-Ny innflyttingsklar 4-romsleilighet m/carport

Fossekallveien 31, 3515 HØNEFOSS

Pris fra

kr 3 590 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 8
  • Bruksareal (BRA) 83 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

Sandvold Boliger AS
3511 Hønefoss
honefoss@boligpartner.no
Tlf: 922 63 153

Ferdigstillelse

Planlagt ferdigstillelse August 2019

Fremdrift

Prosjektet er igangsatt

Fasiliteter

Gjesteparkering, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Velkommen til Fossekallveien på Hønefoss!

I Fossekallveien har vi oppført to leilighetsbygg som er klare for overlevering mot slutten av august. Det er totalt 8 leiligheter, men det er kun 2 leiligheter igjen på prosjektet. Her kan du nå sikre deg en av disse 2 leilighetene, som i tillegg til at de er prisgunstige ligger sentralt til i Hønefoss by.

Her får man en lettstelt leilighet med alt på en plan enten man velger å bo i 1.etg eller 2.etg. Her får du en meget bra planløsning og 3 soverom og det er gjennomgående høy kvalitet og standard i våre boliger.

Det er muligheter for å gjøre tilpasninger med tanke på for eksempel standard og fargevalg, dersom man kommer inn på et tidlig tidspunkt i salgsprosessen

Utenomhus vil eiendommen opparbeides med plenarealer på flate områder, og grovplanert med stedlige masser i skråninger. Gårdsplass vil bli asfaltert når alle enheter i byggetrinn er ferdigstilt.

Det leveres carport med innvendig sportsbod til hver leilighet.

Ved kjøp av ny bolig, betaler du kun dokumentavgift på tomteverdien. Man sparer derfor titalls tusen kroner ved å kjøpe nytt.
Ved kjøp av ny bolig har man også fem års reklamasjonsrett på feil eller mangler på boligen.

Beliggenhet

Leilighetsbygget ligger sentralt og attraktivt til i Hønefoss. Med gangavstand til togstasjon, busstasjon, Kuben kjøpesenter. Kultursenteret og kino hvor det er ukentlig med forestillinger. Gladtved brygge og Gledeshuset og en handelstand med rikt utvalg av forretninger

Hønefoss kan by på mange flotte turområder som bl.a Søndre Park, Schjongslunden og Petersøya. Ønsker du lengre turer, er det kort vei til bl.a Ringkollen som er kjent turområde i Nordmarka. Steinsfjorden og Tyrifjorden med et hav av bademuligheter ligger ca. 12 km unna.

Ringerikes største kjøpesenter ligger 2,5 km unna. Det skal godt gjøre at du ikke finner det du er på jakt etter i en av senterets over 60 forretninger.

Planlagt byggestart på Ringeriksbanen er 2021, dette vil gjøre området svært attraktiv også for pendlere.

Innhold

I vår standardleveranse velger vi alltid materialer av høy kvalitet. Vi velger våre leverandører med omhu slik at vi kan garantere at ditt hjem blir bygget med gjennomgående høy kvalitet og standard i tråd med gjeldende retningslinjer.

Vegger og himling:
Vegger i alle tørre rom leveres med malte panelplater fra Hunton - Kostemalt skygge hvit. I himlingene leveres hvitmalte gipsplater.

Gulv:
På gulvene i rom som ikke har flis vil vi legge en 13 mm 3-stavs eikeparkett av typen: eik hvitlasert

Listverk:
Glatte hvitmalte lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv.

Kjøkken:
Moderne tilpasset kjøkkeninnredning type Stella, leveres og monteres av vår leverandør Nybo kjøkken, Hvitevarer medfølger og er ferdig installert og klart til bruk

Bad
Bad leveres med fliser på gulv og vegger. Det leveres vegghengt toalett, dusj og ettgreps blandebatteri til servant, baderoms innredning type «Hilde» 90 cm med speil, belysning og heldekkende servant

Gang/entre:
Leveres med fliser og varmekabler på deler av arealet. Flistypen som inngår som del av leveransen er Sintesi Beloa 30x30.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til. NEK 400 - 2014.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Frisk forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift for å sikre et sunt og godt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Generelle forhold

Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/justeringer om nødvendig under prosessen. Tegningene i prospektet er kun illustrasjoner; stiplede løsninger, samt hvitevarer og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser i prospekt eller internettside og prosjektbeskrivelsen, er det den endelige prosjektbeskrivelsen i kontrakten som gjelder.

Det presiseres at alle bilder av boligen i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Byggemåte


Oppvarming

Leilighetene leveres med stålpipe og peisovn, type Termatech T20. I tillegg leveres med panelovner på soverom. Bad og deler av entré leveres med varmekabel i gulvet.

Adkomst

Fra Hønegata i Hønefoss, kjør inn i Krokenveien og hold venstre og inn i Fossekallveien. Boligene ligger på høyre side, ca 600 m fra Hønegata.

Parkering

I carport og på biloppstillingsplass

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Utenomhus vil eiendommen opparbeide med ferdigplen på flate områder, og grovplanert med stedlige masser i skråninger. Gårdsplass vil bli asfaltert når alle enheter i byggetrinn er ferdigstilt.

Regulering

Sagaveien 56

Vei/Vann/Kloakk

Offentlig vei, vann og avløp

Ferdigattest

Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Fossekallveien 31, 3515 HØNEFOSS

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra Sandvold Boliger AS