Nye Arkitekttegnet rekkehus nær Røyken sentrum m/carport og terrasse. 1 Solgt!

Heggumstubben 22-26, 3440 RØYKEN

Pris fra

kr 4 890 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 3
  • Bruksareal (BRA) 120 - 121 m2
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

HS Bolig AS - avd Asker
3430 Spikkestad
posthsbolig@boligpartner.no
Tlf: 31 29 27 40

Ferdigstillelse

Forventet ferdigstillelse fra Q4 2020.

Fremdrift

Rammetillatelse fra Røyken kommune foreligger.

Fasiliteter

Takterrasse, Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Bo i landlige omgivelser, med kort vei til alle fasiliteter. Nærområdet består av villabebyggelse og dette feltet er under utbygging med eneboliger og arkitekttegnede rekkehus.
Boligpartner Avd. Asker/HS Bolig planlegger nå bygging av et rekkehus med tre enheter. Boligene har fire soverom over to plan. Boligen har en funksjonell planløsning og carport rett ved inngangsdøren.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til Røyken sentrum, hvor man finner dagligvarebutikker, kafé, apotek, frisør og det du ellers måtte trenge i hverdagen. Røykenbadet er også innen kort gangavstand, hvor man finner alle muligheter for trening, klatring, helse og velvære.
Man finner de fleste tilbud for idrett, ski og ballsport en kort kjøretur unna. ROS Idrettspark med ROS Arena og fotballanlegg er ca. 3 km unna. Flotte Kjekstad Golfklubb med 18-hulls bane er litt over 1 km unna. Kjekstadmarka med sine idylliske turmuligheter sommer som vinter, er heller ikke langt unna.

Fra Røyken sentrum er det svært gode buss-, tog- og veiforbindelser som knytter landlige Røyken til sentrumsområdene Asker, Oslo og Drammen. Drammen er kun 15-20 minutter unna med bil, og til Oslo er du på en drøy halvtime. Med E134/R23 - Oslofjordforbindelsen har vi en unik plassering på Østlandet. Toget stopper på Spikkestad og i Røyken sentrum, og fra Slemmestad går det hurtigbåt til Aker Brygge, dermed gode miljøvennlige alternative reisemåter.

Hellumstubben er en ny del av etablerte Jakslandsåsen, hvor det blir begrenset nybygging. Det er enebolig og småhusbebyggelse i området, som er omkranset av et landlig miljø. Boligene vil ligge innerst i blindvei, med svært gode sol og utsiktsforhold.

Innhold

Boligene er på to plan, og inneholder;
1. etasje: Entre/trapp, bad/vask, bod, 3 soverom. Utvendig sportsbod og carport.
2. etasje: Gang, kjøkken, stue, soverom og bod. Utvendig terrasse.

Standard

Innvendige overflater:

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte dører av typen "Hvit slett" fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass fra Norgesvinduet. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger i hvitbehandlet MDF.

Tak og vegger:
Himling har hvitmalte trefiberplater. Vegger i alle tørre rom leveres med faspanel 3-bord som standard.

Gulv:
Gulv i alle tørre rom leveres med vår standard parkett fra Floor Factory. På gulv i entre og bad blir det lagt fliser fra Norfloor.

Listverk:
Til boligrom leveres lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv i hvitmalt utførelse. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes. Vegger leveres med overgangslist hvor det høyere enn 2,7m. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Trapper:
Hestnæs Trappefabrikk leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider.

Kjøkken / Bad / Vaskerom
Kjøkken:
Norema/Sigdal kjøkken har tegnet en kjøkkenløsning som vil bli levert som standard til denne boligen.

Bad:
Leveres flislagt på gulv og vegger.
Badet leveres med baderomsinnredning iht. vår standard. Vegghengte servanter, med ettgreps blandebatteri. Gulvstående WC.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming
Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Oppvarming:
Varmekabler i flislagte gulv. Ildsted i stue.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 200 + 50 mm mineralull og yttertak isoleres med 300 mm mineralull.

TILVALG:
Ta kontakt med selger for å få tilsendt tilvalgslister og priser på tilpasninger.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Byggemåte

Boligen bygges etter TEK10 - revidert 2016.
BoligPartner hus leveres etter pre-cut metoden. Pre-cut vil si at en del av materialene leveres til byggeplass ferdigkappet og med freste spor. All leveranse er fra kjente nordiske leverandører, og bygges på tradisjonelt vis.

Oppvarming

Det blir lagt varmekabler i flislagte soner. Ildsted med stålpipe i stue.

Adkomst

Fra Røyken sentrum: Følg Bråsetveien til toppen ved Bråset bo- og omsorgsenter. På venstre side kommer Jakslandsåsen, og følg bruen over E134/R23. Kjør videre ned bakken, og Heggumstubben kommer på venstre side. Tomtene er skiltet med BoligPartner/HS Bolig. Se evt. kart for flere detaljer.

Parkering

Carport til hver bolig, samt biloppstillingsplass til en bil på fellesareal.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Felles tomteareal for sameiet. Situasjonskart viser hva som er fellesareal og hva som er areal hver seksjon disponerer som sitt eget.

Kjøpsbetingelser

10 % av kjøpesummen betales ved kontrakts signering, resterende betales ved overtakelse. Tilvalg faktureres etter nærmere avtale. Utbygger forbeholder seg retten til å stille forskuddsgaranti jmf. Bustadoppføringsloven §47.

Fellesutgifter inkluderer

Felleskostnader må fastsettes på årsmøte for sameiet. Se vedtekter for nærmere informasjon.

Vei/Vann/Kloakk

Tilknyttet offentlig vann og avløp. Hellumstubben Veilag har felles adkomstvei, og alle er pliktig til å være medlem i velforeningen.

Ferdigattest

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest utstedes av Røyken kommune før overtakelse av bolig.

Heggumstubben 22-26, 3440 RØYKEN

Loading map...
Les mer om nabolaget