Geilo - Prosjektert oppstuggu hytte i nytt hytteområde ved Solhovda/Kikut. Gode solforhold/flott utsikt. Ca. 15 min. fra Geilo sentrum.

Solhovda Sør, T152 Sletthø, 3580 GEILO

Pris

kr 5 255 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 255 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 125 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Bygg Team AS
post@byggteam-gol.no
Tlf: 32 07 44 11

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt

Beliggenhet

ET NYTT OG SPENNENDE HYTTEOMRÅDE VED SOLHOVDA/KIKUT
Se dronefilm av området i annonsen!

Området er beliggende i sørhelling ca 950 moh. litt sør for Solhovda, nært tilknyttet Kikut, i søndre del av nylig godkjent reguleringsplan for Solhovda Sør.
Hytteområdet ligger lunt til i terrenget og har gode solforhold gjennom dagen, med fin utsikt retning Hardangervidda/Skurdalsfjorden og fjellområdene rundt.

Fra hyttene har man adgang til et godt preparert skiløypenett som strekker seg innover Hardangervidda og mot fjellheimen i Ål.
Med en kort biltur er man i alpinanlegget på Kikut som også går ned i Vestlia i Geilo. Det går skibusser slik at man når alle alpinbakkene på Geilo.
Til Geilo sentruim er det ca 15 min. med bil.

Sommertid er området et godt utgangspunkt for flotte fotturer på merkede stier i fjellet, på fjelltopper og til fiskevann. Også på sykkel har man mange gode turalternativer eller man kan prøve seg på downhill sykling i Vestlia.
Nasjonalparklandsbyen Geilo byr ellers på ulike aktivitetstilbud gjennom hele året.

I Geilo sentrum har Bergensbanen togstasjon med taxi-holdeplass.
Geilo kan by på det meste av servicetilbud, butikker, legevakt, apotek, vinmonopol, bank/post, hoteller med bade- og spamuligheter etc.
Les mer på: www.geilo.no

Området har nærhet til det meste, uten å være midt oppi det.
Det er helårsvei med god adkomst til tomtene og hele området er planlagt med tanke på familievennlighet.
Tomtene har vann, avløp, strøm og mulighet for nett.
(Da tomten pt ikke er oppmålt er markering på kart i annonsen omtrentlig)

Beskrivelse av boligen

Med fire soverom (10 sengeplasser) og en meget romslig oppstuggu, er hytten SLETTHØ mange familiers drømmehytte.
Tenk deg følelsen av å sitte der oppe i den lune stua mens du lar øynene hvile på snødekte fjelltopper i horisonten. De store vinduene, som strekker seg fra gulv til tak, tar naturen rett inn i hytten.
Med et bruksareal på 125 m2 er du sikret stor fleksibilitet og rom til å virkelig nyte fridager. Det åpne kjøkken- og stueområdet er på hele 45 m2. Langbordet blir et naturlig sted å samle familie og venner.

En terrassedør i stuen tar deg direkte ut til den overbygde uteplassen. Slik at du kan nyte dagene utendørs, uansett vær. Sletthø har også en praktisk sportsbod og en romslig inngangshall. Ønsker du ekstra lagringsplass, kan du fint ta i bruk plassen under trappen.

Adkomst

Fra RV7/Geilo sentrum: I rundkjøringen ta retning Kikut/Dagali og følg FV40 opp til Kikut-platået. Kjør over platået og start på nedstigningen mot Skurdalen. Ta til høyre inn til hytteområdet ved henger med skilt som står ved hovedveien og kjør inn i området. Aktuelle hyttetomter er merket med skilt fra BoligPartner/ByggTeam.

Innhold Sletthø

Frittliggende hytte SLETTHØ som inneholder:
Hovedplan: Stue/kjøkken areal på 45m2 med mønt himling i stuedel, 3 stk soverom, bad/wc med plass for vaskemaskin, vindfang med garderobeplass, trappeløp (med lagringsplass under trapp), gangareal og bod.
Loftsplan: Stue på 29 m2, 1 soverom og trappeløp.

