden. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Standard

Hytta leveres med følgende kvaliteter:
- Royalimpregnert tretak
- Sigdal kjøkken med hvitevarer
- Beiset veggpanel i 10 valgfrie farge
- Beiset himling i 10 valgfrie farger
- Listverk i beiset utførelse( 10 farger)
- Flislagt bad med badromspanel.
- Flislagt gulv i Entre og bod
- Lys 3 stavs parkett i alle øvrige oppholdsrom
- Mørke vinduer
- Impregnert treplatting med utgang fra stue og ved inngangsparti
- Varmekabler i flislagte rom
- Stålpipe med Vedovn
- Komplett opplegg for El og Rør ihht Norsk standard
- Panelovner i stue og soverom

Adkomst

Vegglifjell ligger to timer kjøring fra Oslo og store deler av Oslofjorden. Følg fylkesveg 40 nordover fra Kongsberg ca. 60 km til Veggli sentrum. Ta til venstre rett etter bensinstasjonen (YX) midt i sentrum. Følg skilting mot Vegglifjell Skisenter. Vegbom etter 6 km. Ta til høyre mot Persbu 2,2 km etter vegbom. Følg hovedveg videre 1,2 km, ta til venstre etter bro over Persbuåe. Etter 1,6 km ligger hyttefeltet på venstre siden av vegen. Det er regulert veg fram til alle hyttetomtene.

Det er asfaltert fylkesveg 5 km fra Veggli sentrum opp mot Vegglifjell. Herfra er det privat veg. Vegavgift for Vegglifjellvegen er i 2018 60 kr for enkelttur, årskort koster 1000 kr. Ved innkjøring til Vegglifjell er det elektronisk, videoovervåket bom på vegen. Årskort kan kjøpes på bensinstasjonen i Veggli. Veiavgift betales årlig fra overtakelse av tomta.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Veggli - Rustvegen Vest, 3628 VEGGLI

Loading map...