Tomannsbolig på stor og solrik tomt - Nedre Fegri - Tyristrand

Nedre Fegrihellinga 2a , 3533 TYRISTRAND

Pris fra

kr 2 250 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 9
  • Bruksareal (BRA) 62 m2
  • Energimerking None
  • Soverom 2

Gå til salgskontor

Sandvold Boliger AS
3511 Hønefoss
honefoss@boligpartner.no
Tlf: 922 63 153

Fremdrift

Prosjektet er igangssatt

Fasiliteter

Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Aircondition/ventilasjon, Turterreng, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Velkommen til Nedre Fegri på Tyristrand. Sandvold Boliger har gleden av å presentere 2 stk tomannsboliger på stor tomt.

Beliggenhet

Området har en unik og vakker beliggenhet med fantastisk utsikt utover Tyrifjorden. I tillegg til å ha en solrik beliggenhet vil de som bosetter seg her få kort avstand til butikk, post, badestrand og båthavn. Barne- og ungdomsskole ligger i umiddelbar nærhet og området har god barnehagedekning.

Fra Tyristrand er det ca. 15 min. med bil til Hønefoss sentrum. Fra Tyristrand er det gode bussforbindelser til både Hønefoss - Vikersund - Hokksund og Drammen. Det tar ca. 1 time med bil til Oslo.

Det er et variert aktivitets- og fritidstilbud for både store og små på Tyristrand. Det er idrettslag som kan tilby håndball, fotball og en meget aktiv skigruppe og "grenda" har egen jeger- og fiskerforening og skytterlag. Og ønsker du ikke å være i organisert idrett kan du benytte deg av det flotte turterrenget på Holleia. Å gå seg en tur her er balsam for sjelen!

Generelle forhold

Utomhus vil eiendommen opparbeides med ferdigplan på flate områder, og grovplanert med stedlige masser i skråninger. Eventuelle utvendige trapper og støttemurer som ikke er vist på tegninger inngår ikke som en del av standardleveransen. Gårdsplass vil bli asfaltert når alle enheter i byggetrinn er ferdigstilt. Det leveres carport og utvendig uisolert sportsbod til hver leilighet. Felles bod for sykkelparkering.

Parkeringsforhold

På biloppstillingsplass

Diverse

Fordelene ved å kjøpe ny bolig er mange!

Ved kjøp av ny bolig, betaler du kun dokumentavgift på tomteverdien. Man sparer derfor titalls tusen kroner ved å kjøpe nytt.

5 års reklamasjonsrett på feil eller mangler på boligen.

Ny bolig er trygt, de følger nye byggestandarder og forskriftskrav om våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialer og miljø.

Du trenger ikke å tenke på oppussing på mange år og behovet for vedlikehold vil være minimalt i flere å fremover, i tillegg vil det være lavere driftsutgifter.

Du får dessuten balansert ventilasjon med varmegjenvinning , som er bra for inneklimaet.

Beskrivelse

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte glatte dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
Det leveres 3-lags vinduer med superenergiglass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Boligen leveres med Huntonit takplater 120x60 cm i alle tak og på vegger i alle boligrom leveres Huntonit MDF malte panelplater.

Gulv:
Boligen leveres med parkett i alle tørre rom.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken:
Du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater samt fliser og flisarbeid. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig.

Bod / vaskerom:
På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Boligen leveres med peisovn, type TermaTech 20. I tillegg leveres gulvvarme i alle våtrom, samt entrè på hovedplan.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Generelle forhold

Tellus spesial er en mindre utgave av originalen. Tellus er en tradisjonell og fin tomannsbolig på et plan. Her får du en god og effektiv planløsning som passer for mange.
Leilighetene på 58 kvm inneholder en åpen kjøkken-stueløsning. Her er vinduene store, noe som gir mye lys og en fin kontakt med områdene utenfor. Det er romslig bad og to soverom. Her kan du få en romslig og stor uteplass, da tomten er stor for alle enhetene.

Nedre Fegrihellinga 2a , 3533 TYRISTRAND

Loading map...
Les mer om nabolaget