SOKNA. En vakker familiebolig på solrik tomt. Loftstue, bad i begge etasjer og utgang til terrasse fra stor stue.

Permobakken , 3534 SOKNA

Pris

kr 4 365 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 365 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 151 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Sandvold Boliger AS
3511 Hønefoss
honefoss@boligpartner.no
Tlf: 922 63 153

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Turterreng, Balansert ventilasjon

Beliggenhet

Tomten ligger i et barnevennlig og etablert område like nord for Sokna sentrum. Det er gangavstand til skole, barnehage og sentrum med butikk og bensinstasjon og kafeer.

Det er flotte turmuligheter i skogene rundt både sommer og vinter med hyggelige stier og lysløype. Lysløypa ligger rett i nærheten av tomtefeltet.

Beskrivelse av boligen

Kongsheim har vært en stabil bestselger i hele BoligPartners historie, og er fortsatt like populær. Det er nok tidløsheten og de karakteristiske signaturelementene i kombinasjon med en god planløsning som gjør Kongsheim så attraktiv.

Det overbyggede inngangspartiet leder til en romslig hall med garderobeløsning. Hallen leder til bad/vaskerom og innvendig bod – mens resten av hovedplanet er viet til husets åpne stue- og kjøkkenløsning. Vinkelkjøkken med spisestue legger forutsetningene til rette for gode middager for kokken så vel som gjestene. Stuen fremstår som lys og luftig, har mulighet for ildsted og leder ut til en koselig uteplass.

Loftsplanet rommer tre soverom, gang, bad og en loftsstue med utgang til balkong. Har man behov for flere soverom, kan loftsstuen tilpasses og gi deg det fjerde soverommet. Stuen kan også deles av og gi deg et femte soverom behov*.

* Slike endringer kan kreve justering av planløsning i henhold til teknisk forskrift.

Adkomst

Fra Hønefoss kjører man ca. 20 km på RV 7 i retning Gol. Ta så opp Strømsoddvegen i Sokna sentrum og følg den ca. 2 kilometer. Permobakken Nord ligger på venstre side av veien.

Permobakken , 3534 SOKNA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Sandvold Boliger AS