Moderne enebolig i nytt og spennende byggefelt Fjell-ljom i Skurdalen, 10 min fra Geilo. Solrikt og barnevennlig.

Moderne enebolig i nytt og spennende byggefelt Fjell-ljom i Skurdalen, 10 min fra Geilo. Solrikt og barnevennlig.

Fjell-ljom Boligfelt tomt 4, Skurdalen, 3580 GEILO

Pris

kr 3 795 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 795 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 143 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Bygg Team AS
post@byggteam-gol.no
Tlf: 32 07 44 11

Last ned

Fjell Ljom Plankart

Fasiliteter

Beliggenhet

Fjell-ljom Boligfelt ligger i vakre Skurdalen med gode solforhold, flott utsikt, romslige tomter og andelshage. Tomtene ligger rett ved oppvekstsenteret og er perfekte for barnefamilier og unge i etableringsfasen. Tomtene vil være byggeklare vår/sommer 2018. For mer informasjon om Skurdalen og Fjell-ljom Boligfelt, se www.buiskurdalen.com.

Beskrivelse av boligen

Med inngangsmuligheter på begge plan er Assisi en svært fleksibel bolig for de fleste skrå tomter. 1.etasje har en åpen kjøkken- og stueløsning på drøye 40 kvadratmeter. I tillegg har denne etasjen soverom, bad og bod som gjør dette til en tilgjengelig bolig. I underetasjen finner du tre soverom, bad, vaskerom og bod. Tv-stuen i denne etasjen kan brukes til et femte soverom, hvis ønskelig. Assisi har også en delvis overbygget veranda som beskytter for vær og vind.

Boligen er kun et forslag, og kjøper står fritt til å velge andre boliger fra BoligPartner innenfor gjeldende reguleringsbestemmelser. Se link til høyre.

Se alle våre hus på www.boligpartner.no/ferdighus.no eller kontakt oss for en hyggelig husprat. Se også vår hjemmeside www.byggteam-gol.no.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra ”Visjon 1”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
Boligen leveres med Classique Takess 60x120 som himlingskledning og Fas 3-panelsbord på alle vegger i alle boligrom.

Gulv:
Det er kalkulert med gulv til kr 200 per m2. Kunden står fritt til å velge det gulvet man ønsker.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad og vaskerom

Kjøkken:
Boligen er kalkulert med standard kjøkkenpakke fra Boligpartner til en verdi av kr 32.500,-.

Bad:
På bad leveres Legato baderomsplater på vegger og flislagt gulv. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Det er budsjettert med kr 40.000,- til innkjøp av baderomsinnredninger, dusjvegger og speil.

Bod / vaskerom:
I Moderne-serien leveres bad/vaskerom med ubehandlede gipsplater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Boligen er kalkulert med varmekabler i gang/entre, tv-stue, bad 1.etg, vaskerom og bad 2.etg. Det er budsjetter med kr 30.000,- til innkjøp og montering av peisovn.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik. Det informeres om at Hol Kommune har innført eiendomsskatt. For mer informasjon se www.hol.kommune.no. Det tas forbehold om feil i annonsen.

Adkomst

Følg RV 40 retning Dagali ca 10 km fra Geilo sentrum. Boligfeltet ligger på oversiden av veien 300m før Dagali og Skurdalen Oppvekstsenter. Boligfeltet er skiltet med "Fjell-ljom Boligfelt".

Fjell-ljom Boligfelt tomt 4, Skurdalen, 3580 GEILO

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Bygg Team AS