Prosjektert familiehytte flott beliggende på Myrland, gode solforhold og fin utsikt til Hallingskarvet

Myrland - Bøkkovegen 177 - hytte Midthø, 3577 HOVET

Pris

kr 3 750 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 750 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 78 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Bygg Team AS
post@byggteam-gol.no
Tlf: 32 07 44 11

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i naturskjønne omgivelser ca 935 moh. med flott helårlig turterreng lett tilgjengelig. Med utsikt til bla. landemerket Hallingskarvet og gode solforhold gjennom dagen har man en attraktiv beliggenhet på Myrland.

Om vinteren er det milevis med preparerte langrennsløyper i området, se løypekart vedlagt i bildekarusell og på:: http://skisporet.no/buskerud/sudndalen
Om sommeren er det mange og varierte turstier i området og i fjellene rundt. Også mulig å besøke turisthytter i området. Området byr ellers på mange elver og fiskevann i fjellheimen.

Det er ca 10 minutter til Hallingskarvet Skisenteret som har et godt bakkenett med skimuligheter for alle aldre og ferdighetsnivåer. Stedet er kjent for å være snøsikkert og ha flotte pudderforhold.

Like ved finner man også Hallingskarvet Fjellbad med bla. svømmebassenger, svømmekanaler, barnebasseng, klatrevegg, vannrutsjebaner og kafé.

Myrland Turist og servicesenter ligger sentralt ved riksveien på Myrland, der finner man selskapslokaler, kafeteria og utleie.
Lenger vest, langs Strandavatnet, finner man Storestølen som har bevertning etc.

Kjører man ca 40 minutter, kommer man til nasjonalpark landsbyen Geilo, med mange muligheter for shopping, restaurantbesøk og aktiviteter, samt spa og bowling. Også her er det flotte turmuligheter i tillegg til gode alpine bakker.
Bergensbanen har togstasjon i Geilo sentrum.

Beskrivelse av boligen

Hytten MIDTHØ har 3 soverom, bad og en romslig inngangshall. I tillegg har Midthø en praktisk hems med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur (mulighet for 10 sengeplasser).

Takhøyden på nesten fem meter og mange, store vindusflater, skaper en lys og luftig følelse i kjøkken- og stueområdet i Midthø. Dette er den sosiale sonen i denne tradisjonelle hytten, som har en smart og praktisk planløsning. Fra kjøkkenet er det også en direkte utgang til overbygget uteplass. Helt perfekt!

Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr. Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til en innvendig bod med god lagringsplass.

BEVEG DEG RUNDT I HYTTEN via linklen (bla litt ned): https://boligpartner.no/hytte/karakter/midth%C3%B8

Hytten står utstilt på Norsk Hytte Senter ved Hellerudsletta.

Standard

Innhold

Kjøkken:
Du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I leveransen er det kalkulert med innredning til en verdi av kr 43.000. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad/VVS:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, 200 l varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin, samt utekran. Innredning og dusjvegg er her kalkulert med kr 27.000 montert, men du står fritt til å velge.

Vegger på bad leveres med Fortissimo baderomsplater White Tile.

Dører:
Til hytter i Karakter-serien leveres dørtypen BP 211-S1 med karm i samme farge som dørblad. Farge iht. leverandørens standard farger og utforing MDF hvitmalt. Ytterdøren leveres med hardved terskel , låskasse med sylinder og håndtak, forkrommet og matt iht. fasadetegninger.

Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak, forkrommet og matt.

Balkong og terrassedører leveres med karm og utforing, dørblad, 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer og espagnolettlås.

Innvendige dører leveres med dørblad, karm, foring, hardvedterskel, låskasse og dørvridere. Hvitmalt dørblad med 3 speil, hvitmalt karm og utforinger i MDF.

Vinduer:
I alle vinduer er det benyttet vakumimpregnert furu eller kjerneved i furu. Faste (F på tegning) og åpningsbare vinduer med 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Åpningsbare vinduer har åpningsbegrensning. Det leveres personsikkerhetsglass i samsvar med forskriftenes krav. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt. Klarlakkerte utforinger i laminert fingerskjøtet furu kan leveres som tilvalg.

Utvendig kledning:
Grunnet transparent utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg. I Karakter-serien leveres panel av typen dobbelfalset liggende 19 x 148, ny type.

Innvendig kledning vegg:
Som standard leveres stående kledning 14 x 145 mm skygge skrå furu, natur ubehandlet. Det er alternativt mulig å få levert liggende panel.

Taktekking:
Tretak, royal impregnert, er medtatt i leveransen (ihht. reg. plan). Torv- eller skifertak kan leveres som tilvalg (pappshingel er her ikke tillatt).

Himlingskledning:
12 x 120 mm faspanel, natur ubehandlet. Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Gulv:
Kunden står fritt til å velge gulv etter eget ønske. I leveransen er det kalkulert med parkett og fliser til kr 200,- pr m2.

Utvendig belistning:
Som sidelister på vinduer, dører og utvendige hjørner monteres justert kledning, transparent grunnet. Under og over vinduer og dører monteres trykkimpregnerte bord, ubehandlede.

Innvedig belistning:
Til rom leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister, i hvitmalt utførelse, profilert type 15 x 70. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Annet

Elektriske punkt:
Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse.. Antall punkt leveres iht. NEK 400:2014. Panelovner og lamper kommer i tillegg.

Rørleggerarbeid:
Leveranse i forhold til utstyrsliste.

Ventilasjon:
Det leveres ventilasjon til alle hytter i form av mekanisk avtrekk fra bad, WC/ vaskerom. Hvis ikke el., naturlig avtrekk.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming:
Det er varmekabler i gulv i bad, VF og i bod med bereder.
Ovn i stue er kalkulert med kr 25.000 montert. (pipe er inkludert). Panelovner kommer i tillegg.

Leveransebeskrivelser:
Våre hytter oppføres ihht. Leveransebeskrivelse fra BoligPartner og ByggTeam.

Adkomst

Østfra: Fra RV 7 ta inn på RV 50 ved Hagafoss og følg denne forbi Hallingskarvet Skisenter, til Myrland.
Vestfra: Følg FV 50 fra Aurland mot Hol / Sudndalen til Myrland.

Ved Myrlandsplassen ta inn på Bøkkovegen og følg denne et stykke innover. I Y-kryss hold til høyre, neste kryss hold til høyre og følg veien nesten helt inn. Tomten ligger på venstre hånd.

Alternative hytter

Dersom du skulle ønske en annen type hytte (ihht. reguleringsbestemmelser, se eget pkt.), så kan vi tilby et stort spekter av andre modeller, i denne serien eller mer moderne type hytter.
Se ulike hytte modeller på: www.boligpartner.no/hytte eller bestill vår utfyllende hyttekatalog.

Vi er BoligPartners lokale representant og forhandler for hele Hallingdal. Vi dekker kommunene Flå, Nes, Gol, Hemsedal, Ål og Hol (inkl. Geilo).

Tilvalg / endringer

Dersom du ønsker en annen innvendig standard, annen type taktekking eller har ønske om tilpasninger, ta kontakt slik at vi kan gi råd og priser på ønsket leveranse.

Arealbeskrivelse

BRA 78 m2, P-Rom 71 m2 og et ikke målbart hemsareal på 11 m2.

Innhold

Frittliggende hytte MIDTHØ som inneholder: Stue/kjøkken areal på 35 m2, 3 stk soverom + hems (mulighet for 10 sengeplasser), bad/wc, vindfang/entre og 2 boder. Boder kan evt. gjøres om til badstue med adkomst fra badet og ett ekstra wc.

ByggTeam kan om ønskelig og det tillates oppføre garasje i stil som hytten, også bod/anneks etter nærmere avtale.

Parkering

Det anlegges 2 biloppstillingsplasser på eiendommen iht. reg.plan..

