Familievennlig og stilfull enebolig på Årosfjellet med utsikt over innseilingen til Oslo!

Familievennlig og stilfull enebolig på Årosfjellet med utsikt over innseilingen til Oslo!

Elgtråkket 46, 3474 ÅROS

Pris

kr 7 250 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 7 250 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 205 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 5
  • Energimerking None

Gå til salgskontor

HS Bolig AS - avd Asker
3430 Spikkestad
posthsbolig@boligpartner.no
Tlf: 31 29 27 40

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Kabel TV, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning

Beliggenhet

Tomta ligger barnevennlig til i Elgtråkket på Årosfjellet.

Beskrivelse av boligen

Moderne Milano går over to fulle etasjer og er tilpasset flat tomt. Her får du både integrert garasje, store overbygde uteplasser samt en fantastisk takterrasse med utvendig adkomst fra 2. etasje. På inngangsplanet har boligen tre soverom, bad og bod samt tv-stue. Etasjen rommer også sportsbod og garasje. I 2. etasje finnes et kjøkken- og stueområde på nær 60 kvadratmeter, to soverom, bad og bod. Denne boligen kan lett tilpasses små, vanskelige tomter.

Standard

Dører:
Innvendige dører leveres med moderne, hvite dørblad med slett speil, hvitmalt karm og utforinger. I Quadra-serien leveres døra ”Visjon 1”.

Vindu:
Vinduene leveres med 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer. Karm og ramme er hvitmalt, og utforinger MDF hvitbehandlet.

Vegger / tak og himling:
I Quadra-serien leveres ubehandlede gipsplater som standard himlingskledning i tak og vegger i alle boligrom. Vi kan være behjelpelig med å be om anbud fra malerfirma på nødvendig sparkling og overflatebehandling.

Gulv:
Parkett, 14mm enstavs Eik inngår i leveransen og er kalkulert inn i alle tørre rom.
På bad flislegges gulv og vegg, i vaskerom og hall/entre flislegges gulv. Flisene leveres fra Norfloor, som tilbyr et stort utvalg standardfliser for våre hus. Det kan avtales møte med Norfloor for oppgradering av leveransen.

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Quadra-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 45 rettkant. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider.

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Verdi på kjøkkenleveransen for Milano er kr 100 000,-

Bad:
På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som basis for flisarbeid. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, veggmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter og dusj.
120cm Malin baderomsskap med tre dører, 60cm Malin baderomsskap med to dører, samt dusjhjørne i herdet glass er inkludert.

Bod / vaskerom:
På vaskerom benyttes slett, hvit baderomspanel. NB! Et begrenset utvalg av baderomspaneler har større høyde enn 2,4 m. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Vår standardleveranse inkluderer opplegg for vaskemaskin, 200l varmtvannsbereder, sentralstøvsuger, vannmåler og brannslange.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Ildsted, Curve 100 og stålpipe følger i leveransen.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik. . Da dette prosjektet ikke er omsøkt i kommunen, står kjøper fritt til å velge husmodell fra Boligpartner. Husmodellen Milano kan kreve dispensasjon fra reguleringsbestemmelsene for Tivoliåsen.
Dette prospektet er å forstå kun som et eksempel på hva som kan bygges på eiendommen, og det tas forbehold om godkjent byggetillatelse i kommunen.

Innhold

1. etasje:
3 soverom, tv-stue, vindfang, bad-og vaskerom, bod, garasje + sportsbod.

2. etasje:
Stue, kjøkken, trapp, 2 soverom, gang, bad.

Takterrasse:
Terrassegulv og glassrekkverk.

Adkomst

Fra Oslo: Ta av E18 ved Holmen (165). Følg veien helt til Slemmestad, ta til venstre (Sundbyveien) mot Nærsnes. Kjør igjennom Nærsnes mot Båtstø fortsett på Sundbyveien og ta til venstre ut på Hurumveien, holde denne mot Åros. Sving til venstre opp Astrid Skares vei, forbi Frydenlund Skole. Følg Astrid Skares vei mot Ringveien og du er fremme i Elgtråkket.
Fra Drammen: Kjør R23 mot Drøbak. Ta av etter Røyken mot Åros. Sving til høyre etter Åros sentrum opp Astrid Skares vei og hold denne helt til toppen mot Ringveien og du er fremme i Elgtråkket.

Beskrivelse (type bolig)

Monumental, moderne enebolig over to etasjer med takterrasse.

Oppvarming

Varmekabler i alle flislagte gulv, og peis med stålpipe er inkludert i leveransen.

Parkeringsforhold

Garasjeplass til en bil integrert i huset. Ytterligere biloppstillingsplasser tegnes inn på situasjonsplan.

Radon

Radonsikring leveres i henhold til gjeldene forskrifter.

Overtakelse

Etter avtale

Elgtråkket 46, 3474 ÅROS

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger