Vegglifjell Sør/Steintjønn - Fantastiske Utsikten med nydelig utsikt og optimale solforhold. Skiløyper i umiddelbar nærhet. Kort vei til Sørkjevatn med bade og fiskemuligheter.

Vegglifjell Sør - Steintjønn - Tomt 42 , 3628 VEGGLI

Pris

kr 4 590 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 590 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 120 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Drammen
3044 Drammen
fritid.drammen@boligpartner.no
Tlf: 915 29145

Fasiliteter

Barnevennlig, Fiskemulighet, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Sentralt, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Steintjønn hyttegrend er et helt nytt område med byggeklare tomter 2018. Hele Steintjønn-feltet består av 104 hyttetomter som ligger i den vestvendte lia øst for Skjerbrekka-dalen. Noen eldre hytter ligger i nedre del av hyttefeltet. Byggetrinn 1 består av 27 tomter som er byggeklare 2018. De øvrige tomtene vil bygges ut med infrastruktur og legges ut for salg etter hvert.

Steintjønn hyttegrend ligger lengst sør-øst av alle hytteområdene på Vegglifjell og grenser til store, urørte naturområder med Senhovdtoppen og Sørkjevannet i fin turavstand. Fritjof Nansen hadde sitt ferieparadis ved Sørkje i en årrekke. Den gamle Sørkjestien (Nansenstien) mellom Veggli og Sørkje går rett øst for hyttefeltet. Langs stien er det ca. 3 km til Sørkjevatn og Nansenhytta. Det er skiltet tursti til Senhovd (ca. 5 km). Steintjønn er et idyllisk, lite vann som ligger sentralt i området.

Hyttetomtene ligger i høydelag fra 820 til 870 meter over havet i den slake lia som strekker seg mot den markerte Senhovdtoppen. Steintjønn har trolig den lengste solgangen på hele Vegglifjell. Utsikten er fantastisk, med utsyn til resten av Vegglifjell med Velebufjellet i sørvest og starten på Hardangervidda i nordvest. Terrenget er jevnt hellende mot vest slik at nesten alle tomtene har like gode solforhold og utsikt.

Hovedskiløypenettet på Vegglifjell går gjennom hyttefeltet og alle tomter har kort vei til skiløypa. Det kjøres opp ca. 80 km med skiløyper på Vegglifjell i helger og ferier. Vegglifjell har en unik løsning for å finansiere skiløyper og lignende fellestiltak. Alle hytteeiere forplikter seg til et fast årlig beløp til oppkjøring av skiløyper og lignende tiltak. Til gjengjeld tilbakefører grunneierne 5 % av salgspris for tomter til investeringer i friluftstiltak og grønn infrastruktur.

Det er ca. 9 km med bil fra hyttegrenda til Veggli sentrum med bensinstasjon, butikker, post-i-butikk, byggevarehus, Felleskjøpet, kafeteria og bakeri mv.

Beskrivelse av boligen

Utsikten er en storslått drømmehytte som kan huse hele åtte overnattingsgjester. Et høyreist midtskip leder fra entréen til en luftig storstue med en takhøyde på hele fire meter. I tillegg rommer Utsikten tre soverom, gjesterom/tv-stue, bad med mulighet for badstue, vaskerom, separat wc og sportsbod. Stue og kjøkken utgjør den sosiale sonen. Her kan hyttegjestene forberede neste måltid i hyggelig lag samtidig som man holder praten i gang med de som sitter i stuen. Kjøkkenet har utgang til terrasse/uteplass – så her er det kort vei mellom solveggen og forfriskningene!

Kortfattet leveransebeskrivelse

Hytten leveres innflyttingsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 1.175.000,-(Tomt 42). Grunnarbeider, graving, grunnmur, bunnledning og inntakskabel for strøm er estimert til kr. 490.000,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Standard

Innhold

Kjøkken:
Du får med et verdikort fra Norema eller Sigdal(verdi 75.000) slik at du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Trespo baderomspanel på bad og bad/vask. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 20 x 20 cm fliser. I himling leveres ubehandlet furupanel. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg.

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 3-lags superenergiglass med argongass. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Utvendig kledning:
Grunnet utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres ubehandlet furupanel på vegg og i himling. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 3-stavs eikeparkett på tørre rom. Flis i vindfang. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.

Taktekking:
Her leveres royalimpregnert tretak. Ta kontakt med selger for andre alternativer.

Trapper:
Trapp og hemsstige inklusiv rekkverk leveres i lakkert furu. Som tilvalg kan spiler, håndrekke og vanger leveres som fabrikkmalt hvit med trinn i lakkert eik.

Annet

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2014. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.

Oppvarming:
Ildsted Curve 100 med glass. Svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad/vask og vindfang.

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm og renovasjon i byggeperioden. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Adkomst

Vegglifjell og Steintjønn hyttegrend ligger to timer kjøring fra Oslo og store deler av Oslofjorden. Følg fylkesveg 40 nordover fra Kongsberg ca. 60 km mot Veggli sentrum. Ta til venstre ved Veggli Næringspark og Felleskjøpet ca. 500 meter før Veggli sentrum. Følg skilting mot Søre Vegglifjell og følg hovedveg rett fram. Skiltet avkjøring til venstre mot Steintjønn hyttegrend etter ca. 8 km. Ta til venstre i kryss etter 300 meter, etter nye 700 meter får en de første tomter i byggetrinn 1 i hyttegrenda på høyre hånd.

Det er asfaltert fylkesveg 1,5 km fra fylkesveg 40 opp mot Søre Vegglifjell. Herfra er det privat veg, Skjærbrekkavegen, med elektronisk bom 2,3 km fra Fv 40. Vegavgift for 2018 er 80 kr for enkelttur, årskort koster 2.000 kr. Årskort kan kjøpes ved henvendelse til YX bensinstasjon i Veggli. Den interne adkomstvegen i hyttegrenda, Kistebulia veglag, er organisert som privat veglag med egen årsavgift for vedlikehold og brøyting av veg til selvkost. Veiavgift betales årlig fra overtakelse av tomta.

Vegglifjell Sør - Steintjønn - Tomt 42 , 3628 VEGGLI

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger