Innbydende enebolig i Støaveien på Tyristrand

Støaveien, 3533 TYRISTRAND

Pris

kr 3 495 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 495 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 130 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Sandvold Boliger AS
3511 Hønefoss
honefoss@boligpartner.no
Tlf: 922 63 153

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Balansert ventilasjon, Hage

Beliggenhet

Eienommen har en solrik beliggenhet og kort avstand til butikk, post, badestrand og båthavn. Barne- og ungdomsskole ligger i umiddelbar nærhet og området har god barnehagedekning.

Fra Tyristrand er det ca. 15 min. med bil til Hønefoss sentrum. Fra Tyristrand er det gode bussforbindelser til både Hønefoss - Vikersund - Hokksund og Drammen. Det tar ca. 1 time med bil til Oslo.

Det er et variert aktivitets- og fritidstilbud for både store og små på Tyristrand. Det er idrettslag som kan tilby håndball, fotball og en meget aktiv skigruppe og "grenda" har egen jeger- og fiskerforening og skytterlag. Og ønsker du ikke å være i organisert idrett kan du benytte deg av det flotte turterrenget på Holleia. Å gå seg en tur her er balsam for sjelen!

Beskrivelse av boligen

Kanskje er det de klassiske eksteriørdetaljene – som det sjarmerende overbygget over inngangspartiet – som gjør Fagerberg så koselig og innbydende? Med sine 129 kvadratmeter i bruksareal fordelt på to plan, er Fagerberg et godt valg for barnefamilien.

Hovedplanet består av entre med garderobeplass, gang, bad/vaskerom og en L-formet, åpen stue- og kjøkkenløsning som gir deg mange innredningsmuligheter. Stuen leder ut til en lun og overbygget terrasse. En praktisk sportsbod gir i tillegg gode oppbevaringsmuligheter, perfekt for barnevogn, ski og hageredskaper.

Andre etasje er soveromsavdelingen, bestående av tre soverom, bad, innvendig bod og en romslig gang på 15,3 kvadratmeter med mange innredningsmuligheter.

Støaveien, 3533 TYRISTRAND

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra Sandvold Boliger AS