Ny prosjektert enebolig i Hole - Vik skolekrets.

Myragata 1, 3512 HØNEFOSS

Pris

kr 4 295 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 295 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 108 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Sandvold Boliger AS
3511 Hønefoss
honefoss@boligpartner.no
Tlf: 922 63 153

Fasiliteter

Peis/Ildsted, Turterreng, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Fiskemulighet

Beliggenhet

Tomten ligger langs Vollgata i Hole kommune. Tomten omfattes av reguleringsplan Hurum/ Myragata. Eiendom Gnr. 186/70 kan i henhold til gjeldene reguleringsplan deles i to, hvorpå denne annonsen omfatter den sørlige tomten av eiendommen. Se kartutsnitt.
Det følger av reguleringsbestemmelsene at innkjøring til Myrgata, ombygges i henhold til kartutsnitt, før igangsettingstillatelse gis. Omlegging av Myrgata vil besørges av selger.

Beskrivelse av boligen

Aksberg er en populær bestselger fra Nostalgi-serien som forener et klassisk ytre med en god planløsning. Mange ønsker å bygge et hus for fremtiden, og da er en bolig med alt på ett plan uten vanskelige trapper å foretrekke.

Aksberg rommer vindfang med garderobeløsning, en gang som leder til bad/vaskerom og en separat innvendig bod, tre romslige soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Kjøkkenet er praktisk og har spiseplass til seks personer. I stuedelen kan du nyte peiskosen eller slå terrassedøren opp og åpne opp mellom ute og inne.

Aksberg har også sportsbod for smart lagring av husstandens sports- og fritidsutstyr.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra «Ola 4».

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
Boligen leveres med malte gipsplater i himlinger og på veggene i alle tørre rom.

Gulv:
Boligen leveres med parkett gulv, type eik natur.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
.På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater samt flisarbeider. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig.

Bod / vaskerom:
I Nostalgi-serien leveres vaskerom med slett baderomspanel. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Oppvarming i våre boliger bestemmes av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i BoligPartners leveransebeskrivelse.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Myragata 1, 3512 HØNEFOSS

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Sandvold Boliger AS