Bo lett og nytt med fjellet som nærmeste nabo i Fjell-ljom Boligfelt, Skurdalen

Fjell-ljom Boligfelt, Skurdalen , 3580 GEILO

Pris fra

kr 2 175 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 78 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking B
  • Soverom 2

Gå til salgskontor

Bygg Team AS
post@byggteam-gol.no
Tlf: 32 07 44 11

Ferdigstillelse

Oppstart av byggeprosessen begynner når 2 enheter er solgt.

Prosjektbeskrivelse

Bygg Team AS har gleden av å presentere vår helt nye og moderne tomannsbolig Tellus i Fjell-ljom Boligfelt i Skurdalen.

Bygg Team AS er stolt forhandler av BoligPartner hus og hytter i hele Hallingdal. Vi bruker kun godt kvalifiserte håndverkere til oppføring av prosjektboliger. Dette sikrer at jobben blir som avtalt, utført med godt håndverk og er en trygghet i ditt boligkjøp.

Som eier av halvpart i tomannsboligen i Fjell-ljom Boligfelt vil du blant annet ha følgende:

- Ny bolig med god standard, tilpasset akkurat dine behov
- Ingen oppussingsbehov på lang tid
- 5 års reklamasjonsrett.
- Utgang til egen terrasseplatting.
- Alt på ett plan
- God og gjennomtenkt planløsning
- Meget god isolering som gir lavt energibehov
- Balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektivt varmegjennvinning
- Mulighet til å påvirke overflater og utstyr
- Mulighet for peis eller vedovn
- Mulighet for carport eller garasje

Beliggenhet

Fjell-ljom Boligfelt ligger i vakre Skurdalen med gode solforhold, flott utsikt, romslige tomter og andelshage. Tomtene ligger rett ved oppvekstsenteret og er perfekte for barnefamilier og unge i etableringsfasen. For mer informasjon om Skurdalen og Fjell-ljom Boligfelt, se www.buiskurdalen.com.

Innhold

Tellus er en helt ny modell i vårt sortiement over flermannsboliger. Den har en moderne signatur og en planløsninger som passer både for unge, en liten familie og de litt eldre som ønsker en mindre bolig.

Leilighetene på 78 kvm inneholder stor og åpen kjøkken- stueløsning på 43m2. Her er vinduene store, noe som gir mye lys og flott utsikt over Skurdalsfjorden. Det er romslig bad og 2-3 soverom. Leilighetene har en fleksibel løsning som gjør at du kan velge om det er to eller tre soverom som passer best for deg. Her får du også en koselig uteplass, som er noe tilbaketrukket. Det gjør at du får en lun og fin uteplass, skjermet for vær og vind.

Leilighetene leveres komplette, og prisen vil inkluderer andel tomteverdi, utgraving, betongplate, bunnledninger, rørleggerleveranse, elektrikerleveranse, tilkoblingskostnader (strøm, vann og avløp), pipe, ferdige overflater innvendig, kjøkken, baderoms-innredning og dusjvegger.

Tomteandelen på de 2 første enhetene som selges, er blitt rabattert med kr 50.000,-. Du betaler derfor kun kr 50.000,- for tomten ved kjøp av 1/2 i den første tomannsboligen.

Standard

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Prisen er basert på prisindeks: einebustad av tre, i alt, heile bygget, per 15.03.19 med indeks 191,7.

Det tas forbehold om feil i annonsen.

Fjell-ljom Boligfelt, Skurdalen , 3580 GEILO

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra Bygg Team AS