Sjelden mulighet i Haug! Moderne familiebolig på stor tomt!

Harehaugveien, 3514 HØNEFOSS

Pris

kr 7 250 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 7 250 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 185 m2
  • Eierform Del
  • Soverom: 4

Gå til salgskontor

Sandvold Boliger AS
3511 Hønefoss
honefoss@boligpartner.no
Tlf: 922 63 153

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Turterreng, Balansert ventilasjon

Beliggenhet

Haugsbygd er et av de mest attraktive boligområdene i Ringeriksregionen og flere nye boligfelt har sett dagens lys de senere år. Her finnes både landbrukseiendommer og nyere boligbebyggelse. Bygda er kjent for sitt bølgende landskap og den ligger relativt høyt i landskapet.

Det er kort avstand til flotte turområder som Ringkollen og Nordmarka med skiløyper, tur- og sykkelstier, Ringkollen alpinanlegg og hoppanlegg. Det er gode solforhold og flott utsikt til Vikerfjell, Norefjell, Hønefoss og Tyrifjorden.

Fra tomtene er det kun 2,4 km til Vang barneskole og Haugsbygd ungdomsskole, og Haugsbygd kunsgressbane.

Det er 8 km til Hønefoss sentrum, en snau time til Oslo og OSL Gardermoen.

Beskrivelse av boligen

Padova har et klassisk ytre i en moderne innpakning med blant annet fire soverom, to stuer og to bad fordelt på 185 kvadratmeter i bruksareal. En boligdrøm for mange!

Innhold

1. etasje:
I dette flotte huset kommer du inn i en stor gang/hall som passer godt for de fleste familier. Den leder inn til et stort soverom/gjesterom/kontor på den ene siden og et stort bad/vaskerom på den andre siden.

Videre ledes du inn i en luftig og flott stue. Til venstre ligger et stort kjøkken med tilknyttet bod. Som også kan ha egen inngang utenfra hvis man ønsker egen kjøkkeninngang.

Ved hovedinngangen er det også tegnet inn en smart sportsbod/utebod for ski, sportsutstyr, snøskuffer etc.

2. etasje:
Trappen fra gangen/hallen fører opp til 2.etasje der du finner tre gode soverom, en deilig loftsstue og et stort bad.

I tillegg har huset Padova overbygd uteplass på begge plan.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig bygget med plate på mark over 2 etasjer

Adkomst

Følg Hadelandsveien i retning Jevnaker, forbi Klækken hotell og videre forbi Bølgen Karosseri, kjør deretter ca 400 meter før du tar til venstre inn på Harehaugveien. Kjør 300 meter på Harehaugveien før du tar til venstre inn på privat veg, følg denne i ca 100 meter. Tomtene ligger i blindvei, på høyre side.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomtene ligger landlig til i en blindvei. Skogen på tomtene er hugget og det er vei hele veien frem. Tomten er flat og omkranses av skogsterreng, jorder og noen få eneboliger.

Kort om eiendommen

Tomt 1 som er på hele 1835,3 kvm ligger vakkert og tilbaketrukket til i rolige omgivelser. Nå har du mulighet til å få tak på en av de få store eneboligtomtene i Haugsbygd.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Harehaugveien, 3514 HØNEFOSS

Loading map...

Plantegninger

Flere boliger fra Sandvold Boliger AS