Veggli/Kråkås Prosjektert hytte fra Boligpartner på fantastisk utsiktstomt i enden av blindvei. Bukkespranget er en romslig familiehytte med 3 soverom og hems.

Kråkås, 3628 VEGGLI

Pris

kr 3 550 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 550 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 85 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Drammen
3044 Drammen
fritid.drammen@boligpartner.no
Tlf: 915 29145

Beliggenhet

Tomta ligger i et flott fjellområde ca. 850 moh. Turområder både sommer og vinter. DnT skiløypenett med oppkjørte langrennsløyper både "i skogen" og innover vidda mot Lufsjå turisthytte. Tilgang til hele Hardangervidda med merkede stier og fiskevann i umiddelbar nærhet. Nærmeste DnT hytte er Dagerøhytta, dernest Lufsjå. Gode muligheter for å plukke sopp og bær på høsten. Flotte sykkelmuligheter på sommeren. Dresin sykling langs Numedalslågen Se www.vegglifjell.no.

Beskrivelse av boligen

Bukkespranget er en romslig familiehytte utviklet for flate tomter, bygget for maksimal utnyttelse av lys- og solforhold. Hytta rommer entré med garderobeplass, tre soverom, bad, innvendig bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning i tillegg til separat tv-stue. Hytta har også hems – et perfekt sove- og lekested for de unge hyttegjestene. Bygger du Bukkespranget, får du en romslig hytte med en planløsning skreddersydd for storinnrykk av store og små.

Adkomst

Se kartoversikt på finn for adkomst. Tomta er merket med tomteskilt fra Boligpartner.

Beskrivelse (type bolig)


Kråkås, 3628 VEGGLI

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger