Seksjon 1 i Hus A

Fossekallveien 31 E, 3515 HØNEFOSS

Pris

Solgt

Neste visning

Solgt

  • Pris kr 3 490 000,-
  • Boligtype Apartment
  • Bruksareal (BRA): 83 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Sandvold Boliger AS
3511 Hønefoss
honefoss@boligpartner.no
Tlf: 922 63 153

Fasiliteter

Gjesteparkering, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Velkommen til Fossekallveien på Hønefoss!

I Fossekallveien har vi oppført to leilighetsbygg som er klare for overlevering mot slutten av august. Det er totalt 8 leiligheter, men det er kun 2 leiligheter igjen på prosjektet. Her kan du nå sikre deg en av disse 2 leilighetene, som i tillegg til at de er prisgunstige ligger sentralt til i Hønefoss by.

Her får man en lettstelt leilighet med alt på en plan enten man velger å bo i 1.etg eller 2.etg. Her får du en meget bra planløsning og 3 soverom og det er gjennomgående høy kvalitet og standard i våre boliger.

Det er muligheter for å gjøre tilpasninger med tanke på for eksempel standard og fargevalg, dersom man kommer inn på et tidlig tidspunkt i salgsprosessen

Utenomhus vil eiendommen opparbeides med plenarealer på flate områder, og grovplanert med stedlige masser i skråninger. Gårdsplass vil bli asfaltert når alle enheter i byggetrinn er ferdigstilt.

Det leveres carport med innvendig sportsbod til hver leilighet.

Ved kjøp av ny bolig, betaler du kun dokumentavgift på tomteverdien. Man sparer derfor titalls tusen kroner ved å kjøpe nytt.
Ved kjøp av ny bolig har man også fem års reklamasjonsrett på feil eller mangler på boligen.

Beliggenhet

Leilighetsbygget ligger sentralt og attraktivt til i Hønefoss. Med gangavstand til togstasjon, busstasjon, Kuben kjøpesenter. Kultursenteret og kino hvor det er ukentlig med forestillinger. Gladtved brygge og Gledeshuset og en handelstand med rikt utvalg av forretninger

Hønefoss kan by på mange flotte turområder som bl.a Søndre Park, Schjongslunden og Petersøya. Ønsker du lengre turer, er det kort vei til bl.a Ringkollen som er kjent turområde i Nordmarka. Steinsfjorden og Tyrifjorden med et hav av bademuligheter ligger ca. 12 km unna.

Ringerikes største kjøpesenter ligger 2,5 km unna. Det skal godt gjøre at du ikke finner det du er på jakt etter i en av senterets over 60 forretninger.

Planlagt byggestart på Ringeriksbanen er 2021, dette vil gjøre området svært attraktiv også for pendlere.

Generelle forhold

Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/justeringer om nødvendig under prosessen. Tegningene i prospektet er kun illustrasjoner; stiplede løsninger, samt hvitevarer og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser i prospekt eller internettside og prosjektbeskrivelsen, er det den endelige prosjektbeskrivelsen i kontrakten som gjelder.

Det presiseres at alle bilder av boligen i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Leilighetsnummer

1

Fossekallveien 31 E, 3515 HØNEFOSS

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Sandvold Boliger AS