Stor og innholdsrik tomannsbolig nær skole og 15 min. fra Kongsberg. Doble garasjer. Nøkkelferdig med hvitevarer.

Efteløtmoen 10, 3618 SKOLLENBORG

Pris fra

kr 3 126 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Bruksareal (BRA) 119 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

Glenne Bygg AS
3090 Hof
hof@boligpartner.no
Tlf: 924 90 196

Last ned

Illustrasjonsplan

Ferdigstillelse

Etter avtale

Fremdrift

Ta kontakt med salgskontor for mer informasjon.

Fasiliteter

Gjesteparkering, Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

Vi har valgt å bygge en tomannsbolig kalt Charon på tomt 10 på Efteløtmoen. Tomta har solrik beliggenhet og måler ca. 1073m2, og hver boenhet vil få sin egen hage med sådd plen og grusbelagt gårdsplass med dobbel garasje til hver enhet og gode parkeringsmuligheter. Det vil bli bygget terrasseplatting både ved hovedinngang og mot hagen for utendørs hygge.

Beliggenhet

Efteløt ligger i Kongsberg kommune i Lågendalen ca. 15 min kjøring fra Kongsberg sentrum i retning Larvik. Området har gode solforhold og ligger mellom Fv 40 og Numedalslågen.
- Gangavstand til skole, kirke, menighetshus og idrettsanlegg med lysløype. Lysløypen svinger seg gjennom boligområdet.
- Nærliggende store friluftsområder, Skrim/Omholtfjell, med Lågen som nabo.
- Sentralt på Østlandet mellom kyst og fjell med nærhet til Kongsberg.

Innhold

Charon er en meget attraktiv og populær tomannsbolig som går over et og et halvt plan. Med sine fire soverom og to bad er Charon en optimal bolig for en barnefamilie. Her får familien mye plass og meget gode planløsninger. I hovedplanet er det god plass til en åpen kjøkken- og stueløsning. I tillegg er to av soverommene på dette planet, samt vaskerom, bod og moderne bad. I etasjen over er det også to soverom, godt med bodplass samt bad nummer to.

Standard


INNVENDIGE OVERFLATER
BoligPartner leverer boliger i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet. Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse. BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at ditt hjem blir bygget med gjennomgående høy kvalitet. Vi garanterer at alt av tekniske krav og forskrifter er ivaretatt.

Vegger og himling:
I denne boligen har vi valgt kostemalte 5 bord panelplater i alle oppholdsrom. Kjøper står fritt til å velge farger selv. På begge bad er det Fibo fortissimo våtromsplater 2091-F01 S hvit som standard. Det er hvitmalte trefiberplater i himlinger.

Gulv:
I oppholdsrommene har vi valgt en moderne grå eik laminat på gulv. Begge bad samt bod vil bli flislagt med grå fliser 20x20cm. Entré vil flislegges med grå fliser 30x60cm.

Bad: Begge bad har grå fliser 20x20cm på gulv. Baderomsinnredningene leveres fra Norema og inkluderer 100cm hvite høyglans servantskap med to store skuffer, samt heldekkende servanter i støpemarmor. Speil med LED-lys over. Dusjhjørnene har 90cm rette dusjdører i herdet glass som kan svinges 180 grader. Gulvstående toaletter på begge bad.

Bod 1 etasje.
På gulv legges det fliser i grå farge 20x20cm mens det på veggene er slette hvite baderomsplater.


KJØKKEN (Kampanje i juli, kr.20.000,- ekstra å handle kjøkken for fra Norema.)
Kjøkkeninnredning blir levert fra Norema. Induksjonstopp, ventilator, stekeovn i rustfritt stål og helintegrert oppvaskmaskin er inkludert i leveransen. Ta kontakt for egne kjøkkentegninger.

Listverk:
Til boligrom leveres lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv i hvitmalt utførelse. Gulvlist og gerikt i utførelsen 12x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte dører av typen "Visjon 1" fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass med argon og varmkantspacer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger i hvitbehandlet MDF. Husmodeller med takvindu leveres med vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass fra Velux.

ELEKTRISK / VENTILASJON
Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Trapp
Trapp leveres ferdig hvitmalt med hvite stusstrinn og lakkert eik i trinn fra Hagen Trapp.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.


TELEFON / TV / BREDBÅND
Det leveres tomt røranlegg for fiber. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.


TILVALG
Det er lagt opp til en god og tidsriktig standard i boligen. Hvis kjøper kommer inn i byggeprosessen på et tidlig tidspunkt vil det allikevel være mulig å gjøre enkelte tilvalg/endringer av overflater samt kjøkken.


Oppvarming

Det blir lagt varmekabler i entré og på begge bad. Boligen leveres også med peisovn type ILD9.

Garasje.
Det leveres 1 stk dobbel garasje pr enhet. Denne er 6,2x6,8meter. Disse leveres ferdig grunnet 1 strøk utvendig.
Støpt gulv. 1 stk bred port med motor.

UTVENDIG OVERFLATER

Terrasseplattinger.
Det leveres 10kvm platting på terrasseside og 5kvm på inngangsside i impregnert trevirke.

Utvendig kledninger.
All utvendig kledning leveres ferdig grunnet 1 strøk. Impregnert leveres ubehandlet.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten er oppmålt og leveres i henhold til kart/målebrev og plankart. Det er opparbeidet vei, vann / avløp og strøm til alle tomtene og man finner fasilitetene inntil eller inne på eiendommene.
Det er lagt opp med fiber til alle tomtene.
Tilknytning/fiberpakke med ca kr 2.000,- pr tomt/bolig.

Det er fullt mulig å finne en enebolig på www.boligpartner.no og velge en av de andre ledige tomtene på Efteløtmoen. Ta kontakt for mer informasjon.

Kommunen overtar infrastruktur og vil besørge vedlikehold og brøyting mot kommunale avgifter(eiendomsskatt). Avgifter på vann/avløp og renovasjon i henhold til de enhver tid gjeldende satser. Byggesaksgebyr og tilknytning vann/avløp etter gjeldende satser i forbindelse med byggesak.

Regulering

Byplan 151, Efteløtmoen boligfelt.
Man må påregne at boligfeltet kan bli utvidet i fremtiden og det er holdt av adkomst ved/fra innkjøringen til dette feltet.

Vei/Vann/Kloakk

Offentlig.

Efteløtmoen 10, 3618 SKOLLENBORG

Loading map...
Les mer om nabolaget