Sjarmerende familiehus med smart planløsning på flott utsikttomt over Tyrifjorden.

Øvre Fegrihellinga 15, 3533 TYRISTRAND

Pris

kr 3 995 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 995 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 151 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Sandvold Boliger AS
3511 Hønefoss
honefoss@boligpartner.no
Tlf: 922 63 153

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon

Beliggenhet

Området har en vakker beliggenhet med fantastisk utsikt utover Tyrifjorden. I tillegg til å ha en solrik beliggenhet vil de som bosetter seg her få kort avstand til butikk, post, badestrand og båthavn. Barne- og ungdomsskole ligger i umiddelbar nærhet og området har god barnehagedekning.

Fra Tyristrand er det ca. 15 min. med bil til Hønefoss sentrum. Fra Tyristrand er det gode bussforbindelser til både Hønefoss - Vikersund - Hokksund og Drammen. Det tar ca. 1 time med bil til Oslo.

Det er et variert aktivitets- og fritidstilbud for både store og små på Tyristrand. Det er idrettslag som kan tilby håndball, fotball og en meget aktiv skigruppe og "grenda" har egen jeger- og fiskerforening og skytterlag. Og ønsker du ikke å være i organisert idrett kan du benytte deg av det flotte turterrenget på Holleia. Å gå seg en tur her er balsam for sjelen!

Samtlige eneboligtomter vil bli solgt som selveiertomter. Den enkelte kjøper vil få tinglyst skjøte og målebrev på sin eiendom. Tomtene leveres opparbeidet med vei, vann og avløp. Det vil bli etablert lekeplass og fellesarealer innenfor boligområdet.

Beskrivelse av boligen

Bjørkli er et klassisk hus med svært gode planløsninger. Bruksarealet på 151 kvadratmeter rommer fire romslige soverom, hvorav ett også har walk-in closet.

Huset har bad og bod i begge etasjer, og loftsplanet har en god og stor gang. Kjøkkenet har god plass til et stort spisebord, og stua har plass til peis og flere sittegrupper. Fra stua ledes du ut til en koselig terrasse.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten er selveid og har en størrelse på 960 kvm. Tomtepris inkluderer vei, vann og strøm til tomtegrense. Tomtepris på kr. 825 000,- er inkludert i totalsum.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

HVEM ER VI?

Sandvold Boliger er distriktets lokale Boligpartner - forhandler. Vi er en totalentreprenør som følger deg fra ide til nøkkelferdig hus.
Drømmer du om å bygge hus eller har du en tomt du vil få hjelp med, så kan vi bidra med hjelp og faglig kompetanse hele veien.
Alle hus og prosjekter bygges av våre lokale tømrere, ansatt i Tømrermester Sandvold.

Med en stor aktør som Boligpartner i ryggen kan vi spesialtilpasse tomter og hus akkurat slik du ønsker! BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har 25 års fartstid som norsk boligbygger.
Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder.

Øvre Fegrihellinga 15, 3533 TYRISTRAND

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Sandvold Boliger AS