Vegglifjell/Mykstulien Romslig familiehytte med 3 soverom og hems. Mønt himling i stue. Flott utsikt. Kort vei til skiløyper og Veggli fjellstue.

Vegglifjell - Mykstulien - Tomt E13, 3628 VEGGLI

Pris

kr 3 360 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 360 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 85 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Drammen
3044 Drammen
fritid.drammen@boligpartner.no
Tlf: 915 29145

Fasiliteter

Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Parkett, Sentralt, Fiskemulighet

Beliggenhet

Tomta ligger på Mykstulien som ligger 780 meter over havet i østvendt li, og med nydelig utsikt over landskapet på nordre Vegglifjell, med Persbu, Høybulie og Dalsethaugen. Tomta ligger godt skjermet for dominerende vind fra nord og vest. Vegglifjell er snøsikkert, og en av hovedskiløypene går gjennom Mykstulia. Hovedskiløypene på Vegglifjell er bearbeidet for å kunne kjøres opp med tråkkemaskin på lite snø.


Det er kort vei til Veggli Fjellstue, en tradisjonsrik og hyggelig møteplass med kafeteria og storkiosk. Veggli Fjellkirke ligger et steinkast vest for Fjellstua. 500 meter vest for Mykstulia er Vegglifjell Skistadion under etablering. 1 km lenger vest ligger Vegglifjell Skisenter og Killingdalen Skistugu. Her starter Hardangervidda med fantastiske tur muligheter året rundt.

Det er 10 km med bil til Veggli sentrum med bensinstasjon, butikker, bank- og post-tjeneste, byggevarehus, kafeteria og bakeri mv. Det er sommeråpen veg fra Vegglifjell til Tinn kommune i Telemark. Fra Mykstulia er det 55 km til Rjukan sentrum.

Vegglifjell har organisert arbeidet med fellestiltak på en unik og framtidsrettet måte. Alle som kjøper hyttetomt på Vegglifjell må betale et årlig beløp på (for tiden 1250 kr) til oppkjøring av skiløyper og lignende fellesgoder. Dette gir gode og forutsigbare skiløyper! Til gjengjeld bidrar grunneiere og utbyggere med en større andel av tomtesalget til investeringer i fellesgoder som skisenter, skiløypetrasseer og skistadion.

Beskrivelse av boligen

Bukkespranget er en romslig familiehytte utviklet for flate tomter, bygget for maksimal utnyttelse av lys- og solforhold. Hytta rommer entré med garderobeplass, tre soverom, bad, innvendig bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning i tillegg til separat tv-stue. Hytta har også hems – et perfekt sove- og lekested for de unge hyttegjestene. Bygger du Bukkespranget, får du en romslig hytte med en planløsning skreddersydd for storinnrykk av store og små.

Standard

Innhold

Kjøkken:
Du får med et verdikort fra Norema eller Sigdal(75.000,-) slik at du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Trespo baderomspanel på bad og bad/vask. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 20 x 20 cm fliser. I himling leveres ubehandlet furupanel. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg.

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 3-lags superenergiglass med argongass. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Utvendig kledning:
Grunnet utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres ubehandlet furupanel på vegg og i himling. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 3-stavs eikeparkett på tørre rom. Flis i vindfang. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.

Taktekking:
Her leveres shingel, torvtak eller tretak kan leveres som tilvalg. Ta kontakt med selger for ytterligere detaljer.

Trapper:
Trapp og hemsstige inklusiv rekkverk leveres i lakkert furu. Som tilvalg kan spiler, håndrekke og vanger leveres som fabrikkmalt hvit med trinn i lakkert eik.

Annet

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2014. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.

Oppvarming:
Ildsted Curve 100 med glass. Svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad/vask og vindfang.

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm og renovasjon i byggeperioden. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Adkomst

Vegglifjell og Killingdalen Sør ligger kun to timer kjøring fra Oslo og store deler av Oslofjorden. Følg fylkesveg 40 nordover fra Kongsberg ca. 60 km til Veggli sentrum. Ta til venstre rett etter bensinstasjonen (YX) midt i sentrum. Følg skilting mot Vegglifjell Skisenter. Vegbom etter 6 km. Ca. 3,5 km etter vegbom ligger tomta på venstre side av veien. Se forøvrig kart på finn annonse.

Det er asfaltert fylkesveg 5 km fra Veggli sentrum opp mot Vegglifjell. Herfra er det privat veg. Vegavgift er kr. 60,- for enkelttur (2018), årskort koster kr. 1000,- årskort for bil nummer 2 koster kr. 500,-. Ved innkjøring til Vegglifjell er det elektronisk, videoovervåket bom på vegen. Årskort kan kjøpes på bensinstasjonen i Veggli. De interne adkomstvegene i Mykstulia vil bli organisert som privat veglag med egen årsavgift for vedlikehold og brøyting av veg til selvkost. Årlig veiavgift betales fra overtakelse av tomta.

Vegglifjell - Mykstulien - Tomt E13, 3628 VEGGLI

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger