Tofte - Moderne og praktisk tomannsbolig på stor og fin tomt!

Østre Strandvei 95, 3482 TOFTE

Pris

kr 2 690 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 690 000,-
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA): 78 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 2
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

HS Bolig AS - avd Asker
3430 Spikkestad
posthsbolig@boligpartner.no
Tlf: 31 29 27 40

Last ned

Budskjema 95A

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Turterreng, Balansert ventilasjon, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Kabel TV, Parkett, Fiskemulighet

Beliggenhet

Tomta ligger naturskjønt og luftig til, med kort vei til Toftes strender langs ytre Oslofjord.

Beskrivelse av boligen

Tellus er en helt ny modell i vårt serie flermannsboliger. Den har en moderne signatur og en planløsninger som passer både for unge, en liten familie og de litt eldre som ønsker en mindre bolig.

Leilighetene på 78 kvm inneholder stor og åpen kjøkken- stueløsning på 43m2. Her er vinduene store, noe som sikrer lyse og fine rom. Det er romslig bad og 2 soverom. Det er mulig å tilpasse stueløsningen for å frigi plass til et soverom nr. 3. Leilighetene har en fleksibel løsning som gjør at du kan velge om det er to eller tre soverom som passer best for deg. Her får du også en koselig uteplass, som er noe tilbaketrukket. Det gjør at du får en lun og fin uteplass, skjermet for vær og vind.

Leilighetene leveres komplette, og prisen inkluderer andel av tomteverdi, utgraving, betongplate, bunnledninger, rørleggerleveranse, elektrikerleveranse, tilkoblingskostnader (strøm, vann og avløp), pipe, ferdige overflater innvendig samt fast innventar som kjøkken, baderomsinnredning og dusjvegger.

Adkomst

Parkering på egen eiendom.

Boligpartner - Husene folk snakker om!

Fordeler ved kjøp av nybygg kontra bruktbolig:
- Du kan velge kvaliteter og løsninger helt fra grunnen av! Dermed får du mulighet til å tilpasse boligen etter din smak!
- Du er sikret faglig utførelse på alle byggearbeidene (snekker, grunnarbeider, våtrom, rørlegger, elektriker osv.)
- Nye byggeforskrifter har krav til mer isolasjon og mindre energitap, som gir energieffektive boliger og lave kostnader til oppvarming.
- Nye boliger har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
- Kjøpekontrakt basert på Bustadoppføringslova, du kjøper IKKE etter "as is" prinsippet som kan gi usikkerhet og ekstrautgifter til eierskifteforsikringer o.l.
- Ved kjøp av ny bolig har du fem års reklamasjonsrett, og en ett-års befaring etter innflyttingen.
- Dokumentavgift beregnes etter tomtens verdi. Ved tilsvarende salgspris i bruktmarkedet sparer du over 75 000,- bare på dokumentavgiften!
- Ingen budrunder som kan øke prisen på boligen ytterligere.
- BoligPartner - Norsk husprodusent med over 20 år i byggebransjen. Vi er kjent for gjennomgående høy kvalitet på våre hus.
- Norsk trevirke i våre leveranser gjør boligene tilpasset utfordrende norsk klima. Flesteparten av våre produkter kommer også fra kjente norske
kvalitetsprodusenter.
- Vi bruker lokale underentreprenører og underleverandører og støtter med dette lokalnæringen.

Østre Strandvei 95, 3482 TOFTE

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger