1 enhet solgt -Tomannsbolig i Fjell-ljom Boligfelt, Skurdalen

Fjell-ljom Boligfelt, Skurdalen , 3580 GEILO

Pris fra

kr 2 049 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 78 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking B
  • Soverom 2

Gå til salgskontor

Bygg Team AS
post@byggteam-gol.no
Tlf: 32 07 44 11

Ferdigstillelse

Oppstart av byggeprosessen begynner når 1. enhet er solgt og igangsettelsetillatelse er gitt.

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Turterreng

Prosjektbeskrivelse

Bygg Team AS har gleden av å presentere vår helt nye og moderne tomannsbolig Tellus i Fjell-ljom Boligfelt i Skurdalen.

Bygg Team AS er stolt forhandler av BoligPartner hus og hytter i hele Hallingdal. Vi bruker kun godt kvalifiserte håndverkere til oppføring av prosjektboliger. Dette sikrer at jobben blir som avtalt, utført med godt håndverk og er en trygghet i ditt boligkjøp.

Som eier av halvpart i tomannsboligen i Fjell-ljom Boligfelt vil du blant annet ha følgende:

- Ny bolig med god standard, tilpasset akkurat dine behov
- Ingen oppussingbehov på lang tid
- 5 års reklamasjonsrett.
- Utgang til egen terrasseplatting.
- Alt på ett plan
- God og gjennomgtenkt planløsning
- Meget god isolering som gir lavt energibehov
- Balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjennvinning
- Mulighet til å påvirke overfalter og utstyr
- Mulighet for peis eller vedovn
- Mulighet for carport eller garasje

Beliggenhet

Fjell-ljom Boligfelt ligger i vakre Skurdalen med gode solforhold, flott utsikt, romslige tomter og andelshage. Tomtene ligger rett ved oppvekstsenteret og er perfekte for barnefamilier og unge i etableringsfasen. For mer informasjon om Skurdalen og Fjell-ljom Boligfelt, se www.buiskurdalen.com.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Prisen er basert på prisindeks: einebustad av tre, i alt, heile bygget, per 15.01.18 med indeks 185,3.

Det tas forbehold om feil i annonsen.

Beskrivelse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte dører av typen "Hvit lett glatt" fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass med argon og varmkantspacer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger i hvitbehandlet MDF. Husmodeller med takvindu leveres med vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass fra Velux.

Tak og vegger:
Himling har hvitmalte trefiberplater. Vegger i alle tørre rom leveres med faspanel 3-bord som standard.

Gulv:
Bad, bod og deler av entre blir levert med fliser på gulv. Resten av boligen leveres med parkett eller laminatgulv. Det vil være forskjellige gulv og fliser å velge mellom.

Listverk:
Til boligrom leveres lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv i hvitmalt utførelse. Gulvlist og gerikt i utførelsen 12x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I denne boligen leveres fabrikklakkert furutrapp som standard. Etter montering av trapp, forutsettes det flikklakkering av tiltakshaver/ kunde. Det samme gjelder flikkmaling av malt trapp, hvis dette leveres.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Leveres med standard kjøkkenpakke fra Boligpartner. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
Vegger leveres med Legato 110 S white 11x620x2400mm som standard. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. På bad leveres Line 100 cm baderomsinnredning matt hvit, speil og buede dusjdører 88x88.

Bod :
Vegger leveres med faspanel 3-bord. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger og inkluderer varmtvannsbereder og sentralstøvsuger.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Oppvarming:
Oppvarming i våre boliger bestemmes av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i BoligPartners leveransebeskrivelse, men det er kalkulert med varmekabler i alle rom bortsett fra på soverom.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull og yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Generelle forhold

Tellus er en helt ny modell i vårt sortiement over flermannsboliger. Den har en moderne signatur og en planløsninger som passer både for unge, en liten familie og de litt eldre som ønsker en mindre bolig.

Leilighetene på 78 kvm inneholder stor og åpen kjøkken- stueløsning på 43m2. Her er vinduene store, noe som gir mye lys og flott utsikt over Skurdalsfjorden. Det er romslig bad og 2-3 soverom. Leilighetene har en fleksibel løsning som gjør at du kan velge om det er to eller tre soverom som passer best for deg. Her får du også en koselig uteplass, som er noe tilbaketrukket. Det gjør at du får en lun og fin uteplass, skjermet for vær og vind.

Leilighetene leveres komplette, og prisen vil inkluderer andel tomteverdi, utgraving, betongplate, bunnledninger, rørleggerleveranse, elektrikerleveranse, tilkoblingskostnader (strøm, vann og avløp), pipe, ferdige overflater innvendig samt fast innventar som kjøkken, baderomsinnredning og dusjvegger.

Tomteandelen på de 2 første enhetene som selges, er blitt rabattert med kr 35.000,-. Du betaler derfor kun kr 65.000,- for tomten ved kjøp av 1/2 i den første tomannsboligen. Videre vil Bygg Team AS gi kr 50.000,- i rabatt på den første signerte kontrakten. Her har du derfor mulighet til å få en leilighet med hele kr 85.000,- i rabatt. Pris kr 1.999.000,- til den første som leverer signert budkskjema med godkjent finansieringsbevis. Videre vil prisen være kr 2.049.000,- på den resterende enheten i tomannsboligen.

Fjell-ljom Boligfelt, Skurdalen , 3580 GEILO

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra Bygg Team AS