Gamlegrendåsen - Moderne familievennlig bolig i attraktivt boligområde!

Stiger Sannes vei, 3610 KONGSBERG

Pris

kr 5 970 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 970 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 173 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4

Gå til salgskontor

Sandvold Boliger AS
3511 Hønefoss
honefoss@boligpartner.no
Tlf: 922 63 153

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon

Beliggenhet

Velkommen til Stiger Sanness vei syd på Gamlegrendåsen.
Tomten ligger i et meget attraktivt boligområdet i en rolig blindvei, med ny bebyggelse. Her er det meget gode solforhold, med grønne luftige områder og lekeplass for barna. Er du glad i å være ute på tur finner du flotte stier og merkede løyper rett i nærheten.
For barna er det kort avstand til Gamlegrendåsen skole, barnehage og idrettsanlegg. Stiger Sannes vei er en stikkvei fra Ove Gjeddes vei hvor du finner bussholdeplassen.

Beskrivelse av boligen

Aragona er en innholdsrik bolig for skrå tomter. Huset er gavlvendt og tilgjengelig, slik at du får både soverom, stue, kjøkken, bad og bod i 1. etasjen. Totalt har denne moderne boligen to stuer, fire soverom og to bad. I 1. etasjen finner du den smarte voksenavdeling med soverom, walk-in closet samt bad. Aragona har gode og overbyggde uteplasser på begge plan. Med integrert sportsbod er det totale oppbevaringsarealet ivaretatt.

Innhold

1. etasje:
I første etasje finner du både stor stue, 1 soverom med walk in closet, kjøkken, bad, gjestetoalett og bod.

Underetasje:
Fra 1.etasje går trappen ned til et flott stue/kjellerstue, 3 soverom hvorav et kan som fint gjøres om til kontor, et stort bad, sportsbod og bod.Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten på 604 kvm er selveiertomt.

Kort om eiendommen

Terrenget på tomten skrår nedover og er egnet for bolig med underetasje. Tomten ligger i et meget attraktivt boligområde i en rolig blindvei, med ny bebyggelse.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Stiger Sannes vei, 3610 KONGSBERG

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Sandvold Boliger AS