Tomt

Tomt nr 17 - selveiertomt på ca 1752 m2
Opparbeidelse av tomt, beplantning etc. etter bygging er ikke medtatt i prisen.

Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt.

Vei / Vann / Avløp

Privat vei og vann/avløp.

Generelle forhold

Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/justeringer som er nødvendig eller hensiktsmessige. Oppgitte tegninger er kun illustrasjoner; stiplede løsninger og møbler inngår ikke i leveransen. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser eller på internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse hyttekonsulent. Bilder av hytten på nett/i prospektet er kun illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.
Vi tar forbehold om endelig kommunal godkjenning av foreslått hyttemodell.

Sikkerhet / garantier

Kjøpet av hytten følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti ihht bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen.
Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.
Kontrakt er ihht. Norsk Standard basert på Bustadoppføringslova.

Kjøpsbetingelser

Kjøp av tomt forutsetter leveranse av hytte fra ByggTeam/BoligPartner. Tomten og hytten selges etter "først til mølla-prinsippet".
Hytte: Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Prisen gjelder ferdig leveranse av hytten og forutsetter delinnbetalinger underveis i byggeperioden.
Tomt: Kjøpekontrakt om tomt inngås direkte mellom tomteeier og tomtekjøper.

Kjøper forplikter seg til å bebygge eiendommen ihht. gjeldene lover, forskrifter og regulerings-/bebyggelsesplan. Kjøper må betale alle tilknytningsavgifter for tomten.

Tilkoblingsavgifter og omkostninger

Avgifter pt opplyst av selger tomt:
Tilknytningsavgift strøm kr 22.000
Tilknytningsavgift vann/avløp kr 23.000
Det er opplyst at man pt ikke må betale anleggsbidrag i vei.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Det er 2,5% dokumentavgift beregnet av tomteverdien, gebyr for tinglysning av skjøte, evt. gebyr for tinglysning av pant og attestgebyr. Omkostningene forfaller ved overtakelse av tomten.
Det tas forbehold om evt. endringer av offentlige avgifter og gebyrer.

Andre utgifter

Kommunale avgifter fastsettes når eiendommen er ferdigstilt og blir fakturert eier. Kjøper plikter å betale avgifter fra overtakelsen. Hol kommune har innført eiendomsskatt, denne vil bli fasatsatt når hytten er oppført. Ligningsverdi fastsettes også når hytten er oppført.
Følgende årlige utgifter må påregnes, med forbehold om endringer opplyst av tomteselger:
Helårsvei inkl. brøyting opp til hyttefeltet ca kr 2.500
Helårsvei inkl brøyting inne på hyttefeltet ca kr 3.000
Vann/avløpsavgifter pt ca kr 5.500

Regulering

Området er regulert til fritidsboliger og inngår i reguleringsplan Myren Gnr/Bnr 43/13 - Myrland Hol kommune.
Bestemmelsene regulerer bla. utnyttelsgrad, mønehøyde etc.
Tomten kan iflg. plan bebygges med en maksimal mønehøyde på 6,0m (målt fra gjennomsnittlig planert terrengnivå). Maksimal gesimshøyde er 3,5m fra ferdig planert terreng. Hovedbyggets møneretning skal i størst mulig grad følge koteretning.
Grunnmurshøyder skal ikke være over 0,8m, slike flater må forblendes med panel/naturstein/skifer.
Takbelegg skal være tretak (priset i denne leveransen), skifertak eller torvtak (i leveransen er det tretak).
All begyggelse skal holdes i mørke brunfarger (brun-mørk brun).
Hver hyttetomt kan bebygges med en hytte, samt et anneks og en frittliggende bod/garasje. Alt areal beregnet innenfor maksimalt tillatt T-BRA. Maks T-BRA er her 250m2 (se plankart).

Myrland - Bøkkovegen 177 - hytte Midthø, 3577 HOVET

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra Bygg Team AS