Innholdsrik enebolig med god plass til hele familien. Boligfelt med flott utsikt og solrik beliggenhet. 1 reservert!

Elgtråkket 46, 3474 ÅROS

Pris

kr 5 495 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 495 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 169 m2
  • Eierform Fast
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

HS Bolig AS - avd Asker
3430 Spikkestad
posthsbolig@boligpartner.no
Tlf: 31 29 27 40

Last ned

Leveransebeskrivelse Bolig Partner Hus 15 01 2018

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Aircondition/ventilasjon, Hage, Bredbåndstilknytning, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Tomtene ligger naturskjønt, solrikt og barnevennlig til på Årosfjellet i Røyken kommune, med utsikt over innseilingen i Oslofjorden. Badestrender og båthavn er kun en liten spasertur eller sykkeltur unna.

Åros er et populært område ved Oslofjorden, med gode muligheter for mange aktiviteter både sommer og vinter. Med sin nærhet til Oslofjorden er bading, fisking og båtliv lett tilgjengelig. Samtidig er det lett å finne gode turmuligheter både sommer og vinter, enten i skogen eller langs Kyststien. Om vinteren kjøres det opp skiløyper i umiddelbar nærhet i kupert skogsterreng.

Åros sentrum har egen tannlege, lege, frisør, dagligvare (Rema 1000) og en hyggelig kafé. Bussforbindelse både til Drammen og Oslo.
Årosfjellet er et relativt nytt boligområde med nye Frydenlund Barneskole og Barnehage innen gangavstand.
Rortunet Nærsenter ligger en 10 minutters kjøretur unna, med et utvalg butikker, Vinmonopol, apotek og spisesteder. 5 minutter i bil til Kiwi og Coop x-tra i Sætre. Det er ca 20 minutter til Asker og 45 minutter til Oslo. Så lenge fjorden er isfri går det hurtigbåt som tar ca 20 minutter fra Slemmestad til Aker Brygge.

Beskrivelse av boligen

Fagerli er et praktisk familiehus over to plan, tilpasset flate tomter. Her ønskes du velkommen av en romslig entré, med trapp opp til loftstua og dør inn til den 58 kvadratmeter store og åpne stue- og kjøkkenløsningen. 1. etasje har i tillegg et praktisk vaskerom med dør ut – supert for familier med små barn. Få boliger har romsligere løsninger enn Fagerli, og best av alt: Huset kan vokse i takt med familien ved at loftstua gjøres om til et soverom.

Standard

Innvendige overflater

Dører

Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra «Ola 4».

Vindu

I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling

I Nostalgi-serien leveres det ubehandlede gipsplater i himlinger og på veggene i alle tørre rom.

Gulv

Fliser fra Norfloor i alle våtrom + entre, 14mm lys enstavs eik ialle tørre rom.

Listverk

Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper

Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken

Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad

På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr, 120cm Malin baderomsskap med tre dører, 60cm Malin baderomsskap med to dører og dusjhjørne i begge dusjer er inkludert.

Bod / vaskerom

I Nostalgi-serien leveres bod med ubehandlede gipsplater. På vaskerom leveres hvit, slett baderomspanel og det leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Vår standard levereranse inkluderer opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger, vannmåler og brannslange.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk

Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd

Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming

Vår standard inkluderer leveranse av en stk peisovn Curve 100 med stålpipe fra Peisselskabet as.

Isolasjon

Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Fra Oslo: Ta av E18 ved Holmen (165). Følg veien helt til Slemmestad, ta til venstre (Sundbyveien) mot Nærsnes. Kjør igjennom Nærsnes mot Båtstø fortsett på Sundbyveien og ta til venstre ut på Hurumveien, holde denne mot Åros. Sving til venstre opp Astrid Skares vei, forbi Frydenlund Skole. Følg Astrid Skares vei mot Ringveien og du er fremme.

Fra Drammen: Kjør R23 mot Drøbak. Ta av etter Røyken mot Åros. Sving til høyre etter Åros sentrum opp Astrid Skares vei og hold denne helt til toppen mot Ringveien og du er fremme.

