Vegglifjell Lauvhovdnuten - Innholdsrik hytte med mønt himling i stue. 3 soverom, 2 boder og hems.

Veggli - Lauvhovdnuten - Tomt 94, 3628 VEGGLI

Pris

kr 4 330 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 330 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 89 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Drammen
3044 Drammen
fritid.drammen@boligpartner.no
Tlf: 915 29145

Eksterne lenker

Se VR visning av hytta

Fasiliteter

Fiskemulighet, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Sentralt, Alpinanlegg, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Lauvhovdnuten på ca 950 moh er kanskje det mest attraktive og spektakulære utsiktområdet på Vegglifjell. Snaufjellet med Hardangervidda ligger bare et steinkast unna med panoramautsikt, naturopplevelser og turer både sommer og vinter. Fjellene i nærområdet går opptil 1300 moh med utsikt mot Gaustatoppen og Norefjell.

Vegglifjell utgjør den sørøstlige utløperen av Hardangervidda, et av Norges nasjonalfjell og Nord-Europas største høyfjellsslette. Vegglifjell ligger i Rollag kommune og er et fantastisk fjellområde som strekker seg fra bygda Veggli med småkupert fjellskog til ville fjell med utsikt innover Hardangervidda.

Kjøretid er ca to timer fra Oslo og fra byene i Vestfold. Adkomst forbi Kongsberg og opp Numedal langs fylkesvei 40 til Veggli. Vegglifjell har blitt ett svært populært område med et godt utbygd nett av skiløyper og sykkelstier.

Beskrivelse av boligen

Midthø har et bruksareal på 78 kvadratmeter og passer godt inn på mindre tomter. Hytta rommer tre soverom, bad og en romslig inngangshall. I tillegg har Midthø en praktisk hems med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur.
Takhøyden på nesten fem meter og mange, store vindusflater, skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet i Midthø. Dette er den sosiale sona i denne tradisjonelle hytta, som har en meget smart og praktisk planløsning. Fra kjøkkenet er det også en direkte utgang til overbygget uteplass. Helt perfekt!

Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr. Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til en innvendig bod med god lagringsplass.

Se VR visning av hytta i link til høyre på siden.

Kortfattet leveransebeskrivelse

Hytten leveres innflyttingsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 1.500.000,-(Tomt 94). Grunnarbeider, grunnmur, bunnledning og inntakskabel for strøm er estimert til kr. 330.000,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Standard

Innhold

Kjøkken:
Du får med et verdikort fra Norema eller Sigdal(Verdi 75.000) slik at du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Trespo baderomspanel på bad og bad/vask. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 20 x 20 cm fliser. I himling leveres ubehandlet furupanel. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg.

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 3-lags superenergiglass med argongass. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Utvendig kledning:
Grunnet utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres ubehandlet furupanel på vegg og i himling. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 3-stavs eikeparkett på tørre rom. Flis i vindfang. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.

Taktekking:
Her leveres royalimpregnert tretak. Ta kontakt med selger for andre alternativer.

Trapper:
Trapp og hemsstige inklusiv rekkverk leveres i lakkert furu. Som tilvalg kan spiler, håndrekke og vanger leveres som fabrikkmalt hvit med trinn i lakkert eik.

Annet

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2014. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.

Oppvarming:
Ildsted Curve 100 med glass. Svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad/vask og vindfang.

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm og renovasjon i byggeperioden. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Arealbeskrivelse:
BRA på hovedplanet er 78kvm. Hemsarealet er tatt med i det totale BRA arealet og utgjør 11kvm. Dette er ikke målbart areal og har takhøyde ca. 1,89.

Adkomst

Vegglifjell ligger ca 150-250 km eller ca 2 timers kjøring fra Oslo og Vestfoldbyene samt deler av Østfold. Fra Kongsberg følger man fylkesvei 40 mot Geilo. Etter ca 60 km kommer man til Veggli. Ved Yx stationen tar dere til venstre og følger skilt mot Vegglifjell. Samme vei er åpen sommertid mot Rukan og Austbygda. Det er ca 13 km til Killingdalen hvor det er merket mot Lauhovdnuten som ligger på høyre hånd.

Veggli - Lauvhovdnuten - Tomt 94, 3628 VEGGLI

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger