Bygg nytt og enkelt på romslige tomter i vakre Skurdalen - Fjell-ljom Boligfelt

Fjell-ljom Boligfelt tomt 3, Skurdalen, 3580 GEILO

Pris

kr 3 195 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 195 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 114 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Bygg Team AS
post@byggteam-gol.no
Tlf: 32 07 44 11

Last ned

Fjell Ljom Plankart

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bilvei frem

Beliggenhet

Fjell-ljom Boligfelt ligger i vakre Skurdalen med gode solforhold, flott utsikt, romslige tomter og andelshage. Tomtene ligger rett ved oppvekstsenteret og er perfekte for barnefamilier og unge i etableringsfasen. Tomtene vil være byggeklare vår/sommer 2018. For mer informasjon om Skurdalen og Fjell-ljom Boligfelt, se www.buiskurdalen.com.

Beskrivelse av boligen

Det innholdsrike Dalsheim-huset er blant BoligPartners mest populære ettplanshus. Med alle funksjoner samlet på bakkeplan er dette et hus du kan leve godt i hele livet.

De tre soverommene, badet, boden, sportsboden og stue- og kjøkkenløsning på nesten 50 kvadratmeter, ligger som perler på en snor. Stua har plass til både sofagruppe og tv-krok, og både terrassen utenfor stua og inngangspartiet er overbygd - noe som både er praktisk og forlenger utesesongen betraktelig.

Boligen er kun et forslag, og kjøper står fritt til å velge andre boliger fra BoligPartner innenfor gjeldende reguleringsbestemmelser. Se link til høyre.

Se våre hus på www.boligpartner.no/ferdighus.no eller kontakt oss for en hyggelig husprat. Se også vår hjemmeside www.byggteam-gol.no.

Adkomst

Følg RV 40 retning Dagali ca 10 km fra Geilo sentrum. Boligfeltet ligger på oversiden av veien 300m før Dagali og Skurdalen Oppvekstsenter. Boligfeltet er skiltet med "Fjell-ljom Boligfelt".

Fjell-ljom Boligfelt tomt 3, Skurdalen, 3580 GEILO

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Bygg Team AS