Skurdalen - Moderne enebolig med store vindusflater prosjektert på romslige tomt med god utsikt og sol.

Skurdalen Tomt 4 , 3580 GEILO

Pris

kr 3 960 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 960 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 143 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Bygg Team AS
post@byggteam-gol.no
Tlf: 32 07 44 11

Last ned

Fjell Ljom Plankart

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Fiskemulighet, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt

Beliggenhet

Fjell-ljom Boligfelt ligger i vakre Skurdalen med gode solforhold, flott utsikt, romslige tomter og andelshage. Tomtene ligger rett ved oppvekstsenteret og er perfekte for barnefamilier og unge i etableringsfasen. For mer informasjon om Skurdalen og Fjell-ljom Boligfelt, se www.buiskurdalen.com.

Beskrivelse av boligen

Med inngangsmuligheter på begge plan er Assisi en svært fleksibel bolig for de fleste skrå tomter. 1.etasje har en åpen kjøkken- og stueløsning på drøye 40 kvadratmeter. I tillegg har denne etasjen soverom, bad og bod som gjør dette til en tilgjengelig bolig. I underetasjen finner du tre soverom, bad, vaskerom og bod. Tv-stuen i denne etasjen kan brukes til et femte soverom, hvis ønskelig. Assisi har også en delvis overbygget veranda som beskytter for vær og vind.

Boligen er kun et forslag, og kjøper står fritt til å velge andre boliger fra BoligPartner innenfor gjeldende reguleringsbestemmelser. Se link til høyre.

Se alle våre hus på www.boligpartner.no/ferdighus.no eller kontakt oss for en hyggelig husprat. Se også vår hjemmeside www.byggteam-gol.no.

Adkomst

Følg RV 40 retning Dagali ca 10 km fra Geilo sentrum. Boligfeltet ligger på oversiden av veien 300m før Dagali og Skurdalen Oppvekstsenter. Boligfeltet er skiltet med "Fjell-ljom Boligfelt".

Skurdalen Tomt 4 , 3580 GEILO

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Bygg Team AS