KAMPANJE TILVALG! Kontrakt innen 15.11, få 100` i tilvalg uten ekstra kostnad

Heggumstubben 16, 18 og 20, 3440 RØYKEN

Pris fra

kr 5 740 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 3
  • Bruksareal (BRA) 148 - 149 m2
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

HS Bolig AS - avd Asker
3430 Spikkestad
posthsbolig@boligpartner.no
Tlf: 31 29 27 40

Eksterne lenker

Kampanje Tilvalg

Ferdigstillelse

Forventet ferdigstillelse fra Q4 2020.

Fremdrift

Rammetillatelse fra Røyken kommune foreligger.

Fasiliteter

Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Store og innholdsrike boliger i arkitekttegnet rekkehus nær Røyken sentrum!

Bo i landlige omgivelser, med kort vei til alle fasiliteter. Nærområdet består av villabebyggelse og dette feltet er under utbygging med eneboliger og arkitekttegnede rekkehus.
Boligpartner Avd. Asker/ HS Bolig planlegger nå bygging av et rekkehus med tre enheter. Boligene har fire soverom over to plan. Boligen har en funksjonell planløsning med god plass til hele familien.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til Røyken sentrum, hvor man finner dagligvarebutikker, kafé, apotek, frisør og det du ellers måtte trenge i hverdagen. Røykenbadet er også innen kort gangavstand, hvor man finner alle muligheter for trening, klatring, helse og velvære.

Man finner de fleste tilbud for idrett, ski og ballsport en kort kjøretur unna. ROS Idrettspark med ROS Arena og fotballanlegg er ca. 3 km unna. Flotte Kjekstad Golfklubb med 18-hulls bane er litt over 1 km unna. Kjekstadmarka med sine idylliske turmuligheter sommer som vinter, er heller ikke langt unna.

Fra Røyken sentrum er det svært gode buss-, tog- og veiforbindelser som knytter landlige Røyken til sentrumsområdene Asker, Oslo og Drammen. Drammen er kun en 15-20 minutter kjøretur med bil, og til Oslo er du fremme på en drøy halvtime. Med E134/R23 - Oslofjordforbindelsen har vi en unik plassering på Østlandet. Toget stopper på Spikkestad og i Røyken sentrum, og fra Slemmestad går det hurtigbåt til Aker Brygge, dermed gode miljøvennlige alternative reisemåter.

Heggumstubben er en ny del av etablerte Jakslandsåsen, hvor det blir begrenset nybygging. Det er enebolig og småhusbebyggelse i området, som er omkranset av et landlig miljø. Boligene vil ligge innerst i blindvei, med svært gode sol og utsiktsforhold.

Innhold

Boligene er på to plan, hvorav en underetasje og hovedetasje. Etasjene inneholder;
Underetasje: Gang/trapp, bad, vaskerom, bod, 3 soverom og walk-in-closet.
Hovedetasje: Entre/trapp, kjøkken, stue, soverom og baderom og bod. Utvendig terrasse.

Standard

Innvendige overflater:

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte dører av typen "Hvit slett" fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass fra Norgesvinduet. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger i hvitbehandlet MDF.

Tak og vegger:
Himling har hvitmalte trefiberplater. Vegger i alle tørre rom leveres med faspanel 3-bord som standard.

Gulv:
Gulv i alle tørre rom leveres med vår standard parkett fra Floor Factory. På gulv i entre og bad blir det lagt fliser fra Norfloor.

Listverk:
Til boligrom leveres lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv i hvitmalt utførelse. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes utført etter innflytting. Vegger leveres med overgangslist hvor det høyere enn 2,7m. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Trapper:
Hestnæs Trappefabrikk leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider.

Kjøkken / Bad / Vaskerom
Kjøkken:
Sigdal kjøkken har tegnet en kjøkkenløsning som vil bli levert som standard til denne boligen.

Baderom:
Leveres flislagt på gulv og vegger.
Badet leveres med baderomsinnredning iht. vår standard. Vegghengte servanter, med ettgreps blandebatteri. Gulvstående WC.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming
Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV, frem til utvendig strøms skap. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Oppvarming:
Varmekabler i flislagte gulv. Ildsted i stue.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 200 + 50 mm mineralull og yttertak isoleres med min. 300 mm mineralull.

TILVALG:
Ta kontakt med selger for å få tilsendt tilvalgslister og priser på tilpasninger.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Byggemåte

Boligen bygges etter TEK10 - revidert 2016.
BoligPartner hus leveres etter pre-cut metoden. Pre-cut vil si at en del av materialene leveres til byggeplass ferdigkappet og med freste spor. All leveranse er fra kjente nordiske leverandører, og bygges på tradisjonelt vis.

Oppvarming

Det blir lagt varmekabler i flislagte soner. Ildsted med synlig stålpipe i stue.

Adkomst

Fra Røyken sentrum: Følg Bråsetveien til toppen ved Bråset bo- og omsorgsenter. På venstre side kommer Jakslandsåsen, og følg bruen over E134/R23. Kjør videre ned bakken, og Heggumstubben kommer på venstre side. Tomtene er skiltet med BoligPartner/HS Bolig. Se evt. kart for flere detaljer.

Parkering

Biloppstillingsplass til 2 biler på fellesareal, med muligheter for fremtidig bygging av felles garasjeanlegg.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Felles tomteareal for sameiet. Situasjonskart viser hva som er fellesareal og hva som er areal hver seksjon disponerer som sitt eget.

Kjøpsbetingelser

10 % av kjøpesummen betales ved kontrakts signering, resterende betales ved overtakelse. Tilvalg faktureres etter nærmere avtale. Utbygger forbeholder seg retten til å stille forskuddsgaranti jmf. Bustadoppføringsloven §47.

Fellesutgifter inkluderer

Felleskostnader må fastsettes på årsmøte for sameiet. Se vedtekter for nærmere informasjon.

Diverse

BoligPartner - Husene folk snakker om!
Fordeler ved kjøp av nybygg kontra brukt bolig:
- Dokumentavgift beregnes etter tomtens verdi. I forhold til tilsvarende salgspris i bruktmarkedet, sparer du 106.000,- bare i dokumentavgift til staten!
- Du kan gjøre tilvalg på interiør og overflater, velg kvaliteter og løsninger ut fra hva du liker!
- Du er sikret faglig utførelse på alle byggearbeidene (grunnarbeider, snekker, våtrom, rørlegger, elektriker osv.)
- Nye byggeforskrifter har krav til mer isolasjon og mindre energitap, som gir energieffektive boliger og lave kostnader til oppvarming.
- Nye boliger har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning som også gir mye bedre inneluft.
- Kjøpekontrakt er basert på Bustadoppføringslova, du kjøper IKKE etter "as is" prinsippet.
- Ved å kjøp av ny bolig har du fem års reklamasjonsrett, i tillegg til ett-års befaring etter innflytting.
- Ingen budrunder som kan øke prisen på boligen ytterligere.
- BoligPartner - Norsk husprodusent med over 25 år i byggebransjen. Vi er kjent for gjennomgående høy kvalitet i våre hus.
- Norsk trevirke i vår leveranse gjør boligene tilpasset utfordrende norsk klima. Alle våre produkter kommer også fra kjente norske og nordiske kvalitetsmerker.
- Vi bruker lokale underentreprenører og støtter med dette lokalnæringen i Røyken o/omegn.

Vei/Vann/Kloakk

Tilknyttet offentlig vann og avløp. Heggumstubben Veilag har felles adkomstvei, og alle er pliktig til å være medlem i velforeningen.

Ferdigattest

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest utstedes av Røyken kommune før overtakelse av bolig.

Heggumstubben 16, 18 og 20, 3440 RØYKEN

Loading map...
Les mer om nabolaget