Enebolig på ett plan er prosjektert på sentrumsnær og flott tomt i Vøllovegen (tomt 5) Geilo.

Vøllovegen tomt 5, 3580 GEILO

Pris

kr 3 700 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 700 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 106 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Bygg Team AS
post@byggteam-gol.no
Tlf: 32 07 44 11

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Hage, Sentralt

Beliggenhet

Tomt nr 5 med gnr 61 bnr 279 ligger i Vøllovegen, ca 3 km fra Geilo sentrum og 2 km fra NTG og Geilo Barne og Ungdomskole. Tomten har meget gode solforhold, ligger lunt til og har flott utsikt mot Geilotoppen.

Geilo er kjent for sine mange aktivitetsmuligheter både vinter og sommer. Spesielt kan det nevnes utallige alpinbakker, milevis med flotte preparerte skiløyper innover fjellet, lysløyper, fiske, klatring, merkede turstier, sykkelaktiviteter, riding, rafting, golf, bowling, kano og båtutleie, badeanlegg, badeplasser, sportsfiske, brevandring m.m.

For ytterligere informasjon se www.geilo.no og www.hol.kommune.no

Overtakelse

Etter avtale.

Beskrivelse (type bolig)

Populære Aksberg har alt på én flate og forener et klassisk ytre med en arealeffektiv planløsning. Et perfekt valg for deg som vil ha et hus uten trapper, som det er godt å bli gammel i.

Aksberg rommer vindfang med garderobeløsning, en gang som leder inn til bad/vaskerom og bod, tre romslige soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning.

Kjøkkenet er praktisk og har god plass til både spisebord og kjøkkenøy. I stuedelen kan du nyte peiskosen eller slå terrassedøren opp og åpne opp mellom ute og inne. Den delvis overbygde terrassen ligger skjermet til i husets vinkel, så her ligger alt til rette for å få maksimalt ut av sommerdagene.

I tilknytning til inngangspartiet har Aksberg også en smart sportsbod for lagring av husstandens sports- og fritidsutstyr.

Boligen kan leveres maling og tapetseringsklar eller med andre ferdig behandlet overflater etter ønske.

Tilvalg og endringer

Boligen er ikke oppført, slik at endringer og tilvalg vil være mulig. Ta kontakt med boligkonsulent for mer informasjon.

Vøllovegen tomt 5, 3580 GEILO

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra Bygg Team AS