Flott familiebolig over to fulle plan med carport prosjektert i nytt og barnevennlig boligfelt på tomt 7 i Vøllovegen, Geilo

Vøllovegen tomt 7 , 3580 GEILO

Pris

kr 4 490 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 490 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 170 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Bygg Team AS
post@byggteam-gol.no
Tlf: 32 07 44 11

Last ned

12 00175 56 120928Vedtatt Reguleringsbestemmelser Doc 236150 1 1

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Hage, Sentralt, Bilvei frem, Innlagt strøm

Ferdigstillelse

Etter avtale med kjøper

Beliggenhet

Tomt nr 7 ligger i Vøllovegen, ca 3 km fra Geilo sentrum, 2 km fra NTG og Geilo Barne og Ungdomskole. Tomten har gode solforhold og ligger usjenert til. Det går en flott steinbelagt bekk gjennom boligfeltet. Bilder av området kommer.

Geilo er kjent for sine mange aktivitetsmuligheter både vinter og sommer. Spesielt kan det nevnes utallige alpinbakker, milevis med flotte preparerte skiløyper innover fjellet, lysløyper, isfiske, isklatring, merkede turstier, Geilo sommerpark, sykkelaktiviteter, riding, rafting, golf, tennis, bowling, kano og båtutleie, badeplasser, sportsfiske, gokartutleie, brevandring m.m.

For mer ytterligere informasjon se www.geilo.no og www.hol.kommune.no

Beskrivelse av boligen

Alvheim er en kompakt enebolig over to fulle etasjer, som kombinerer husdrøm med fornuft. I 1. etasje er det en romslig entré, et bad/vaskerom og en åpen stue-kjøkken-løsning i vinkel med plass til stort spisebord og flere sittegrupper. Huset har bad i begge etasjer, en stor bod, en sportsbod og flere gode uteplasser. De tre soverommene i andre etasje er romslige med god plass til seng, pult og garderobeskap. Det er mulighet for 4 soverom. Boligen er kun et forslag, og kjøper står fritt til å velge andre boliger fra BoligPartner innenfor gjeldende reguleringsbestemmelser. Se link til høyre. Se våre hus på www.boligpartner.no/ferdighus.no eller kontakt boligkonsulent for en hyggelig husprat.

Kortfattet leveransebeskrivelse

Bygg Team AS er stolt forhandler av BoligPartner hus og hytter i Hallingdal. Vi bruker kun egne lokale og godt kvalifiserte håndverkere til oppføring av eneboliger. Dette sikrer at jobben blir som avtalt, utført med godt håndverk og er en trygghet i din byggeprosess. Boligen kan leveres innflytningsklar.

Prisen er retningsgivende for totalkostnaden på prosjektet. Den er inkludert selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rør og elektroleveranse, samt overflater og utstyr iht leveransebeskrivelse og romskjema. Ta kontakt med boligkonsulent for spesifisert budsjett for prosjektet.

Det inngås egen avtale med Nässelqvist Eiendom AS ved kjøp av tomt og Geilo Tomteservice AS med graving og ferdigstillelse av tomt. Etterarbeid av tomt i etterkant av byggeprosessen må påregnes. Dette kommer i tillegg. Boligen er ikke oppført, slik at den kan tilpasses akkurat ditt behov med hensyn til planløsning og størrelse.

BoligPartner leverer alltid kvalitetsprodukt med matrialer fra norske og skandinaviske leverandører. Prisen er basert på prisindeks: einebustad av tre, byggjearbeid unnateke stein, jord og sementarbeid per 15.12.17.

Se utfyllende leveransebeskrivelser i linker til høyre.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra «Ola 4».

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
Boligen er prosjektert med kostmalte plater 3-bords Faspanel på veggene i alle tørre rom og Huntonitt Classique takess 60x120 i tak.

Gulv:
Det er tatt høyde for fliser og parkett inntil kr 350,- per m2. Kunden står derfor fritt til å velge gulv etter eget ønske innenfor denne prisen uten tillegg.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Prisen er inkludert en budsjettpost på kr 100.000,- for innkjøp av kjøkken – du står derfor fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
På bad leveres det Fortissimo baderomsplater White Tiles F23HG. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Prisen er inkludert budsjettpost på kr 50.000,- til innkjøp v baderomsinnredning - du står derfor fritt til å velge den innredningen ønsker.

Bod / vaskerom:
I Nostalgi-serien leveres bod/vaskerom med ubehandlede sponplater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Boligen inneholder varmekabler i hele 1.etg og bad 2.etg.

Prisen er inkludert en budsjettpost på kr 35.000,- til innkjøp av peisovn.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik. Det tas forbehold om feil i annonsen.

Adkomst

Parkering på egen eiendom.

Tilvalg og endringer

Boligen er ikke oppført, slik at endringer og tilvalg vil være mulig.

Vøllovegen tomt 7 , 3580 GEILO

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Bygg Team AS