HAUG. Moderne funkis med takterasse på landlig tomt. Alt på et plan!

Harehaugveien, 3514 HØNEFOSS

Pris

kr 7 400 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 7 400 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 171 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

Sandvold Boliger AS
3511 Hønefoss
honefoss@boligpartner.no
Tlf: 922 63 153

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Turterreng

Fremdrift

I samarbeid med kjøper.

Beliggenhet

Haugsbygd er et av de mest attraktive boligområdene i Ringeriksregionen og flere nye boligfelt har sett dagens lys de senere år. Her finnes både landbrukseiendommer og nyere boligbebyggelse. Bygda er kjent for sitt bølgende landskap og den ligger relativt høyt i landskapet.

Det er kort avstand til flotte turområder som Ringkollen og Nordmarka med skiløyper, tur- og sykkelstier, Ringkollen alpinanlegg og hoppanlegg. Det er gode solforhold og flott utsikt til Vikerfjell, Norefjell, Hønefoss og Tyrifjorden.

Fra tomtene er det kun 2,4 km til Vang barneskole og Haugsbygd ungdomsskole, og Haugsbygd kunsgressbane.

Det er 8 km til Hønefoss sentrum, en snau time til Oslo og OSL Gardermoen.

Beskrivelse av boligen

Med Veronas stilige ytre og praktiske indre, leves livet på ett plan. Denne smarte boligen har i tillegg en takterrasse på nesten 37 kvadratmeter. Takterrassen er lett tilgjengelig via en utvendig trapp. Et langstrakt allrom på 35 kvadratmeter er det naturlige midtpunkt i dette huset og med store vinduer gir dette mye lys og godt utsyn til naturen utenfor.

Innhold

Velkommen inn!
Verona har et smart inngangsparti med både vaskerom og bad.
Gangen fører oss videre inn gjennom en skyvedør til kjøkkenet eller inn til stue/spisestuen. Det flotte kjøkkenet har utgang til uteplass og trapp opp til takterassen på 37 kvm.

Den store stuen/spisestuen på 36 kvm er hjertet i huset Verona. Med store vinduer som gir godt lys og flott utsyn til naturen utenfor.
Soveromsfløyen har 3 soverom med bad og en bod.
Sportsbod bygges i tilknytning til carport.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig på et plan med carport og takterrasse.

Adkomst

Følg Hadelandsveien i retning Jevnaker, forbi Klækken hotell og videre forbi Bølgen Karosseri, kjør deretter ca 400 meter før du tar til venstre inn på Harehaugveien. Kjør 300 meter på Harehaugveien før du tar til venstre inn på privat veg, følg denne i ca 100 meter. Tomtene ligger i blindvei, på høyre side.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomtene ligger landlig til i en blindvei. Skogen på tomtene er hugget og det er vei hele veien frem. Tomten er flat og omkranses av skogsterreng, jorder og noen få eneboliger.

Kort om eiendommen

Tomt 2 som er på 1169,8 kvm ligger vakkert og tilbaketrukket til i rolige omgivelser. Nå har du mulighet til å få tak på en av de få store eneboligtomtene i Haugsbygd.
Er du glad i å bo litt tilbaketrukket, samtidig som du liker å bo nært det meste? Da er dette tomten for deg.

Diverse

HVEM ER VI?
Sandvold Boliger er distriktets lokale Boligpartner - forhandler. Vi er en totalentreprenør som følger deg fra idè til nøkkelferdig hus.
Drømmer du om å bygge hus eller har du en tomt du vil få hjelp med, så kan vi bidra med hjelp og faglig kompetanse hele veien.
Alle hus og prosjekter bygges av våre lokale tømrere, ansatt i Tømrermester Sandvold.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Harehaugveien, 3514 HØNEFOSS

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Sandvold Boliger AS