Vegglifjell/Mykstulia - Tomt/grunnarbeid og komplett nøkkelferdig hytte. Økonomisk hytte med 3 soverom.

Mykstulia, 3628 VEGGLI

Pris

kr 2 690 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 690 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 65 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Drammen
3044 Drammen
fritid.drammen@boligpartner.no
Tlf: 915 29145

Fasiliteter

Barnevennlig, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beskrivelse av boligen

I prisen er det tatt med nøkkelferdig hytte med støpt plate fra Boligpartner. Prisen inkluderer også festet tomt og estimert gravarbeid på 200.000,-

Innhold nøkkelferdig hytte:

- Grunnet utvendig kledning
- Kjøkken med hvitevarer
- Varmekabler på bad og entre/vindfang
- Panelovner
- Taklamper i soverom og boder
- Utelamper
- Platting foran inngang (4m2)
- Hvitmalte innerdører og utforinger
- Hvitmalt listverk
- 14x120 beiset slettpanel liggende
- Behandlet panel himling
- Fliser på badegulv og baderomsplater på vegg
- Flis på gulv i vindfang/entre/bod
- Panelovner i oppholdsrom
- 3-stavs eikeparkett
- Baderomsinnredning
- Dusjvegger
- Torv på taket
- Sirius 1 peisovn og stålpipe
- Renovasjon, byggestrøm og snørydding i byggeperioden

Hytta kan tilbys på tomt 7,8,9, 10 og 11.


Raudfjellet er en moderne hytte i et tidsriktig design. Her er det lagt vekt på smarte løsninger som sikrer plass til hele familien i denne 65 kvadratmeter store hytta.
Hytta består av både tre soverom, bad/vaskerom samt et veldig hyggelig stue- og kjøkkenområde. Hytta har også en praktisk, utvendig bod - perfekt for den aktive familien.
Raudfjellet har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg god kontakt med naturen utenfor.


Arealer (kvm):
Bruksareal hytte: 64,9
Totalt bruksareal: 64,9
Bebygd areal (BYA): 76,0

Standard

Overflater

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet til hytteserien. Karm og utforinger har samme farge som dørblad. Terassedører leveres med espagnolettlås og dørblad, karm og utforinger er hvitmalt. Innerdører er hvitmalte og av typen "Visjon 1" med hvitmalte foringer.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 3-lags superenergiglass. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Utvendig kledning og omramminger er grunnet. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.
Impregnert trevirke leveres ubehandlet. Torv på taket.

Til innvendig kledning vegg leveres hytten med liggende beisa slettpanel 14x120mm. På baderom/vask er det flismønstert hvite baderomsplater. I himling er det hvitpigmentert/hvitvokset panel skygge skrå. Alle innervegger er isolerte.

Gulv og lister:
3-stavs eikeparkett i alle soverom, stue, kjøkken og hems. 30x60 cm skiferlignende fliser på første del av gang/entre eller i hele vindfanget. Bad og bod m/bereder leveres med gulvfliser med sokkelfliser. 20x20cm grå slett. Listverk langs gulv, vegg og karm i hvit utførelse.

Veranda/platting:
Impregnert platting ved inngang.

Hemstrapp:
I hytter med hems, leveres sambatrapp

Kjøkken / Bad

Kjøkken:
Kjøkken med hvitevarer(induksjonstopp,innbyggingsovn,integrert kjøleskap, oppvaskmaskin). På kjøkken leveres ettgreps kjøkkenbatteri med svingbar kran og separat kobling for oppvaskmaskin.

Bad:
Baderomsinnredning 60 cm og dusjvegger 80x80cm.
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, kran for vaskemaskin. 200 liter varmtvannsbereder blir plassert i boden.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse. Antall punkt leveres iht. NEK 400 2010. Utelampe ved inngang/boddør . Det leveres taklamper på alle soverom og bod og benkearmatur på kjøkken. Spotter på hems.

Telefon / tv / bredbånd:
Det er bygd ut fibernett for optisk bredbånd med lysets hastighet og nærmest ubegrenset kapasitet. I tomtepris inngår fiberkabel fram til inntaksboks på hytte, installering av fiberkabel i hytte, TV-boks og 50 Mbs fiberbredbånd for et år med 15 TV-kanaler levert i samarbeid med Numedal Fiber AS.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter fra bad. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Sirius 1 fra Schiedel. Svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad/vask og i første del av gang/entre og i hele vindfang.

Renovasjon, byggestrøm og snørydding i byggeperioden er inkludert.

Annet

Utomhus og grunnarbeider:
Hytta leveres med betongarbeider, samt bunnledninger og inntakskabel for strøm.


Kjøp av hytte :
Hytta med grunnarbeider selges av BoligPartner på kontrakt formularet NS 3425. Tomt med tilhørende avgifter selges direkte til kjøper fra grunneier. Gebyr for oppmåling og fradeling av tomt kr 18.185 (2019) og dokumentavgiften(på tomteverdi) kommer i tillegg.

Generelle forhold:
Det tas ingen forbehold ift graving og betongarbeid. 5 års reklamasjonsrett og kontrakt iht norsk standard, bustadoppføringslova. Bygget er forsikret under oppføring. Inkludert prosjektering, byggesøknad, situasjonsplan, nabovarsling og byggeledelse under oppføring.
Prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.
Det tas forbehold om eventuelle feil i prospektet og prisendring. Viser også til vår standard leveransebeskrivelse.


Det tas forbehold om byggetillatelse og evt. feil i prospektet.
Pris pr 15.02.2019

Adkomst

Følg fylkesveg 40 nordover fra Kongsberg ca. 60 km til Veggli sentrum. Ta til venstre rett etter bensinstasjonen (YX) midt i sentrum. Følg skilting mot Vegglifjell Skisenter. Vegbom etter 6 km. Ca. 3,5 km etter vegbom ligger hyttefeltet på venstre side av Fjellvegen.

Det er asfaltert fylkesveg 5 km fra Veggli sentrum opp mot Vegglifjell. Herfra er det privat veg. Vegavgift er kr. 60,- for enkelttur (2019), årskort koster kr. 1000,-. Årskort for bil nr. to i samme husstand kr. 500,-. Ved innkjøring til Vegglifjell er det elektronisk, videoovervåket bom på vegen. Årskort kan kjøpes på bensinstasjonen i Veggli. De interne adkomstvegene i Mykstulia vil bli organisert som privat veglag med egen årsavgift for vedlikehold og brøyting av veg til selvkost. Årlig veiavgift betales fra overtakelse av tomta.

Mykstulia, 3628 VEGGLI

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Drammen