Bo herskapelig i Haugsbygd

Klekkenveien, 3514 HØNEFOSS

Pris fra

kr 4 590 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 4
  • Bruksareal (BRA) 117 m2
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

Sandvold Boliger AS
3511 Hønefoss
honefoss@boligpartner.no
Tlf: 922 63 153

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon

Prosjektbeskrivelse

På Klekkenveien i Haugsbygd ved Hønefoss, skal vi bygge to Borgenåsen som er en herskapelig vertikaldelt tomannsbolig, med tilhørende dobbelt garasje m/bod i bakkant til hver av boligene på 49 kvm. Her har du god plass til parkering i egen garasje i tillegg til en romslig utebod.

Hver enhet har et totalt bruksareal på 117 kvm, hvor det i 1.etg er har et hyggelig inngangsparti, hvor det er plass til å sitte å nyte en kopp kaffe på morgensolen. Når du kommer inn, så har du en åpen hall mot stue som igjen har åpen løsning til kjøkkenet. I tillegg har du et romlig bad.

Ta trappen opp til andre etasje, her finner 3 soverom, hvorav hovedsoverommet har utgang til en flott overbygd balkong på 6 kvm der du kan slå opp døren og la solstrålene slippe inn.
I tillegg har du en bod/vaskerom og et stor bad.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt boligområde på Haug i Hønefoss. Her har du kort avstand til Vang skole og Haugsbygd ungdomsskole.

Det er kort vei til nærbutikken på Haug, hvor du også finner frisør, lege og idrettsanlegg. Klekken hotell ligger også kort vei fra boligene. 5 min med bil så er du i Hønefoss sentrum som kan by på det du måtte trenge. Hønefoss er stedet hvor kulturlivet blomstrer.

Kort vei til Ringkollen som ligger ca. 10 minutters kjøring fra boligene, her finner du både alpinbakke, hoppbakke og lysløype.

Standard

Innvendige overflater
Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører med profil fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert.

Himling/Vegger og Gulv:
Det leveres hvitmalte gipsplater i himling i hele huset og Byggma hvitmalt faspanel på vegger på tørre rom. Det leveres flis på vegg og på gulv på Bad, samt flis på gulv i hall. På gulvet i boden i 2etg. leveres det flis og 3-stavs eikeparkett hvitlasert i alle tørre rom.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte profilerte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv.

Trapper:
Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Hvitmalte håndrekker og spiler og åpne hvitlaserte eiketrinn.

Kjøkken:
Se kjøkkentegninger fra Nybo AS. Hvitevarer er inkludert.

Bad:
- Dusjhjørne
- Vegghengt toalett
- Baderomsinnredning med speil

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014.
Utvendig belysing følger med i leveransen ved inngangsparti, på balkong i 2.etg og ved terrassedør i 1.etg.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøpere står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.


Generelle forhold

Ny bolig er ny bolig. Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir deg en helt spesiell følelse. Du trenger ikke å bruke tid eller penger på oppussing på mange år.
Boligen blir bygget etter nyeste tekniske forskrift.
Nye boliger er underlagt strenge krav til varmegjenvinning, noe som medfører energieffektive boliger og lave kostnader til oppvarming.
Fastpris - ingen nervepirrende budrunder som øker prisen på boligen.

Du har 5 års reklamasjonsrett på boligen.

Oppvarming

Det leveres peisovn med stålpipe.
Varmekabler i hall og på bad i 1.etg og 2 etg

Adkomst

Fra Hønefoss sentrum kjører du over Hønefoss Bru og bort Strandgata til første lyskryss i Hønengata. Sving til høyre inn Vesterngata og opp Vesterbakken og følg Klekkenveien ca. 3,5 km,, område ligger da på din venstre side.

Parkering

I dobbelt garasje og på gårdsplass

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Det vil legges ferdigplen på deler av uteområde, samt veier og gårdsplass vil bli asfaltert

Kjøpsbetingelser

Eiendomsmegleren Ringerike og Hadeland AS utfører alle oppgjørstjenester. 10% av kjøpesum innbetales ved kontraktinngåelse – innbetales uoppfordret da ingen faktura utstedes. Restbeløp, omkostninger og eventuelle endringer/tillegg innbetales iht kontrakt.

Vei/Vann/Kloakk

Offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest

Ferdigattes vil være utferdiget før kjøper overtar bolig

Klekkenveien, 3514 HØNEFOSS

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra Sandvold Boliger AS