Arkitekttegnet bolig med praktisk planløsning og moderne uttrykk med flott beliggenhet ca 2 km fra Geilo sentrum.

Sveinsrud Boligfelt tomt 18, 3580 GEILO

Pris

kr 4 500 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 500 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 114 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Bygg Team AS
post@byggteam-gol.no
Tlf: 32 07 44 11

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Balansert ventilasjon, Sentralt

Ferdigstillelse

Etter avtale med kunde.

Beskrivelse av boligen

Vi er nå i gang med prosjektering av denne boligen på tomt 18 i Sveinsrud Boligfelt på Geilo. Det enkle og moderne, men særs innholdsrike Dalsheim-huset er blant BoligPartners mest populære ettplanshus. Med alle funksjoner samlet på bakkeplan er dette et hus du kan leve godt i hele livet.

Boligen inneholder 3 gode og romslige soverom, hvor det er plass til både foreldre, barn og gjester. Videre er det er praktisk vaskerom i tilknytning entre og inngang. Her er det gode plass til tørking av våte klær, skisko og oppbevaring. Badet er stort og kan leveres med dobbel vask og badekar dersom ønskelig. I tillegg er det teknisk rom/bod, som også er gir god ekstra lagringsplass. Stua og kjøkken er på 45 kvadratmeter og har plass til både sofagruppe og stor spisestue. Terrassen utenfor stua og inngangspartiet er overbygd – noe som gjør at du kan sitte ute uavhengig av vær og vind.

Denne boligen er spesialtilpasset fjellet med hensyn til farger og utforming. Boligen leveres med matchende og valgfri NCS-farge på vinduer, ytterdører og innerdører.

Prisen er kun retningsgivende for totalkostnaden på prosjektet. Det er budsjettert inn i summen selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rør og elektroleveranse, kjøkken, baderomsinnredning, samt overflater og utstyr iht leveransebeskrivelse for BoligPartner og Bygg Team. Ta kontakt med boligkonsulent for spesifisert budsjett og mer informasjon om prosjektet.

Boligen er kun et forslag for tomten, og du står valgfritt til å velge andre boliger fra Boligpartner og Bygg Team.

Kort om eiendommen

Sveinsrud Boligfelt har en flott beliggenhet ca 2 km vest for Geilo sentrum, i et etablert boligområde. Det er gangvei til skole, barnehage, idrettsanlegg og sentrum. Herfra er det flott utsikt mot Vestlig og kort vei til Ustedalsfjorden.

Det er 18 tomter, hvorav en regulert til tomannsbolig. Tomtene er eiet og har størrelse på ca 1 000 - 1 500 kvm.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Sveinsrud Boligfelt tomt 18, 3580 GEILO

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Bygg Team AS