Boligpartner - Husene folk snakker om!

Fordeler ved kjøp av nybygg kontra bruktbolig:
- Du kan velge kvaliteter og løsninger helt fra grunnen av! Dermed får du mulighet til å tilpasse boligen etter din smak!
- Du er sikret faglig utførelse på alle byggearbeidene (snekker, grunnarbeider, våtrom, rørlegger, elektriker osv.)
- Nye byggeforskrifter har krav til mer isolasjon og mindre energitap, som gir energieffektive boliger og lave kostnader til oppvarming.
- Nye boliger har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
- Kjøpekontrakt basert på Bustadoppføringslova, du kjøper IKKE etter "as is" prinsippet som kan gi usikkerhet og ekstrautgifter til eierskifteforsikringer o.l.
- Ved kjøp av ny bolig har du fem års reklamasjonsrett, og en ett-års befaring etter innflyttingen.
- Dokumentavgift beregnes etter tomtens verdi. Ved tilsvarende salgspris i bruktmarkedet sparer du over 75 000,- bare på dokumentavgiften!
- Ingen budrunder som kan øke prisen på boligen ytterligere.
- BoligPartner - Norsk husprodusent med over 20 år i byggebransjen. Vi er kjent for gjennomgående høy kvalitet på våre hus.
- Norsk trevirke i våre leveranser gjør boligene tilpasset utfordrende norsk klima. Flesteparten av våre produkter kommer også fra kjente norske
kvalitetsprodusenter.
- Vi bruker lokale underentreprenører og underleverandører og støtter med dette lokalnæringen.

Tomt/Pris

50/333 855 kvadratmeter, kr 2 100 000,- + 2,5% dok.avgift
50/570 850 kvadratmeter kr 2 100 000,- + 2,5% dok.avgift
Utnyttelsesgrad er 20% for begge tomter
Tomtene ligger i et område som er regulert til boligformål, det tas forbehold om byggetillatelse fra Røyken kommune.
Gjeldende bestemmelser for området: "Reguleringsestemmelser til reguleringsplan for Tivoliåsen, Åros" Følger som vedlegg i prospektet.
I prisantydningen er følgende tatt med:
- Tomt
- Ferdig støpt plate
- 100 000,- kr i kjøkken
- Vedovn Curve 100 med stålpipe og stigetrinn på taket
- Parkett i alle innvendige tørre rom. Lys Eik 14mm enstavs
- Fliser Hall/trapp, Bad/Vask, Bod, Bad, Tekn.
- Varmekabler Hall/trapp, Bad/vak, Bod, Bad, Tekn.
- Garantier og forsikringer.

Omkostninger/Finansiering

Dokumentavgift ved tinglysning av skjøte utgjør 2,5% av tomteverdi. I tillegg betaler kjøper tinglysningsgebyr for skjøte og bankens pantedokument.
Avtalen forutsetter at det inngås kontrakt 3429A og 3429B, iht. Bustadoppføringslova.
Oppgjør for tomt skal skje ved kontraktsinngåelse.
Byggesaksgebyr, tilkobling av elektrisitet, dokumentavgift, tinglysingsgebyr vedrørende skjøte og pantobligasjoner vil komme i tillegg og må betales av kjøper.
Det gjøres oppmerksom på at grave - grunnarbeider ikke er medtatt i prisantydningen!!!

Betingelser

Det forutsettes ved kjøp av disse eiendommene at disse skal bebygges av HS Bolig AS. Minste leveranse er "Komplett bolig" . Denne byggeklausulen vil tinglyses på skjøtet og vil hefte på eiendommen som en servitutt.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Byggegrenser

Det vil inngås privatrettslig justering av byggegrense parsellene i mellom, slik at de to nye husene bygges nærmere hverandre enn 8 meter som forskriftene sier. Eventuelle brannkrav som følge av dette, skal i varetas av hver eier på sitt hus.
Byggegrenser mot tilstøtende nabogrenser i syd og i nord vil være innenfor gjeldene krav i dagens forskrifter, minimum 4 meter.

Boligpartner - Husene folk snakker om!

Fordeler ved kjøp av nybygg kontra bruktbolig:
- Du kan velge kvaliteter og løsninger helt fra grunnen av! Dermed får du mulighet til å tilpasse boligen etter din smak!
- Du er sikret faglig utførelse på alle byggearbeidene (snekker, grunnarbeider, våtrom, rørlegger, elektriker osv.)
- Nye byggeforskrifter har krav til mer isolasjon og mindre energitap, som gir energieffektive boliger og lave kostnader til oppvarming.
- Nye boliger har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
- Kjøpekontrakt basert på Bustadoppføringslova, du kjøper IKKE etter "as is" prinsippet som kan gi usikkerhet og ekstrautgifter til eierskifteforsikringer o.l.
- Ved kjøp av ny bolig har du fem års reklamasjonsrett, og en ett-års befaring etter innflyttingen.
- Dokumentavgift beregnes etter tomtens verdi. Ved tilsvarende salgspris i bruktmarkedet sparer du over 75 000,- bare på dokumentavgiften!
- Ingen budrunder som kan øke prisen på boligen ytterligere.
- BoligPartner - Norsk husprodusent med over 20 år i byggebransjen. Vi er kjent for gjennomgående høy kvalitet på våre hus.
- Norsk trevirke i våre leveranser gjør boligene tilpasset utfordrende norsk klima. Flesteparten av våre produkter kommer også fra kjente norske
kvalitetsprodusenter.
- Vi bruker lokale underentreprenører og underleverandører og støtter med dette lokalnæringen.

Tomt/Pris

50/333 855 kvadratmeter, kr 2 100 000,- + 2,5% dok.avgift
50/570 850 kvadratmeter kr 2 100 000,- + 2,5% dok.avgift
Utnyttelsesgrad er 20% for begge tomter
Tomtene ligger i et område som er regulert til boligformål, det tas forbehold om byggetillatelse fra Røyken kommune.
Gjeldende bestemmelser for området: "Reguleringsestemmelser til reguleringsplan for Tivoliåsen, Åros" Følger som vedlegg i prospektet.
I prisantydningen er følgende tatt med:
- Tomt
- Ferdig støpt plate
- 100 000,- kr i kjøkken
- Vedovn Curve 100 med stålpipe og stigetrinn på taket
- Parkett i alle innvendige tørre rom. Lys Eik 14mm enstavs
- Fliser Hall/trapp, Bad/Vask, Bod, Bad, Tekn.
- Varmekabler Hall/trapp, Bad/vak, Bod, Bad, Tekn.
- Garantier og forsikringer.

Omkostninger/Finansiering

Dokumentavgift ved tinglysning av skjøte utgjør 2,5% av tomteverdi. I tillegg betaler kjøper tinglysningsgebyr for skjøte og bankens pantedokument.
Avtalen forutsetter at det inngås kontrakt 3429A og 3429B, iht. Bustadoppføringslova.
Oppgjør for tomt skal skje ved kontraktsinngåelse.
Byggesaksgebyr, tilkobling av elektrisitet, dokumentavgift, tinglysingsgebyr vedrørende skjøte og pantobligasjoner vil komme i tillegg og må betales av kjøper.
Det gjøres oppmerksom på at grave - grunnarbeider ikke er medtatt i prisantydningen!!!

Betingelser

Det forutsettes ved kjøp av disse eiendommene at disse skal bebygges av HS Bolig AS. Minste leveranse er "Komplett bolig" . Denne byggeklausulen vil tinglyses på skjøtet og vil hefte på eiendommen som en servitutt.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Byggegrenser

Det vil inngås privatrettslig justering av byggegrense parsellene i mellom, slik at de to nye husene bygges nærmere hverandre enn 8 meter som forskriftene sier. Eventuelle brannkrav som følge av dette, skal i varetas av hver eier på sitt hus.
Byggegrenser mot tilstøtende nabogrenser i syd og i nord vil være innenfor gjeldene krav i dagens forskrifter, minimum 4 meter.

Elgtråkket 46, 3474 ÅROS

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger