Leilighet 1

Vøllovegen , 3580 GEILO

Pris

kr 2 649 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 649 000,-
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA): 78 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Bygg Team AS
post@byggteam-gol.no
Tlf: 32 07 44 11

Fasiliteter

Gjesteparkering, Hage, Peis/Ildsted, Balansert ventilasjon, Turterreng, Sentralt

Beliggenhet

Tomt nr 4 i Vøllovegen ligger ca 3 km fra Geilo sentrum og 2 km fra NTG og Geilo Barne og Ungdomskole. Tomten har meget gode solforhold og ligger usjenert til. Det går en flott steinbelagt bekk gjennom boligfeltet. Se vedlagt reguleringskart.

Geilo er kjent for sine mange aktivitetsmuligheter både vinter og sommer. Spesielt kan det nevnes utallige alpinbakker, milevis med flotte preparerte skiløyper innover fjellet, lysløyper, fiske, klatring, merkede turstier, Geilo sommerpark, sykkelaktiviteter, riding, rafting, golf, tennis, bowling, kano og båtutleie, badeanlegg, badeplasser, sportsfiske, brevandring m.m.

For ytterligere informasjon se www.geilo.no og www.hol.kommune.no

Beskrivelse av boligen

Tellus er en tradisjonell og fin tomannsbolig på et plan. Her får du en god og effektiv planløsning som passer for mange.

Leilighetene på 78 kvm inneholder en åpen kjøkken- stueløsning. Her er vinduene store, noe som gir mye lys og en fin kontakt med naturen utenfor. Det er romslig bad og to soverom. Leilighetene har en fleksibel løsning som gjør at du kan velge om det er to eller tre soverom som passer best for deg. Her får du også en koselig uteplass, som er noe tilbaketrukket. Det gjør at du får en lun fin uteplass, med mindre innsyn.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Vøllovegen , 3580 GEILO

Loading map...

Plantegninger

Flere boliger fra Bygg Team AS