HAUG. Råstilig arkitekttegnet funkishus i hjertet av Haugsbygd. Solrikt på vestvendt tomt.

Hvalsveien 149, 3514 HØNEFOSS

Pris

kr 7 770 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 7 770 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 168 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4

Gå til salgskontor

Sandvold Boliger AS
3511 Hønefoss
honefoss@boligpartner.no
Tlf: 922 63 153

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Fremdrift

I samarbeid med kjøper

Beliggenhet

Haugsbygd er et av de mest attraktive boligområdene i Ringeriksregionen og flere nye boligfelt har sett dagens lys de senere år. Her finnes både landbrukseiendommer og nyere boligbebyggelse.

Det er kort avstand til flotte turområder som Ringkollen og Nordmarka med skiløyper, tur- og sykkelstier, Ringkollen alpinanlegg og hoppanlegg. Det er gode solforhold og flott utsikt til Vikerfjell, Norefjell, Hønefoss og Tyrifjorden.

Fra tomtene er det kun 200 m gangsti til Vang barneskole og Haugsbygd ungdomsskole, og Haugsbygd kunsgressbane.

Det er 8 km til Hønefoss sentrum, en snau time til Oslo og OSL Gardermoen.

Innhold

1. etasje:
Du ønskes velkommen inn i en stor gang som fører deg direkte inn i den åpne og store stue- / kjøkkenløsningen på totalt 51,9 kvm. I første etasje er det også et soverom og et bad. Fra kjøkken er det utgang til en sørvendt liten terasse perfekt for en rolig frokost i sola. Fra stuen er det utgang til stor og deilig vestvendt terrasse, perfekt for grilling og hygge på kvelden.

Underetasje:
I underetasjen er det 3 gode soverom, et bad, en innendørs bod og et stort vaskerom med tilgang til en smart sportsbod som også har direkte inn-/utgang.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
Boligen leveres med 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre og vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Innvendig leveres boligen med malte gips-flater i tak og på vegger.

Gulv:
Boligen leveres med 1-stavs parkettgulv i alle tørre rom.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne-serien leveres håndrekke og vanger i hvit utførelse med stålspiler i rekkverk. Trinnene i trappa vil være laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
I prisen er det inkludert et flott kjøkken av typen Bardo Black fra Kvik kjøkken. I kjøkkenet er det integrert koketopp, stekeovn med pyrolyse, kombinert kjøl/frys og oppvaskmaskin fra Electrolux.


Bad:
På bad leveres fliser på gulv og vegg. I tak leveres sparklet og malt gips med våtromsmaling. Det leveres 120 cm hvit baderoms-innredning, 90x90 cm dusj-dører, vegghengte toaletter og servant- og dusj-batterier i krom.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.
Det leveres downlights på 2 stk baderom, stue, kjøkken, entre og gang

Telefon / tv / bredbånd:
Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming og isolasjon av boligen:
Boligen prosjekteres ihht TEK-17 og vil være en bolig som har lavt energi og oppvarmingsbehov.
Boligen leveres med peisovn av typen TermaTech TT-20.
Øvrige oppvarmingskilder vil være varmekabler på 2 stk bad, vaskerom og entrè. I tillegg vil det monteres panelovner på alle soverom, i stue/kjøkken og i gang/trapp hovedplan.

Utomhus:
Eiendommen leveres med opparbeidet singlet gårdsplass og maskinplanerte utomhusarealer. Det levers matjord som sås med gressfrø på grøntområdene på tomta.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Fra Hønefoss sentrum.
Kjør over Hønefoss bro ( over fossen) i retning Hønengaten. Ta til høyre i krysset etter Hønefoss skole og følg Vesterngata opp Vesternbakken. Fortsett på Klekkenveien i 1,2 km før du tar til venstre inn Fløytingen. Fortsett til Hvalsveien i 1,5 km. Tomten ligger til venstre ca 200 m. etter Haugsbygd ungdomskole.

Fra E16
Ved ankomst fra Oslo ta til første avkjøring til høyre mot Rv241 i rundkjøringen Ringvold fruktlager, (Eplehagen). Kjør i 4,8 km før du tar til venstre rett før Klækken hotell. Deretter til høyre inn på Øvre Klekkenvei - kjør 400 m. før du tar til høyre inn på Fløytingen. Tomten ligger til venstre ca 200 m. etter Haugsbygd ungdomskole.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten ligger i et etablert nabolag. Tomten skråner ned mot jordene mot vest og har mye soltid.

Kort om eiendommen

Tomten ligger 200 meter fra Vang barneskole og Haugsbygd ungdomsskole i et veletablert nabolag. Tomten skråner ned mot jordene mot vest. Huset er spesialtegnet og tilpasset tomten.

Hvalsveien 149, 3514 HØNEFOSS

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra Sandvold Boliger AS