Alternative hytter

Dersom du skulle ønske en annen type hytte enn den som er annonsert (ihht. reguleringsbestemmelser), så kan vi tilby et spekter av andre modeller, i denne serien eller mer moderne type hytter.
Se ulike hytte modeller på: www.boligpartner.no/hytte eller bestill vår hyttekatalog.
Vi er BoligPartners lokale representant og forhandler for hele Hallingdal. Vi dekker kommunene Flå, Nes, Gol, Hemsedal, Ål og Hol.

Tilvalg / endringer

Dersom du ønsker en annen innvendig standard, annen type taktekking eller har ønske om tilpasninger mht planløsninger, ta kontakt slik at vi kan gi råd og priser på ønsket leveranse.
I prisen er tretak medtatt pga. reguleringsbestemmelser.

Tomt / Parkering

Tomt nr T152 (beliggende i BFF 20) - Selveiertomt ca 975 m2, er pt. ikke oppmålt.
Opparbeidelse av tomt, beplantning etc. etter bygging er ikke medtatt i prisen. Pris for tomten er kr 2.100.000 + omk.
Parkering: Det etableres 2 p-plasser på egen tomt som er medregnet i prisen.

Dersom du evt ønsker en annen tomt enn den som er annonsert her, kan vi alternativt selge tomt T52 eller tomter i tunområdene BFK 2 og 3 med BoligPartner hytter. Se kart/bilder i annonsen eller ta kontakt med oss for mer informasjon.

Vei/vann/avløp

Privat helårsvei og vann (fra felles brønn). Privat til offentlig avløp.

Generell forhold

Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/justeringer som er nødvendig eller hensiktsmessige. Oppgitte tegninger er kun illustrasjoner; stiplede løsninger og møbler inngår ikke i leveransen. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser eller på internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse hyttekonsulent. Bilder av hytten på nett/i prospektet er kun illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.
Vi tar forbehold om endelig kommunal godkjenning av foreslått hyttemodell.

Sikkerhet/garantier

Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.
Kontrakt er ihht. Norsk Standard basert på Bustadoppføringslova.

Kjøpsbetingelser

Kjøp av tomt forutsetter leveranse av hytte fra ByggTeam/BoligPartner. Hytten selges etter "først til mølla-prinsippet".
Hytte: Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Prisen gjelder nøkkelferdig leveranse av hytten og forutsetter delinnbetalinger underveis i byggeperioden.
Tomt: Kjøpekontrakt om tomt inngås direkte mellom tomteeier og tomtekjøper.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Det er dokumentavgift beregnet av tomteverdien, gebyr for tinglysning av skjøte, evt. gebyr for tinglysning av pant og attestgebyr. Omkostningene forfaller ved overtakelse av tomten.
Det tas forbehold om eventuelle endringer av offentlige avgifter og gebyrer.

Andre utgifter

Kommunale avgifter fastsettes når eiendommen er ferdigstilt og blir fakturert eier. Kjøper plikter å betale avgifter fra overtakelsen. Hol kommune har innført eiendomsskatt, denne vil bli fasatsatt når hytten er oppført. Ligningsverdi fastsettes også når hytten er oppført.
Hytteeier må påregne å betale en andel av driftskostnader i hytteområdet, så som kostnader ifbm helårsvei (vedlikehold/brøyting).

Reguleringsbestemmelser

Tomten er regulert til fritidseiendom og inngår i Detaljregulering for Solhovda Sør, Hol kommune.
Bestemmelsene regulerer bla. mulig utnyttelsgrad, mønehøyde etc.
Generelt for området: Tomten kan iflg. plan bebygges med en hytte med maksimal mønehøyde på 7,0 meter over gjennomsnittlig planert terreng.
Maks mønehøyde på evt. sekundær bygning er 4,5 meter over gjennomsnittlig plasnert terreng.
Taktype skal som hovedregel være saltak. Takvinkel skal være mellom 20 og 45 grader. På tak skal det benyttes materialer som torv, skifer eller tre. I oppgitt pris er det kalkulert med tretak.
For tomt T152 i BFF 20 gjelder: Maksimal BYA er 236m2 inkludert 2 stk p-plasser a 18m2. BYA utgjør dermed maks 200m2.

For å få tilsendt komplette reguleringsbestemmelser, vennligst ta kontakt.

Solhovda Sør, T152 Sletthø, 3580 GEILO

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Bygg Team AS